FOR TIMELESS BEAUTY

Közvetlen kapcsolat van a tükörben látottak és a mentális egészségünk között: ha valaki szebbnek látja magát, jobban érzi magát. Az átgondolt és vágyott szépészeti műtétek eredménye a pácienst boldogsággal tölti el, ezáltal javul a közérzete, az énképe, így a kisugárzása is változik.

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.

Hisszük, hogy a külső esztétikum csak egy adottság, a lélek kelti igazán életre. A szépség nem csupán geometria, szimmetria, szerkezeti felépítés. A szépség egységet jelent kívül és belül.

Ha segíthetünk ezt az egységet, ezt a harmóniát megteremteni, boldogan tesszük!

Az arcot, a testet mindig egészében kezeljük – figyelembe véve a páciens korát, személyiségét, az arc-, és testformát, a bőr minőségét és az esetlegesen kezelendő többi területet. Nem lehet természetes hatást elérni pusztán egyetlen vonalra koncentrálva.

Célunk alkotni, változtatni, gyógyítani.

Az M2Med Klinika – Plasztikai Sebészet, Egynapos sebészet és Bőrgyógyászat a legmodernebb plasztikai sebészeti beavatkozásokkal, esztétikai bőrgyógyászati, bőrgyógyász-kozmetológiai, valamint laparoszkóppal végzett egynapos sebészeti kezelésekkel várja pácienseit csúcstechnológiával felszerelt orvosi központban.

Dr. Marjas László

Dr. Marjas László

sebész, plasztikai sebész főorvos

Dr. Marjas László plasztikai sebész az esztétikai beavatkozások mellett az általános sebészetben is aktív. Sebészeti ellátás keretein belül az emlősebészet, bőrsebészet, daganatsebészet és helyreállító sebészet területén végez sebészeti beavatkozásokat. Ezek ellátása folyamatos szakmai felkészültséget követel.

SEBÉSZET, PLASZTIKAI SEBÉSZET

A kórházi ellátás mellett Marjas doktor tapasztalt kollégáival a legmodernebb módszerekkel és technológiával, nagy gyakorlattal végez (OEP által nem finanszírozott) esztétikai és általános sebészeti beavatkozásokat saját plasztikai sebészeti magánklinikáján, Miskolcon.

Ezen kívül Debrecenben, Budapesten és Pécsen is lehetőség van a beavatkozások elvégzésére, magánklinikán, szerződés alapján.

ORVOS-ESZTÉTIKAI TRÉNER

Az orvos-esztétika terén világelső vállalat tapasztalt magyarországi és nemzetközi trénereként a legfrissebb kutatási eredmények és módszerek ismeretével az M2Med-ben számtalan látványos arckezelést, arcemelést és töltést végez a innovatív hyaluronsav tartalmú ráncfeltöltőkkel.

Tudományos képesítések

Dr. Marjas László

2011 – Budapest, plasztikai sebészeti szakvizsga
2011 – International Course of Facial and Nasal Reconstructive and Aesthetic Surgery Arcplasztikai tanfolyam
2010 – International Breas Reconstructive and Aesthetic Plastic Surgery Symposia Timisoara
2009 – Pécsi Orvostudományi Egyetem Plasztikai és helyreállító sebészet, Égéssebészet (mikrosebészet, helyreállító sebészet)
2006 – Budapest, általános sebészeti szakvizsga
2005 – Budapest, Lézersebészeti tanfolyamok
2004 – Debrecen, Mikrosebészeti tanfolyam
2004 – Debrecen, DEOEC, Kenézy Kórház (laparoszkópos sebészet)
1999 – Debreceni Orvostudományi Egyetem ÁOK

Sebészet, Plasztikai Sebészet

Dr. Marjas László
adjunktus, sebész, plasztikai sebész szakorvos

Magyar Sebész Társaság Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság / MPHEST/ és a Magyar Sebészeti Társaság (MST) tagja.

M2Med Klinika – Plasztikai Sebészet, Egynapos sebészet és Bőrgyógyászat
3525 Miskolc, Horváth Lajos utca 24.

ELÉRHETŐSÉGEINK

#ForTimelessBeauty

M2Med Klinika
Plasztikai Sebészet, Bőrgyógyászat, Egynapos sebészet

3525 Miskolc, Horváth Lajos utca 24.

Telefon: +36 30 271 4141
Email: informacio@m2med.hu
Web: www.m2med.hu

Kérdése van? Írjon nekünk!

  Az üzenet elküldése előtt kérjük olvassa el ADATVÉDELMI SZABÁLYZATUNKAT.
  Az üzenet elküldésével tudomásul veszi a weboldalunkra vonatkozó beállításokat és a Szabályzatban foglaltakat.

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a konkrét kezelésekkel, beavatkozásokkal kapcsolatos részletes tájékoztatást, valamint pontos árakról információt az személyes adatok védelme érdekében kizárólag személyes konzultáció során, vagy bizonyos esetekben ügyfélszolgálatunkon keresztül tudunk adni, sem emailben, sem facebookon, sem instagramon nem. Küldött fotó alapján sem diagnosztizálunk.

  Ez minden esetben pácienseink érdekét (és adatai védelmét) szolgálja.
  Köszönjük szíves megértését.

  KAPCSOLAT

  3525 Miskolc,
  Horváth Lajos utca 24.

  Konzultáció és információ:
  előzetes bejelentkezés után
  +36 30 271 4141

  informacio@m2med.hu
  www.m2med.hu

  Konzultációs időponttal kapcsolatosan hívja ügyfélszolgálatunkat a
  +36 30 271 4141-es telefonszámon.