BLOG

Szex intimplasztika után: mennyit kell várni?

M2Med Blog - Szex intimplasztika után: mennyit kell várni?

Intimplasztika után mennyivel kezdhető újra a szexuális tevékenység?
Lehet, hogy nem szívesen beszélsz erről, de ha a hüvelyed, vagy a külső nemi szerved megjelenése, vagy funkciója boldogtalanná tesz, akkor van lehetőséged változtatni ezen!

Számtalan nő küzd csendben a meglazult vagina tüneteivel, ami negatívan befolyásolhatja kapcsolataikat, önbizalmukat és általános életminőségüket. Ha hatékony megoldást keresel a fiatalosabb hüvelyforma és -struktúra helyreállítására, a hüvelyplasztika megfelelő lehet az számodra.

M2Med Blog - Szex intimplasztika után: mennyit kell várni?

Az M2Med gondoskodó csapata megérti az intim kérdések megvitatásának érzékeny és személyes természetét, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legkényelmesebb élményt biztosítsuk azoknak a betegeknek, akik Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenben, vagy Budapesten intim plasztikát keresnek. Tudj meg többet az eljárásról itt, beleértve a működését és a várható gyógyulási időt.

Mi az az intimplasztika?

Az intimplasztika, a nemi szervek fiatalítása, formázása rendkívül előnyös eljárás, amelynek életre szóló következményei lehetnek. A női intimplasztika elsődleges célja a feszesebb, fiatalosabb, meglazult hüvely helyreállítása, ami gyakran a szülés után vagy egyszerűen az öregedési folyamat miatt következik be. Amikor a hüvely falait megfeszítik és megerősítik, a páciensek gyakran nagyobb szexuális elégedettséget, megnövekedett önbizalmat és jobb hüvelykontúrt érnek el.

A kisajak / nagyajak plasztika kisebbítésére, vagy a veleszületetten nagyobb méret csökkentésére, valamint betegségek, sérülések, vagy például a szülés után kialakuló kedvezőtlen alaki eltérések megszüntetésére, a kívánatos állapot helyreállítására végzett eljárás.

Általában tabuként kezelt téma: hogyan néznek ki a “normális” szeméremajkak?

Nagyon fontos megjegyezni, hogy a szeméremajkaknak több tucat természetes változata van. Lehetnek kicsik vagy nagyok, láthatóak vagy rejtettek, féloldalasak vagy szimmetrikusak. Mindegyik gyakori, és ettől válik a szeméremtest egyedivé. És mindegyik ‘normálisnak’ számít!

Az egyetlen dolog, ami nincs rendben, az a fájdalom vagy a kellemetlen érzés.

Ha szokatlan érzékenységet, viszketést vagy egyéb tüneteket tapasztalsz, fontos, hogy konzultálj egy nőgyógyásszal. Ő meg tudja határozni az okot, és segít megtalálni az enyhülést hozó terápiát.

Ha pedig a szeméremtest külső átalakítása, egy intim plasztika tudja enyhíteni a tüneteidet, fordulj hozzánk bizalommal!

Ez egy olyan téma, amiről nem igazán töltenek fel a nők előtte/utána képeket, de hidd el, nagy rutinnal rendelkezünk ezen beavatkozás terén, tudunk segíteni!

Ha olvasnál a témáról, blogunkban számos ‘kényes’ kérdést feszegetünk, például hogy hogyan néznek ki a ‘normális’ szeméremajkak?

Szükséged van intim plasztikára?

Ha azt vetted észre, hogy a közösülés nem olyan kellemes, mint egykor volt, vagy ha egyszerűen elégedetlen vagy a nemi szerved formájával, esetleg funkciójával, akkor előnyös lehet az intimplasztika. Ha ezeket a jeleket és tüneteket tapasztalod, érdemes elgondolkodni az intim plasztikai beavatkozáson:

– Csökkent szexuális élvezet (te és partnered között)
– Kevés önbizalom
– Kevésbé érzed nőiesnek magad
– Kellemetlenség a szex során
– Laza hüvelyi érzés szülés után
– A hüvely nyílása nagy
– a kisajkak formája, mérete zavaró,
– Szorongás a szűk ruha vagy fürdőruha viselése miatt

Az intim plasztika magában foglalja azokat a plasztikai beavatkozásokat, amelyek az intim testrészek esztétikai átalakítását, formálását, fiatalítását szolgálják.

Mennyi ideig tart a felépülés intimplasztikai műtét után?

Intim plasztikát követően a pácienseknek bizonyos mértékű kényelmetlenséggel, véraláfutásokkal és duzzanatokkal kell számolniuk az első héten. Ezek a tünetek gyógyszerekkel és Marjas doktor úr egyéb ajánlásaival enyhíthetők.

Nagyon fontos, hogy szigorúan kövesd a sebész posztoperatív tanácsait a megfelelő gyógyulás és a szövődmények elkerülése érdekében. A legtöbb beteg egyébként 1-2 hét munkaszünetet vesz ki intimplasztika után. Ezen a ponton az ülőmunkához való visszatérés jellemzően biztonságos és kényelmes.

Bizonyos tevékenységeket, pl. hölgyeknél a tamponhasználatot körülbelül 4-6 hétig korlátozni kell, míg a megerőltetőbb fizikai tevékenységeket és testmozgást körülbelül 3 hónapig, vagy amíg a sebész nem engedélyezi, kerülni szükséges.

Intimplasztika után mikor lehet szexelni?

Az intim területek fiatalítása révén a páciensek magabiztosabbnak és nőiesnek érzik magukat, így természetes, hogy legtöbbüket az a kérdés foglalkoztatja, mikor kezdhetik újra a szexuális tevékenységet.

Tekintettel arra, hogy a hüvelyfiatalítás egyik legnagyobb előnye épp a közösülés során tapasztalt megnövekedett élvezet, joggal merül fel a kérdés, mennyi ideig kell várni a kezelés után a szexre? 

Annak érdekében, hogy a hüvelynek elegendő ideje legyen a gyógyulásra, azt tanácsoljuk, hogy várj legalább 6 hetet a közösülés előtt. Ám annak ellenére, hogy egy kis szünetet kell kivenni, a hüvelyfiatalítás hosszan tartó előnyökkel kecsegtet, amelyek miatt a gyógyulási idő teljesen megéri.

Mindazonáltal nagyon fontos, hogy ne siettesd a gyógyulást, mivel a szex, a hölgyeknél a tamponok használata és egyéb tevékenységek jelentősen ronthatják az eredményeket, és egy második eljárás szükségességét vonhatják maguk után. A legtöbb betegnek tehát pl. egy hüvelyplasztika után legalább 6 hétig tartózkodnia kell a nemi közösüléstől, bár a sebész javasolhatja, hogy még tovább várj a gyógyulási folyamat befejeződése érdekében.

Érezd magad szexisebbnek és magabiztosabbnak a nemi szerved sebészi átformálásával

A szexuális egészség és az intimitás fontos szerepet játszik a legtöbb ember kapcsolatában és általános életminőségében. Ne szenvedj tovább a meglazult hüvely hatásaitól szülés vagy öregedés után! Hívd az M2Med gondoskodó és diszkrét csapatát, hogy időpontot kérj magánkonzultációra a nagy tapasztalattal bíró plasztikai sebészhez, Marjas doktor úrhoz, hogy segítségével visszaszerezd boldogságodat és önbecsülésedet, magabiztosságodat az ágyban is! 😉

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty