M2Med / Esztétikai beavatkozások / Arc / Szemöldök emelés

M2Med - Szemöldök emelés

SZEMÖLDÖK EMELÉS

Éveket fiatalodhat egy egyszerű beavatkozásnak köszönhetően.

Az évek során a szemöldök területe megereszkedik, és emiatt az arc fáradtnak, szomorúnak, vagy állandóan dühösnek tűnik. Egy minimális beavatkozással járó szemöldökemelés a leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy éveket fiatalodjon az arc – mindezt kevés regenerálódási idővel.

Korábban csak 50 felett vállalkoztak a páciensek ilyen beavatkozásra, megvárták, míg már tényleg ‘katasztrofális’ volt a látvány. Manapság már az arcfiatalító műtéteket keresők közel egyharmada 35-50 év közötti.

A modern plasztikai sebészeti technikák gyönyörű és természetes megjelenést biztosítanak, gyakorlatilag azonnal, vagy minimális gyógyulási idő után.

Az idő múlásával, a kollagén csökkenésével az arc is elveszíti rugalmasságát, térfogatát, a ráncok elmélyülnek.

A plasztikai sebészet széles palettája áll rendelkezésre tartós arcfiatalítás, arcfeszesítés, arcbőr regeneráció megvalósítására. Bizonyos esetekben, amikor a botolinum és a töltőanyagok, vagy a speciális fiatalító kezelések (pl. a lézeres arckezelés, az arcvasalás, vagy a peeling) sem elég hatékonyak, csak az arcplasztikával érhető el megfelelő eredmény.

#FORTIMELESSBEAUTY

SZEMÖLDÖK EMELÉS

Az orvostudomány gyors fejlődésével a szemöldök emelés manapság már rutin beavatkozásnak számít és igazán látványos eredményt produkál.

Miért is hagyná, hogy az arca tükrözze a valós életkorát? A méltósággal öregedés nem jelenti azt, hogy nem nézhet ki fiatalnak. Az évek, a káros napsugarak és a stressz mindannyiunk ellen hatnak, ráncokat és megereszkedett bőrt okozva az arcon.

KEZELÉSI LEHETŐSÉGEK

TERÜLETEK

Az arc a külsőnk legszembetűnőbb része. Kozmetikai készítmények százai állnak rendelkezésre a fiatalság megőrzésére. Idővel azonban a csodakészítmények sem képesek megállítani a gravitáció és a mimikai izomműködés okozta változásokat.

A plasztikai sebészet széles palettája áll rendelkezésre tartós fiatalítás, feszesítés, regeneráció megvalósítására.

Bizonyos esetekben, amikor a botolinum és a töltőanyagok, vagy a speciális kezelések )pl. lézer, arcvasalás, peeling) sem elég hatékonyak, csak az arcplasztikával érhető el megfelelő eredmény.

Gyakran végezzük a szemöldök emelést a felső szemhéj plasztikával együtt, sőt akár teljes arcplasztikát és nyakplasztikát is. Természetesen külön-külön is korrigálható a halánték, az arc és a nyak, vagy a homlok. A műtéti eljárások végezhetők helyi érzéstelenítésben, vagy altatásban is.

A műtéti bemetszések, így a hegek nagy része is a hajas fejbőr területén (a hajvonal mentén) és/vagy a fül mögött rejtve marad.

A mini #BROWLIFT technika előnyei a hagyományos műtéttel szemben:

✔︎ Kisebb bemetszések
✔︎ Minimális hegesedés
✔︎ Kevesebb vérzés
✔︎ Kevesebb hajhullás
✔︎ Minimális zsibbadás
✔︎ Gyorsabb regenerálódás

RÉSZLETEK

Konzultáció:
Személyes egyeztetés, az elvárásai és általános állapota alapján a kezelési terv felállítása.

Műtét:
Általában ambuláns eljárásként végezzük helyi érzéstelenítésben, mély szedációval vagy általános érzéstelenítéssel.

A beavatkozás időtartama:
1-2 óra

Szemöldök emelés kockázatok

A sebészeti beavatkozás és az altatás lehetséges szövődményeiről, kockázatairól a páciens a konzultáció során részletes felvilágosítást kap.

A szemöldök emelés a viszonylag komplikáció-, és szövődménymentes műtétek közé tartozik. Ahogy bármely sebészeti beavatkozás, ez is járhat kockázattal: pl. utóvérzés, gyulladások, fertőzés, gyengeség, az altatással szembeni túlérzékenység, vagy átmeneti mimikai izomzavar is előfordulhat.

LELÓGÓ SZEMÖLDÖK KORREKCIÓJA BOTOX SEGÍTSÉGÉVEL

A #botox, vagy bármely más neurotoxin csökkentheti a petyhüdt szemhéjak megjelenését azáltal, hogy kissé megemeli a szemöldök területét.

Mielőtt bármilyen beavatkozásra vállalkozna, figyelembe kell vennie, hogy az egyéni tulajdonságok, a páciens kora / bőre / állapota befolyásolhatja a végeredményt, teljesen mindegy, hogy általánosságban másoknál milyen a Botox injekciók hatása, tartóssága.

A Botox egy neurotoxin, a botulinum toxin márkaneve. Ez az innovatív anyag átmenetileg gyengíti az arc izmait, ennek köszönhetően kisimítja a ráncok megjelenését.
A leggyakrabban a Botox injekciók a homlokráncok, a szem körüli ráncok (szarkalábak) és a szemöldökök közötti ráncok (glabella vonalak) kezelésére szolgálnak. Számos egyéb felhasználás mellett a Botox segíthet a petyhüdt, lelógó szemhéjak esetén is.

Hogyan oldja meg a Botox a megereszkedett szemöldök problémáját?
A Botoxot a lelógó szemöldökök ‘rögzítésére’ használják, ellazítva az izmot, amely lehúzza a homlok alsó részét. Ezt az eljárást Botox-homlokemelésnek is nevezik.
Kis mennyiségű botoxot fecskendezünk a homlokba, ezzel megakadályozható a homlok lecsúszása és kissé megemelt megjelenést kap a homlok a szélein, beleértve a lógó szemhéjakat.

Az oldalra emelt szemöldök vonalával korrigálható a lelógó szemhéjak megjelenése. Ehhez azonban általában nem elegendő egyetlen területet beinjekciózni a látványos eredmények eléréséhez. A szép és természetes hatás érdekében a szemöldökök külső sarkain túl  a szemöldökök közötti területet, valamint egy picit ezek felett is szükséges az izmokat blokkolni.
Együttesen ezek felelősek a ráncokért és a szemöldök közötti, valamint az orrcsont tetején lévő mozgásért. A szemöldök emelés legjobb eredményének elérése érdekében – és a petyhüdt szemhéjak javítása érdekében – mindhárom területre adunk injekciókat.

Utolsó simításként megfontolhatod a szarkalábak elleni injekciókat is, hogy még lazább kinézetű szemkörnyéket villanthassunk.

Hány egységnyi botoxra van szükség?
Az egység mindig változó és sok mindentől függ; az arc anatómiájától, az izom erejétől, az injekciózandó területtől, a bőr rugalmasságától, és még sorolhatnánk.
De általánosságban elmondható, hogy botoxból viszonylag kevés elég, hiszen amit nem ‘blokkol’ X egység, azt kétszeres mennyiség sem fog. Nem a mennyiségtől lesz hatékony, hanem attól, hogy a megfelelő helyre injektáljuk be.

Az eljárás gyakorlatilag fájdalommentes. Csakúgy, mint más anti-aging injekciónál, akár 15 napig is eltarthat a teljes elrendeződés, a ‘végleges’ eredmény elérése. Körülbelül 3-6 hónapig tart a hatásuk, ezután lehet ismételni, amennyiben bevált.
Ha pedig nem elégedett az eredménnyel, egyszerűen hagyja felszívódni.

A fejet érintő bármilyen kozmetikai kezelés, pl. a hajfestés is tilos a kezelést követő néhány napban. Ugyanígy a dohányzás, valamint a napozás is kerülendő a regenerálódás időszakában.

ARCPLASZTIKA

Tartós eredményt garantál - fiatal, friss megjelenést biztosít.

ELŐTTE / UTÁNA

Before Image After Image
Before Image After Image
Before Image After Image
M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezze magát a bőrében, forduljon hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy a páciens esetében mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőség feltenni a kérdéseket.

Érdeklik a részletek? Kérjen időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141


#M2Med #ForTimelessBeauty