M2Med / Esztétikai beavatkozások / Test / Férfi Intim Plasztika

M2Med - Férfi Intim plasztika - Pénisz vastagítás

Tudtad?
Egy átlagos pénisz ernyedt állapotban 8,5 cm, mereven 13-16 cm, átmérője pedig 3-4 cm.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy akár az ennél nagyobb, akár az ennél kisebb, sőt akár a pont ilyen átlagos mérettel rendelkezők számára ne jelenthetne önértékelési problémát pénisze.

FÉRFI INTIM PLASZTIKA

A férfi intim plasztika pozitív hatásaival akár az egész életminőség megváltoztató, a pénisz formáló plasztikai beavatkozások pozitív mentális hatása, az önbizalomnövelő hatás igazolt, melyek együttesen kielégítőbb szexuális életet eredményezhetnek.

Akár múló kíváncsiságból, akár mert már gyakorlatilag állandóan ez jár a fejedben, akár egészségügyi okokból, talán az intim pillanatokra való tekintettel, vagy egyszerűen csak mert nem vagy elégedett a péniszed formájával, vagy méretével és szeretnél végre tenni valamit magadért, amitől magabiztosabbnak érzed majd magad, készséggel állunk rendelkezésedre.

Nem kell a témával kapcsolatosan szemérmeskedned, mert hiszed, vagy sem, a férfiak 60 százaléka nem elégedett a pénisze méretével, vagy formájával.

Orvosi szempontból nem feltétlenül szükséges egészségügyi indok intim plasztikai beavatkozás elvégzésére. Ha bárkinek a mentális egészségére káros hatással van az intim testrésze formája, mérete, bármilyen ebből fakadó lelki probléma esetén, amikor emiatt önértékelési zavar alakul ki, már indokolt a beavatkozás!

A pénisz vastagító beavatkozást ambulánsan, helyi érzéstelenítéssel végezzük. Természetesen egyedi kérésre altatás is megoldható.

-

FÉRFI INTIM PLASZTIKA

Az orvostudomány gyors fejlődésével az intim plasztika manapság már nagyon fejlett módszerekkel,
innovatív technikákkal áll az sebészek rendelkezésére.
Akár a látványos, akár a finom változtatásokat részesíti előnyben,
Klinikánkon minden adott ahhoz, hogy kellő tapasztalattal és készséggel rendelkezve valóra váltsuk pácienseink álmait.

A maximális diszkréció garantált.

PÉNISZ NÖVELÉSÉT CÉLZÓ KEZELÉSI LEHETŐSÉGEK

Évről-évre folyamatosan növekszik a férfi intim beavatkozások száma. Ahogyan a hölgyek esetében is egyre gyakoribb a mellplasztika, vagy a kisajak plasztika, úgy a férfiak számára is egyre inkább fontos a férfiasságuk mérete és alakja. Klinikánkra a saját zsírral való feltöltéssel kapcsolatban napi szinten 4-5 megkeresés érkezik, ami bizonyítja a téma népszerűségét.

A férfiasság, a pénisz a férfi szexualitás egyik legfontosabb szimbóluma. Ennek formája és mérete a testi-lelki harmónia, a testkép megítéléséhez ugyanannyira szükséges, mint egy nő esetében a mellek mérete és formája. 

Sajnálatos módon számos illegális megoldást is hirdetnek, azonban nincs tudományos bizonyíték arra, hogy bármely vény nélkül kapható eszköz jelentősen megnövelné a pénisz méretét. Egyes eszközök túlzott használata esetén nőhet ugyan a pénisz kerülete, de az előidézett tartós duzzanat károsíthatja az idegeket és az ereket, valamint károsan befolyásolhatja az erekciót.

Az olyan megoldások, mint pl. a vazelin és egyéb mesterséges anyagok péniszbe fecskendezése előbb-utóbb folyamatos gyulladást okoznak, amelyek szövetelhaláshoz vezetnek, ennek következtében sokszor akár a szexuális életnek is búcsút mondhat az, aki ilyen módszerrel próbál változtatni adottságain.
Annak ellenére, hogy napjainkban a férfi intim plasztikára is egyre nő a kereslet, még mindig számos esetben találkozunk az említetthez hasonló, nem szakember által végzett feltöltéssel.

Egyetlen házi módszer, krém vagy eszköz sem bizonyult hatékonynak a pénisz méretének jelentős növelésében.

KÉRJÜK, TARTÓZKODJ A KURUZSLÓK ÁLTAL AJÁNLOTT MEGOLDÁSOKTÓL ÉS MINDENKÉPP FORDULJ SZAKEMBERHEZ PROBLÉMÁDDAL!

A péniszműtét komoly döntés.

Annak érdekében, hogy megbizonyosodj róla, hogy ez a megfelelő a számodra, pontosan tudnod kell, mire számíts – a pénisznagyobbítás előtt és után –, és alaposan meg kell fontolnod a döntésed.

A legtöbb páciens, aki pénisznagyobbító műtétet szeretne végezni, nemcsak magabiztosabbnak akarja érezni magát, hanem olyan problémákat is orvosolni szeretne, mint például a szorongás vagy az impotencia, amelyek mind a pénisz méretével kapcsolatos bizonytalanságból erednek.

Mint minden esztétikai-jellegű beavatkozásnál, itt is nagyon fontos, hogy a páciensek alaposan kutassák fel a választott eljárás kockázatait, eredményeit, mellékhatásait, és az is fontos, hogy a megfelelő sebészt válasszák ki, aki nagy tapasztalattal rendelkezik az adott műtéti területen.

Az is nagyon lényeges, hogy a páciensnek reális elvárásai legyenek.

Adott egy méret és egy forma, amelynek átmérőjét nagyjából 0,5 – 0,8 centiméterrel lehet növelni. A pénisz nagyságától függően egy alkalommal nagyjából 25-50 köbcenti zsírt tudunk bejuttatni, így időnként 2-3 alkalom is szükséges a kívánt méret eléréséhez. Az eljárás igény szerint ismételhető.

Pácienseink elégedettek a vastagítás eredményével, mert pontosan tudták, mire számíthatnak. Ezért nagyon fontos az alapos és mindenre kiterjedő előzetes személyes konzultáció.

Ha segíthetünk, hogy magabiztosnak érezd magad a testedben, fordulj hozzánk bizalommal.

KÉRJ SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓT

Klinikánkon kellő tapasztalattal a hátunk mögött, készséggel állunk rendelkezésre, hogy valóra váltsuk pácienseink álmait.
A férfiasság erőteljesebbé tétele segíthet visszanyerni a magabiztosságot!

A FÉRFI INTIM PLASZTIKA TÍPUSAI

Pénisz vastagítás saját zsírral

Számos eljárás létezik a pénisz vastagságának növelésére. Ezek közül leggyakrabban alkalmazott és a legkisebb kockázattal járó beavatkozás a saját zsírral való feltöltés, ismertebb nevén a zsírtranszfer.

A pénisz térfogata zsírtranszferrel (saját zsírral való feltöltéssel) jelentős mértékben megnövelhető.

A beavatkozás során zsírleszívással távolítunk el zsírszövetet a test bizonyos területéről és ezt ültetjük át a pénisz bőre alá. Tapasztalataink szerint az átültetett zsír kb. 60-70%-a örökre, vagy legalábbis hosszú éveken át megmarad az adott területen.

Egy alkalommal nagyjából 25-50 köbcentiméter mennyiségű zsírt tud betölteni a plasztika sebész, ezért eredeti adottságoktól / igénytől függően előfordulhat, hogy 2-3 alkalom is szükséges a kívánt méret eléréséhez.

Fontos megjegyeznünk, hogy a saját zsír egy része idővel felszívódik. Az első töltés mindig alacsonyabb térfogat növekedést okoz, mint a továbbiak, mert nagyobb mennyiség szívódik fel.

Ez az eljárás nagyjából 2-4 évig lesz hatékony. Ez az időszak elsősorban a beteg anyagcseréjétől és a befecskendezett zsír mennyiségétől függ.

Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy a pénisz formája később sem tér vissza eredeti állapotába, még ha a befecskendezett anyag kezd is felszívódni, ugyanis a befecskendezett zsírszövet 40%-a a környező szövetekhez tapad és végleg ott is marad.

A pénisz vastagító beavatkozás előnyei:

✔︎ A nyugalmi és merev állapotú pénisz kerületének azonnali megnövekedése,
✔︎ A nyugalmi állapotban lévő hímvessző hosszának javítása (a zsugorodás csökkentésével)
✔︎ A zsugorodás súlyosságának csökkentése
✔︎ Az eredmények 2-4 évig, vagy még tovább megmaradnak,
✔︎ A szexuális teljesítmény nő és az önbizalom javul,
✔︎ A pénisz aszimmetriájának korrekciójára is alkalmas
✔︎ Azonnali látványos eredményeket produkál.

Pénisz vastagítás hialuronsavval

A pénisz vastagítást végezhetjük hialuronsavval is, ennek során a szervezetben is előforduló gélszerű anyagot juttatunk a pénisz felszíni kötőszöveti elemeibe, a bőr alá. Ezen módszer esetében nagyjából 12-18 havonta ismétlés szükséges az anyag felszívódása okán.

A saját zsírral és a hialuronsavval történő pénisz nagyobbítás megbízható, gyors, tartós és jól bevált módszerek.

M2Med - Férfi Intim plasztika - Pénisz vastagítás
Pénisz hosszabbítás

A pénisz hosszabbító plasztikai műtét a szalagok gyengülését okozza, érdemleges hosszabbítás nem érhető el vele és nagyon nagy a kockázata.
Klinikánkon ilyen jellegű beavatkozást a funkciót érintő kockázatok miatt nem végzünk!

Optikai pénisznagyobbítás
– szeméremdombról történő zsírleszívással

Ez az eljárás olyan túlsúlyos páciensek számára nyújt megoldást, akiknek súlyfeleslegük miatt optikailag kisebbnek tűnik a péniszük hossza.

Bár alapvetően nincs semmi probléma férfiasságuk méretével, a túlsúly miatt péniszük mégis kisebbnek tűnik. Ebben az esetben a megoldást a szeméremdombon kialakult zsírtöbblet csökkentése jelenti, mely hatására a pénisz optikailag nagyobbnak tűnik.
Ez a beavatkozás tényleges méretváltozással nem jár, mindössze optikailag növeli a hímvessző méretét.

A pénisz nagyítási kezelések költségei attól függően változnak, hogy a páciens sebészeti vagy nem műtéti lehetőséget választ-e, továbbá függ az alkalmazott műtéti technikától, az adottságoktól (mi a kiindulási alap) és az elérni kívánt eredménytől is.

A férfi intim plasztikai beavatkozások tekintetében nem tudunk fix árazást alkalmazni, az árakat eseti alapon, a fentiek ismeretében, páciensenként határozzuk meg a személyes konzultáció során feltártak alapján.

INTIM PLASZTIKA A FÉRFIASSÁG NÖVELÉSÉRE

Ha úgy gondolod, hogy a péniszed túl kicsi, tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért okoz ez számodra ilyen szorongást?
Néha hasznos, ha beszélsz egy pszichológussal, aki segít rendezni az érzéseidet,
és megadja a szükséges perspektívát, mielőtt intim plasztikai műtétre szánod magad!

TÉNYLEG A MÉRET A LÉNYEG?

A fiatal férfiakat általában a nemi szervük mérete foglalkoztatja, amikor másokkal összehasonlítják őket. Manapság már szinte mindenki hozzáférhet a pornóhoz akár egy okostelefonon keresztül is, ez pedig olyan férfiak generációját hívta életre, akiknek olyanok az elvárásai arról, milyennek is kellene lennie egy hímvesszőnek, amely teljességgel teljesíthetetlen.

Azt szoktuk mondani a pácienseinknek, hogy
“Adhatunk neked nagyobb péniszt, de nem tehetünk boldoggá!”
Ugyanis először harmóniának kell lennie a lelkedben, a fejedben. Ha ez nincs meg, ez a beavatkozás teljesen felesleges lesz a számodra. Ez csak annyit jelentene neked, hogy még mindig boldogtalan vagy – csak egy kicsit nagyobb a pénisszel!

Azt is érdemes végiggondolni, nem-e az egészségtelen életmód az oka, hogy nem megfelelőnek látod a péniszed méretét. Az egészségtelen BMI-vel rendelkező férfiak esetében a fogyás is elegendő lehet ahhoz, hogy a férfiasságuk nagyobbnak tűnjön.

M2Med - Férfi Intim plasztika - Pénisz vastagítás
M2Med - Férfi Intim plasztika - Pénisz vastagítás

Mi határozza meg, mennyire tartanak egy férfit vonzónak a nők? Egy a nők körében nemrég végzett vizsgálat eredménye szerint a nagy pénisz önmagában nem jelent semmit, a testmagasság és a testalkat nyom inkább sokat a latban.

Az azonban nem teljesen világos, mi az oka annak, hogy egyes nők előnyben részesítik a vastagabb hímvesszőt.

Feltételezések szerint a tövénél vastagabb hímvessző nagyobb klitorális ingerlést fejt ki a közösülés folyamán. Egy széles hímvessző tehát komolyabb kontaktusba képes kerülni a vagina külső részével, ezáltal a klitorisz területével is.

A pénisz anatómiája és működése

Számos oka lehet annak, hogy egy valaki miért szeretne pénisznagyobbítást. Lehetnek orvosi, például termékenységi vagy vizeletürítési problémák miatt és/vagy pszichológiai okokból, amelyek közvetlenül befolyásolják a személy önbecsülését vagy életminőségét.


Fizikai okok

Egyes esetekben a személy pénisze valóban kisebb lehet egy genetikai vagy hormonális rendellenesség miatt, amely mikropéniszt okoz. A mikropénisz definíciója szerint 3 hüvelyk alatti megnyújtott pénisz.

Egy ekkora pénisz megzavarhatja a vizeletáramlást. Ezenkívül megnehezítheti a szexuális kapcsolatot, és csökkentheti a fogantatás esélyét.

Vannak más állapotok is, amelyek a pénisz méretének csökkenéséhez kapcsolódnak:

  • Microphallus: A Microphallus egy abnormálisan kicsi pénisz, amelyet hypospadia kísér (veleszületett rendellenesség, amelyben a vizelet a pénisz alsó részén távozik).
  • Peyronie-kór : A Peyronie-kór olyan állapot, amelyben a pénisz hirtelen rendellenesen görbül ki. A hajlítás helyén kialakuló fibrózis (hegesedés) a pénisz megrövidülését és szűkületét, valamint fájdalmas erekciót vagy merevedési zavarokat okozhat.
  • Prosztatarák műtét: A vizsgálatok azt sugallják, hogy radikális prosztataeltávolítás (amelyben a teljes prosztatát és a környező szöveteket eltávolítják) szintén csökkentheti a pénisz méretét átlagosan 16%-kal. 6
  • Eltemetett pénisz: Az “eltemetett pénisz” kifejezés akkor használatos, ha a pénisz a medence zsírfeleslegében van elrejtve. Gyakori az elhízott serdülőkor előtti fiúknál, akik közül sokuknak normál méretű péniszük van, és idővel túlnőnek ezen az állapoton.
A pénisz görbületének korrigálása

A pénisz görbülete lehet veleszületett, vagy sérülés következtében felmerülő probléma. Kis méretű eltérés esetén nincs szükség műtéti beavatkozásra. A 30 fokos, vagy annál nagyobb irányeltérés azonban az esztétikai problémákon túl egyéb kellemetlenséget is okozhat, így annak korrekciója indokolttá válhat. Ritkán ún. Peyronie-betegség áll a háttérben, ez okozza a pénisz bőnye zsugorodást.

Plasztikai sebészetben rövid péniszről általában 10cm alatti méret esetében beszélünk. Fontos tudni, hogy a dohányzás átlagosan 1cme-rel csökkenti a pénisz méretét: a nikotin káros hatásai és a dohányzás során felszabaduló méreganyagok szöveti elváltozást, vérellátási zavart okoznak. 

Szövődmények és egyéb fontos tudnivalók:

– a tűszúrások helyén vérömlenyek, átmeneti csomósodás előfordulhat,
– a kezelt felszínen kitüremkedések, mélyedések átmenetileg előfordulhatnak
– a pénisz bőrének átmeneti érzészavara előfordulhat
– a zsír teljes, vagy részleges felszívódása előfordulhat,
– egyenletlen zsírfelszívódás előfordulhat
– a beavatkozás után néhány napig a pénisz duzzadt és fájdalmas lehet
– áztatás, ülőfürdő 14 napig kerülendő
– nagyobb térfogat esetén szorító kötés viselése ajánlott 2-3 hétig
– a pénisz sebgyógyulása idején – 2-3 hónapon át – a nemi élet nem megengedett, így a maszturbálást is kerülni kell nagyjából 6 hétig!
– a végleges állapot kb. fél év elteltével alakul ki

M2Med - Férfi Intim plasztika - Pénisz vastagítás

M2MED BEJEGYZÉSEK A FÉRFI INTIM PLASZTIKÁVAL KAPCSOLATBAN