M2Med / Esztétikai beavatkozások / TEST / Zsírleszívás

M2Med Plasztikai Sebészet - Testével elégedett, boldog nő

Mindenki szeretné jól szeretné érezni magát, ha a tükörbe néz, vagy ha épp összebújik a partnerével. De ha a teste kényelmetlenséget vagy zavart okoz számára, joga van változtatni rajta.

A képlet egyszerű: közvetlen kapcsolat van a tükörben látottak és a mentális egészségünk között. Ha valaki szebbnek látja magát, jobban érzi magát.

ZSÍRLESZÍVÁS

Örökre búcsút mondhatsz a makacs zsírcsomóknak.

Az átgondolt és vágyott szépészeti műtétek eredménye a pácienst boldogsággal tölti el, ezáltal javul a közérzete, az énképe, így a kisugárzása is változik.

Az M2Med Plasztikai Sebészet a test esztétikai és rekonstrukciós eljárásainak átfogó skáláját kínálja miskolci magánklinikáján: a zsírleszívás egy olyan sebészeti eljárás, amely szívással távolítja el a felesleges zsírsejteket, így formálja át a célzott testterületeket. A lipo nagyszerű választás lehet azoknak, akik mindent megpróbáltak, hogy csökkentsék bizonyos testrészeik zsírját diétával / edzéssel, de nem érték el a kívánt eredményt.

Dr. Marjas László plasztikai sebész sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a test formázás plasztikai beavatkozásaiban, különös tekintettel a zsírleszívás vagy testkontúrozás területeire, melyek ellátása folyamatos szakmai felkészültséget követel.

Az, hogy önmagadról és a saját testedről pozitív szemlélettel vélekedsz, nem azt jelenti, hogy nem változtathatod meg. Főleg, ha egy kis korrekcióval magabiztosabbnak és vonzóbbnak érzed magad, akkor ez bizony nem más, mint pozitív szemlélet!

A testeddel kapcsolatos döntés csak a tiéd és senki másé!

A zsírleszívás világszerte az első számú esztétikai sebészeti beavatkozás a plasztikai műtétek között.

Azon milliók számára, akik rendszeresen diétáznak és edzenek, de mégsem látják a kívánt eredményt, van remény! A zsírleszívás olyan plasztikai sebészeti eljárás, amely megbízható megoldást jelent testkontúrozási céljaik eléréséhez.

Ha segíthetünk, hogy újra boldognak érezd magad a testedben, fordulj hozzánk bizalommal.

KÉRJ SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓT

Klinikánkon kellő tapasztalattal a hátunk mögött, készséggel állunk rendelkezésre, hogy valóra váltsuk pácienseink álmait.
A gyönyörű, természetes testkontúrok segítenek visszanyerni a magabiztosságot!

A zsírleszívás olyan művelet, amelynek célja a felesleges zsírlerakódás eltávolítása a test bizonyos területeiről, például a combról vagy a hasról. Általában általános érzéstelenítésben, járóbeteg ellátásban végezzük. Az egyes területek csökkentésével a zsírleszívás megváltoztathatja a test alakját.

Nagyon fontos, hogy nem súlyszabályozásra, vagy elhízás kezelésére, vagy a narancsbőr és striák javítására szolgál!

A biztonságosan eltávolítható zsír mennyisége korlátozott. A zsírleszívás eredménye hosszan tartó lehet, különösen akkor, ha a páciens rendszeresen mozog, egészségesen táplálkozik és egészséges testsúlyt tart. Az eltávolított zsírsejteket a szervezet nem pótolja, ezért a testalkatban tartós, a súlyingadozásoktól független változásnak kell bekövetkeznie. Előfordulhat azonban, hogy a megmaradt zsírsejt nagyobbra nő, és a jelentős súlygyarapodás a zsírlerakódások visszatérését idézheti elő.

A beavatkozás 1-2 órán át tarthat, attól függően, hogy mennyi zsírt távolítunk el. Ha csak egy kis felületet kell kezelni, helyi érzéstelenítésben is el lehet végezni, ami azt jelenti, hogy a páciens végig ébren van az eljárás során, de nem érez fájdalmat.

A zsírleszívás többféle módszerrel is elvégezhető. A konzultáció során felvázoljuk a páciensnek a lehetőségeket és a vágyott eredményhez és a személy adottságaihoz leginkább megfelelő technikát.

Hogyan működik a zsírleszívás?

A zsírleszívás során lebontjuk a testzsírsejteket, majd kiszívjuk azokat a testből. Az eljárás teljes mértékben és véglegesen eltávolítja a megcélzott zsírsejteket a kiválasztott testrészekről. Amikor valaki hízik, a zsírsejtek mérete és száma egyaránt megnő. A zsíreltávolítási eljárás csökkenti a zsírsejtek számát egy adott területen. A zsírleszívás nők és férfiak számára egyaránt elérhető.

Melyek a zsírleszívás előnyei?

– minimális bemetszések,
– maradandó és látványos eredmény,
– a bőr alkalmazkodik az eljárás utáni új testkontúrokhoz,
– más esztétikai eljárásokkal kombinálható,
– a beteg elégedettségi arány magas

Mely testrészeket lehet zsírleszívással kezelni?

has
derék
combok
csípő
fenék

nyak (dupla áll, toka)
boka
vádli
karok
térd

TARTÓS EREDMÉNYEK ZSÍRLESZÍVÁSSAL

A pubertás kor után nem jönnek létre új zsírsejtek a testben. Ha hízol, akkor a már meglévő zsírsejteket növeled. A zsírleszívás eltávolítja a zsírsejteket is az adott területen, ezáltal javítja a test kontúrját. Ha zsírleszívás után hízol, az a testedben máshol maradó zsírsejtekbe kerül. A zsírleszívás előtt kialakult lokalizált zsírlerakódások már nem tudnak megnőni a környező területekhez képest.

A zsírleszívás nem a narancsbőr kezelésére szolgál, igaz sok beteg a narancsbőr javulását tapasztalja a zsírsejtek eltávolítása után. A gödröcskék, hullámok, striák és egyéb bőrhibák a zsírleszívás után is változatlanok maradnak.

A zsírleszívás eredménye tartós.

A zsírleszívás folyamata

Az eljárás terjedelmétől és mértékétől függően a zsírleszívást általános érzéstelenítéssel vagy helyi szedációban végezzük. Ugyancsak az eltávolított zsírsejtek mennyiségétől és helyétől függően, a műtétet ambuláns-ellátásban vagy Klinikánkon egy éjszakai tartózkodást igénylő eljárásban végezhetjük.

A műtéti fertőzés kockázatának csökkentése érdekében a bőr alapos megtisztítása előzi meg az eljárást.

A műtét több órán keresztül is eltarthat, a kezelt területek méretétől és az eltávolított zsír mennyiségétől függően.

A legtöbb zsírleszívási eljárás során a sebész kis bemetszéseket végez a bőrén, és behelyez egy vékony csövet, amelyet kanülnek neveznek. A kanül egy vákuumhoz csatlakozik, amely felszívja a zsírt a kezelt területekről.

A bemetszéseket általában felszívódó varratokkal zárjuk. Amennyiben ez indokolt, közvetlenül a műtét után kompressziós ruhát javaslunk viselni a kezelt területeken, amely minimalizálja a folyadék felhalmozódását.

Minden páciens konkrét és személyre szabott utasításokat kap a műtétre való felkészülésről.

Azoknál, akik dohányoznak, nagyobb a mellkasi fertőzés kockázata, és a dohányosoknál lassabban gyógyulnak a sebek is. Dohányzó betegeknek tanácsos a műtét előtt egy héttel már ritkítani, és a műtét előtt három nappal teljesen abbahagyni a dohányzást. A műtét előtt megelőző 2 hétben kerülni kell az aszpirin, vagy vérhígító gyógyszerek szedését, mivel ez csökkentheti a műtét utáni természetes véralvadást.

A műtét után legalább 6 hétig – a kezelt területtől függően – kompressziós ruhadarabot kell viselni, hogy megakadályozzuk a folyadék felhalmozódását a műtét helyén.

Regeneráció

Duzzanatokat, zúzódásokat és fájdalmat is tapasztalhatsz a zsírleszívás után, amely néhány hét alatt enyhül. Szükség esetén fájdalomcsillapítót írunk fel, és valószínűleg néhány hétig kompressziós ruhát kell viselned a duzzanat csökkentése érdekében.

Arra biztatunk, hogy az eljárást követő napon már óvatosan, de kezdj el mozogni. A legtöbb páciens 3-5 napon belül visszatér dolgozni. A megerőltető edzést néhány hétig azonban még fel kell függeszteni, vagy amíg orvosod „zöld utat” nem ad.

Eredmények

Miután a duzzanat csökkent, ‘kisebbnek’ fogsz tűnni, mint a zsírleszívás előtt. Néhány hónapon belül a kezelt terület(ek) jelentősen karcsúbbak lesznek.

Míg a legtöbb zsírleszíváson átesett páciens 3 hónapon belül eléri a kívánt eredményt kb. 90 százalékban, nagyjából még 6 hónapig folyamatos javulást várható. A végeredmény tartós lesz, ha megőrzöd az egészséges testsúlyodat, max. néhány kilogrammon belül mozog az eltérés. A zsírleszíváson átesett páciensek több mint 90 százaléka elégedett eredményeivel.

Orvos-esztétikai kezelések

SZEMÉLYRE SZABVA

Konzultálj Marjas doktor úrral, hogy a vágyott formák elérésére számodra melyik módszer lenne az ideális.
Tudd meg, hogyan zajlik egy ilyen beavatkozás, mik a kockázatai, mit kell tenned előtte, mire számíts utána a regeneráció során és főleg, hogy mennyibe fog kerülni a zsírleszívás esetedben.

Ezekre a kérdésekre nem tudunk neked üzenetben, vagy telefonon válaszolni, mert szükség van a személyes konzultációra, hogy a méretedhez, alkatodhoz, stílusodhoz és igényeidhez megfelelő megoldást ajánljunk!

Mivel minden test más és más, mindig rád szabva teszünk javaslatot, veled együtt tételesen végigbeszélve a részleteket.

Fontos, hogy biztos légy a döntésben, ezért kérjük tájékozódj és szánj időt egy személyes konzultációra!

  Dr. Marjas László
  ‘Az ember a fehér köpeny mögött…’
  Dr. Marjas László
  sebész, plasztikai sebész főorvos

  “Minden páciensünket az M2Med Plasztikai Sebészet családtagjának tekintünk. Büszke vagyok arra, hogy sok boldog pácienst segítettünk esztétikai céljaik megvalósításában. A sikeres beavatkozás ismérve az elégedett ügyfél.
  Hiszek abban, hogy valóban egy egész életen át tartó kapcsolatot alakíthatunk ki a betegeinkkel…”

  Az orvostudomány gyors fejlődésével a zsírleszívás ma már nagyon fejlett módszerekkel, innovatív technikákkal áll az sebészek rendelkezésére.

  Akár a látványos változtatásokról, akár a finom korrekcióról legyen is szó, Klinikánkon kellő tapasztalattal és készséggel állunk rendelkezésre, hogy valóra váltsuk pácienseink álmait.

  Ha zsírleszívást, a test kontúrjait érintő korrekciót vagy más plasztikai sebészeti eljárást fontolgatsz, weboldalunk segíthet a témával kapcsolatos információkban és a lehetőségekkel kapcsolatos fontos döntések meghozatalában. Ha még vannak megválaszolatlan kérdéseid, vagy még bizonytalan vagy, kérj időpontot személyes konzultációra Dr. Marjas László plasztikai sebész főorvoshoz.

  ©M2Med Plasztikai Sebészet - M2Med - Dr. Marjas László / Zsírleszívás
  #Review
  PÁCIENSEINK ÍRTÁK…

  ZSÍRLESZÍVÁS

  KÉRDEZZ BENNÜNKET A TÉMÁRÓL EMAILBEN

   GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

   A legtöbb zsírleszívás nagyjából 1-2 óra alatt befejeződik és a páciensek néhány nap múlva már visszatérhetnek normál tevékenységükhöz (bizonyos korlátozások betartásával). Az M2Med-ben Miskolcon végzett zsírleszívási eljárásainkat ambulánsan, általános vagy helyi érzéstelenítéssel végezzük.

   Teljesen természetes, ha aggodalmaid vannak a zsírleszívás és/vagy testkontúrozási eljárás biztonságával kapcsolatban. Sebészeink elkötelezettek abban, hogy segítsenek megérteni a kockázatokat és megalapozott döntéseket hozni az eljárással kapcsolatban.

   Noha ez egyénenként változik, a legtöbb páciens arról számol be, hogy a zsírleszívással kezelt terület egy kiterjedt és fájó zúzódásnak tűnik. Azonban kevés páciens esetében zavarja ez a fájdalom a koncentrációt vagy a mentális egészséget. Az esetleges fájdalmak csillapítására, a kellemetlen érzések enyhítésére a vény nélkül kapható gyógyszerek is általában elegendőek, de szükség szerint további gyógyszereket is felírhatunk a páciens számára.

   Minden sebészeti beavatkozás jár kockázattal, beleértve a fertőzést, a bevérzést, az érzéstelenítés mellékhatásait és a gyógyszerekre vagy egyéb anyagokra adott allergiás reakciókat.

   A zsírleszívásra jellemző kockázatok a következők:

   – folyadék felhalmozódás (ödéma)
   – égési sérülések az eszközöktől
   – egyenetlen zsíreltávolítás

   Néhány beteg átmeneti zsibbadást tapasztal, amely idővel megszűnik.

   Igen. A zsírleszívást gyakran kombináljuk más plasztikai műtétekkel, például arcplasztikával, mellplasztikával, vagy hasplasztikával.

   A zsírleszívás során eltávolított zsírsejtek örökre eltűntek. De ha valaki a zsírleszívás után nem őrzi meg súlyát és hízik, az új zsír a kezelt területeken kívül más helyekre raktározódik.

   Maximum néhány kilót.
   Ne feledd, a zsírleszívás nem testsúlykontroll eljárás. Ez egy zsírcsökkentő kezelés, amely a test kontúrozására és újraformálására irányul, nem pedig fogyásra.

   A hegesedés minimális, mert a lipo csak apró bemetszéseket igényel. Azonban az egyének eltérő genetikai hajlamokkal rendelkeznek, így minden páciensnél más és más a gyógyulás.

   Mivel a zsírleszívás orvos-kozmetikai eljárásnak minősül, az egészségbiztosítás ennek költségeit nem fedezi.

   Mivel egyénenként változó, kinek melyik módszer a legideálisabb, mekkora a kezelési terület és mely a helye, előzetesen nem tudunk fix árat mondani.
   Egy átlagos zsírleszívási beavatkozás nagyságrendileg 500 000 Ft-tól kezdődő áron mozog.
   Aktuális áraink az ÁRAINK menüpontban találhatók.

   M2MED BEJEGYZÉSEK A ZSÍRLESZÍVÁSSAL KAPCSOLATBAN