M2Med / Esztétikai beavatkozások / TEST / Fenékplasztika

M2Med - Fenékplasztika

A fenékplasztika ugyan hazánkban nem a legnépszerűbb beavatkozás, a világ más pontjain magasan vezeti a listát. Latin-Amerikában például ez az első számú esztétikai sebészeti beavatkozás a plasztikai műtétek között.

Sok oka lehet annak, hogy egy nő miért szeretne a mellén plasztikai műtétet végeztetni. Különösen az anyák észlelik, hogy a testük drasztikusan megváltozik a gyermekvállalás után, és ezek a változások nem feltétlenül olyanok, amelyeket hajlandók elfogadni.

Minden nő jól szeretné érezni magát, ha a tükörbe néz, vagy ha épp összebújik a partnerével. De ha a teste kényelmetlenséget vagy zavart okoz számára, joga van változtatni rajta.

A képlet egyszerű: közvetlen kapcsolat van a tükörben látottak és a mentális egészségünk között. Ha valaki szebbnek látja magát, jobban érzi magát.

FENÉKPLASZTIKA

A fenékplasztika segíthet abban, hogy újra jól, sokkal magabiztosabban érezd magad a bőrödben.

Az átgondolt és vágyott szépészeti műtétek eredménye a pácienst boldogsággal tölti el, ezáltal javul a közérzete, az énképe, így a kisugárzása is változik.

A szép hátsó a fiatalságot, a fittséget és az érzékiséget szimbolizálja. Az életkor, a gravitáció, az öröklődés vagy a súlyingadozás azonban megakadályozhatja, hogy olyan vonzó, formás hátsód legyen, amire vágysz. Ha a tornagyakorlatok nem elegendőek, a plasztikai sebészet megoldást jelenthet számodra.

A fenékplasztika történhet implantátum behelyezésével és anélkül. Ha anélkül végezzük, történhet saját zsír feltöltéssel, fenékfelvarrással. Implantátum behelyezéskor a mellimplantokhoz szerkezetileg hasonló anyagot a fenék izmai közé helyezzük.

A tökéletes eredmény elérése érdekében számos alkalommal kombináljuk a fenékplasztikát hasplasztikával és combplasztikával.

Az M2Med Plasztikai Sebészet oylan fenék esztétikai és rekonstrukciós eljárásainak átfogó skáláját kínálja miskolci és budapesti magánklinikáján, mint például a fenéknagyobbítás implantátummal, fenékfelvarrás, kombinált fenékplasztika, vagy a zsírleszívással kombinált fenékformázás műtétei.

Dr. Marjas László plasztikai sebész sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a fenék plasztikai beavatkozásaiban, melyek ellátása folyamatos szakmai felkészültséget követel.

Ha segíthetünk, hogy újra boldognak érezd magad a testedben, fordulj hozzánk bizalommal.

KÉRJ SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓT

Klinikánkon kellő tapasztalattal a hátunk mögött, készséggel állunk rendelkezésre, hogy valóra váltsuk pácienseink álmait.
A gyönyörű, formás hátsó segíthet visszanyerni a magabiztosságot!

A fenékplasztikát altatásban végezzük, a beavatkozás egyénileg változó, de általában nagyjából 1-2 órát vesz igénybe. Ha felvarrást végzünk, akkor a megereszkedett fenék combhajlatánál kialakult lógó bőrrészt kimetsszük. Felvarrásnál ez a terület feljebb kerül majd, így a fenék kerek formája visszaállítható.

Amennyiben lapos a feneked, akkor több lehetőség közül is választhatsz:  használhatunk szilikon implantátumokat a farizmok alá helyezve, lehetőség van saját zsír betöltésére is, amikor a tested más területeiről leszívott (és speciálisan kezelt) zsírt visszajuttatjuk a bőr alatti szövetekbe. És speciális hyaluronsavas töltőanyagot is befecskendezhetünk erre a területre, elérve általa a kívánt gömbölyűséget és formát. A töltések esetében előfordulhat, hogy a végső eredményt csak többszöri töltéssel tudjuk elérni.

Fenékplasztikai műtét esetén minimum 6 hétig szorító alsónemű viselése kötelező. Mivel ez egy komoly, nagy műtét, természetes és teljesen normális, hogy az első két hétben feszítő fájdalom és véraláfutások, duzzanatok tapasztalhatók a műtéti területen. Ezek elviselhetők és jól kezelhetők fájdalomcsillapítókkal.

A töltési eljárásokat követően rövidebb a felépülési idő, az implantátummal végzett beavatkozás esetén hosszabb.

A műtétet követő 6 hétben kerülendő mindenféle megerőltető mozgás, ideértve a testedzést is. A végső formáját fenék nagyjából 2-3 hónap alatt éri el.

A testeddel kapcsolatos döntés csak a tiéd és senki másé!

Az, hogy önmagadról és a saját testedről pozitív szemlélettel vélekedsz, nem azt jelenti, hogy nem változtathatod meg. Főleg, ha egy kis korrekcióval magabiztosabbnak és vonzóbbnak érzed magad, akkor ez bizony nem más, mint pozitív szemlélet!

Sok nő születik úgy, hogy a mellei, feneke nincsenek arányban testük többi részével. Létezik egy olyan elmélet, miszerint ha valakit csodás keblekkel áldott meg a sors, a hátsója kevésbé formás és ugyanígy a tökéletes popsi tulajdonosai általában kis méretű mellekkel rendelkeznek. Ezt persze zsigerből tudjuk cáfolni! Az biztos, hogy nem mindenki képes kitartó edzéssel feszes, kerek popsit varázsolni magának. Itt léphetünk képbe mi, hogy segítsünk elérni a vágyott testképet.

A test-pozitivitás (vagy body positive) mozgalom a pozitív testképek kialakítására összpontosít azáltal, hogy elősegíti minden test elfogadását, foglalkozik az irreális testnormákkal, és segít az embereknek a saját testükbe vetett bizalom kialakításában.

Az, hogy önmagadról és a saját testedről pozitív szemlélettel vélekedsz, nem azt jelenti, hogy nem változtathatod meg. Főleg, ha egy kis korrekcióval magabiztosabbnak és vonzóbbnak érzed magad, akkor ez bizony nem más, mint pozitív test-szemlélet!

A test-pozitív szemlélet azt vallja, hogy minden testtípus egyedi és szép. A lényeg, hogy érezd magad jól a bőrödben!
Ez egészséges és elfogadó környezetet teremt, amelyben nincs helye a test megszégyenítésének – és így a plasztikai sebészet igénybevétele miatti megszégyenítésének sem!

Nem szabad, hogy befolyásoljanak: hogy az épp aktuális trendeket hajtogató média, vagy a párod nyomására dönts műtét mellett, vagy épp azért ne vállald be az oly vágyott korrekciót, mert valaki azt vallja a környezetedben, hogy fogadd el magad úgy, ahogy vagy és mert szerinte a “plasztikáztatni gáz”.

Ne szégyelld, ha te úgy érzed, boldogabb lennél, ha egy kicsivel nagyobb hátsóval, vagy egyszerűen más formájú fenékre vágysz és ezért plasztikai műtétet is bevállalsz, mint ahogy csak azért sem szabad kés alá feküdni, mert valaki a környezetedben ezt szeretné (miközben te bizonytalan vagy)!

A te tested, a te döntésed.

Orvos-esztétikai kezelések

SZEMÉLYRE SZABVA

Konzultálj Marjas doktor úrral, hogy a vágyott formák elérésére számodra melyik fenékplasztikai módszer lenne az ideális.
Tudd meg, hogyan zajlik egy ilyen műtét, mik a kockázatai, mit kell tenned előtte, mire számíts utána a regeneráció során és főleg, hogy mennyibe fog kerülni a beavatkozás.

Ezekre a kérdésekre nem tudunk neked üzenetben, vagy telefonon válaszolni, mert szükség van a személyes konzultációra, hogy a méretedhez, alkatodhoz, stílusodhoz és igényeidhez megfelelő megoldást ajánljunk!

Mivel minden test más és más, mindig rád szabva teszünk javaslatot, veled együtt tételesen végigbeszélve a részleteket.

Fontos, hogy biztos légy a döntésben, ezért kérjük tájékozódj és szánj időt egy személyes konzultációra!

  Dr. Marjas László
  ‘Az ember a fehér köpeny mögött…’
  Dr. Marjas László
  sebész, plasztikai sebész főorvos

  “Minden páciensünket az M2Med Plasztikai Sebészet családtagjának tekintünk. Büszke vagyok arra, hogy sok boldog pácienst segítettünk esztétikai céljaik megvalósításában. A sikeres beavatkozás ismérve az elégedett ügyfél.
  Hiszek abban, hogy valóban egy egész életen át tartó kapcsolatot alakíthatunk ki a betegeinkkel…”

  Az orvostudomány gyors fejlődésével a fenékplasztika ma már nagyon fejlett módszerekkel, innovatív technikákkal áll az sebészek rendelkezésére.

  Akár a látványos változtatásokról, akár a finom korrekcióról legyen is szó, Klinikánkon kellő tapasztalattal és készséggel állunk rendelkezésre, hogy valóra váltsuk pácienseink álmait.

  Ha fenéknagyobbítást, fenék korrekciót vagy más plasztikai sebészeti eljárást fontolgatsz, weboldalunk segíthet a témával kapcsolatos információkban és a lehetőségekkel kapcsolatos fontos döntések meghozatalában. Ha még vannak megválaszolatlan kérdéseid, vagy még bizonytalan vagy, kérj időpontot személyes konzultációra Dr. Marjas László plasztikai sebész főorvoshoz.

  M2Med - Fenékplasztika
  #Review
  PÁCIENSEINK ÍRTÁK…

  FENÉKPLASZTIKA

  KÉRDEZZ BENNÜNKET A TÉMÁRÓL EMAILBEN

   GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

   A legtöbb fenékimplantátum operáció nagyjából 1,5-2 óra alatt befejeződik és a nők néhány nap múlva már visszatérhetnek normál tevékenységükhöz (bizonyos korlátozások betartásával). Az M2Med-ben Miskolcon és Budapesten végzett altatásban végezzük.

   Teljesen természetes, ha aggodalmaid vannak a fenékimplantátumok biztonságával kapcsolatban. Sebészeink elkötelezettek abban, hogy segítsenek megérteni a kockázatokat és megalapozott döntéseket hozni az eljárással kapcsolatban.

   Nem. Ugyanis az implantátumot nem a fenék ülőfelületébe, hanem annál magasabbra kerül beültetésre, így sem ülő helyzetben, sem pedig mozgás közben nem okoz majd kellemetlenséget.

   A fenékplasztikát altatásban, érzéstelenítéssel végezzük, így a beavatkozás alatt semmit sem érez a páciens. Mint minden más plasztikai beavatkozás esetében a műtét helyén a beavatkozást követő 1-2 hétben előfordulhat kellemetlen feszítő fájdalom, valamint véraláfutások, duzzanatok, azonban ezek fájdalomcsillapítókkal, gyulladáscsökkentőkkel jól kezelhetők, és teljesen normálisnak tekinthetők.

   Mivel egyénenként változó, kinek melyik módszer a legideálisabb, nem tudunk fix árat mondani. Aktuális áraink az ÁRAINK menüpontban találhatók.

   A megfelelő sebész kiválasztása a legfontosabb döntés, amelyet a feneked formázásával kapcsolatban meghozhatsz. Csakis szakképzett plasztikai sebész orvosra bízd ezt! Járj utána, milyen szakmai tudással és gyakorlattal rendelkezik, milyen referenciái vannak, milyen emberileg. Fontos, hogy megbízz benne.

   Büszkék vagyunk arra, hogy biztonságos fenékplasztika műtéteket biztosítunk az M2Med-ben, hiszen itt a biztonságos szubkután fenéknövelésre szakosodtunk. A kockázatok így sokkal alacsonyabbak, mint a hagyományos implantációs műtéteknél, amelyek allergiás reakciókat és kilökődési problémákat is magukban foglalhatnak.
   Szövődmények, mint a zsírembólia, fertőzés, zsibbadás és aszimmetria bármely sebészeti beavatkozás során előfordulhatnak, azonban ezek a kockázatok ritkák, és általában a gluteus izomzatába történő zsírinjekcióval együtt jelentkeznek.

   Az általunk használt módszerrel a kinyert zsírt megtisztítják, majd a fenék szubkután területére fecskendezik be, nem pedig az izmokba, ezáltal csökken a szövődmények kockázata. Mindezt részletesebben elmagyarázzuk az első látogatásod alkalmával, azonban a kockázat minimalizálásának kulcsa minden műtétnél az, hogy azt megfelelően képzett és tapasztalt, okleveles plasztikai sebész felügyelete alatt végezzék azt.