M2Med / Esztétikai beavatkozások / TEST / Intim plasztika

M2Med - Intim plasztika

INTIM PLASZTIKA

Az intim plasztika a szeméremajkak – a kisajkak méretének (a hüvelynyílás két oldalán lévő bőrlebenyek) méretének csökkentésére, valamint a pénisz térfogatának növelésére alkalmas.

Az emberek minden eddiginél szabadabban dönthetnek a testükről, éppen ideje volt, hogy mindenki maga határozza meg a test megjelenését, érzését és működését.

Egy nő vagy férfi anatómiájában még a legintimebb területeit is át lehet alakítani, ha szükséges finomítani, hogy ezáltal fokozza érzékiségét, élénkítse szexualitását, és talán még a szexuális bátorság érzését is felkeltse általa.

Mindez és még sok más lehetséges az M2Med intim plasztikai beavatkozások során a pácienseink számára.

Az intim plasztika – a kisajak plasztika, a nagyajak plasztika, valamint a pénisz vastagítás az utóbbi időben nagyon felkapott téma mind az esztétikai, mind a női / férfi egészségügyben, de sok téves információ kering, ezeket szeretnénk most tisztázni.

Ha most azon gondolkodsz, milyen bizarr, hogy egy ilyen témában olvasol, megnyugtatunk, ezek nagyon népszerű eljárások, és nem te vagy az egyetlen, aki ebben a témában hozzánk fordul. Íme, a legfontosabbak, amit tudni érdemes, ha intim plasztikát fontolgatsz!

Ha segíthetünk, hogy újra boldognak érezd magad a testedben, fordulj hozzánk bizalommal.

KÉRJ SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓT

Klinikánkon kellő tapasztalattal a hátunk mögött, készséggel állunk rendelkezésre, hogy valóra váltsuk pácienseink álmait.
A gyönyörű, természetes testkontúrok segítenek visszanyerni a magabiztosságot!

KEZELÉSI LEHETŐSÉGEK

NŐI INTIM PLASZTIKA

Sok nemzedéken át tabunak tekintették a hüvelyi egészséget, egyáltalán az intim területekről való beszélgetést és nem álltak rendelkezésre olyan eljárások és lehetőségek, mint manapság a női nemi szervek gondozására.

Mivel nem egyszer súlyos lelki problémákat okoz, tulajdonképpen ez képezi a legfontosabb műtéti javallatot.

Különböztessük meg a kétféle eljárást

– avagy mi a különbség a szeméremajak-plasztika (labiaplasztika) és a hüvelyplasztika (vaginoplasztika) között?

A HÜVELYPLASZTIKA inkább feszesítésre szolgál. A hüvely izomzatának meglazulása nem csak szexuális problémákhoz vezethet, de vizelet visszatartási nehézséget is okozhat. Ezek háttérben a szülés okozta károsodás állhat, de a kor előrehaladtával is gyengülhet a területhez tartozó izomzat.
Hüvely feszesítés / szűkítés végezhető egyszerűen a nagyobb szexuális élvezet céljából is.
A hüvelyplasztika technikával sebészi úton feszítjük a hüvelycsatornát, a páciens az orvossal folytatott megbeszélések alapján kiválaszthatja, hogy milyen feszességre vágyik– a feszesség különböző szintjei elérhetők, persze ésszerű keretek között. Néhány páciensnek több gyermeke is született, és elégedetlenek hüvelyi lazaságukkal, valamint azzal, amilyen hatással ez van a partnerükkel való intimitásra.

A SZEMÉREMAJKAK PLASZTIKAI MŰTÉTJE pedig a kisajkak méretének – a hüvelynyílás két oldalán lévő bőrlebenyek – méretének csökkentésére irányul. A szeméremajak-plasztika többnyire esztétikai eljárás, de persze funkcionális is lehet, pl. ha fájdalmat okoz az elváltozás sportolás közben, ülés közben, szex közben.

A plasztikai sebész alapvetően lerövidíti a szeméremajkakat, hogy eltávolítsa a felesleges szövetet, ami esztétikai vagy funkcionális okokból zavarhatja a pácienst.

Ezen kívül az intim területet érintő plasztikai beavatkozás még a szeméremdomb korrekciója, amely olyan esztétikai, intim-plasztikai beavatkozást takar, amelynek célja a szeméremdomb méretének csökkentése.

Szeretne többet megtudni a szeméremajkak plasztikájáról? Érdekli, hogy mennyibe kerül egy kisajak-plasztika? Tudni szeretné, mire számíthat, ha aláveti magát egy intim plasztikai beavatkozásnak? Olvasson tovább a témában:

FÉRFI INTIM PLASZTIKA

Egyre több férfi választja a sebészi pénisznagyobbítást. Akár önbizalomnövelés céljából, akár egészségügyi (mentális) okból, manapság már teljesen hétköznapinak számít az ilyen jellegű intim, plasztikai beavatkozás a férfiak körében.

Hol máshol lehetne az ilyesmiről szabadon, tabuk nélkül beszélni, mint egy plasztikai sebésznél? Pácienseink az M2Med-ben teljes biztonságban tudhatják problémáikat, Klinikánkon a legnagyobb diszkrécióval dolgozunk!

A férfiak közel 60%-a elégedetlen a pénisze méretével, vagy formájával!

Sokan nincsenek tisztában vele, mekkora is az átlagos pénisz. Segítünk: ernyedt állapotban 8,5 cm, mereven 13-16 cm.

Itt az ideje, hogy komolyan foglalkozzunk ezzel a problémával és átlátható tájékoztatást nyújtsunk, tabuk nélkül beszéljünk a férfiak számára elérhető, legkorszerűbb pénisz nagyobbító orvosi kezelésekről!

A plasztikai sebészetben alkalmazott sebészi és nem sebészeti pénisznagyobbító kezelések biztonságosak és segítségükkel a pénisz hossza 2-5 cm-rel megnövelhető, a pénisz kerülete és a makk 30-50%-kal vastagítható.

Ezek a típusú intim plasztikai beavatkozások évente több mint 5000 betegnek nyújtanak segítséget.

Az elmúlt 20 évben a pénisznagyobbítási műtétek népszerűsége óriásit nőtt, a leginkább felkapott eljárások során a péniszbe dermális töltőanyagot / saját zsírt fecskendeznek. A péniszfeltöltők hatékony megoldást jelenthetnek a férfi nemi szervek növelésére és kórházi tartózkodás nélkül, nagyjából 0,5-1 órás beavatkozással elvégezhetők.

Az injektálással történő pénisznagyobbítás egy egyszerű és népszerű eljárás, amely során bőrön keresztüli töltőgéles vagy saját zsírral történő injekciókat alkalmazunk, hogy a pénisz méretének látványos növekedését érjük el műtét nélkül.

Ez egy altatás nélküli és lényegében fájdalommentes eljárás, amely valóban akár kevesebb mint 30 perc alatt elvégezhető.

A pénisznagyobbító műtét ezen alternatívája bevált módszert kínál a pénisz méretének műtét nélküli növelésére.

Szeretne többet megtudni a férfi intim plasztikáról?
Érdekli, hogy mennyibe kerül egy pénisznagyobbító beavatkozás? Tudni szeretné, mire számíthat, ha aláveti magát egy intim plasztikai beavatkozásnak? Olvasson tovább a témában:

M2MED BEJEGYZÉSEK AZ INTIM PLASZTIKÁVAL KAPCSOLATBAN

M2Med BLOG - Intimplasztika után

Intim plasztika után

Hogyan zajlik egy labiaplasztika?? A nem kívánt szeméremajak szövetet kivágjuk. A kívánt méret elérése után a laza végeket finoman öss...

Continue reading