M2Med / Esztétikai beavatkozások / Arc / Arcplasztika / Szemöldökemelés / Foxy Eyes szemöldökemelés

M2Med Plasztikai Sebészet - Foxy-Eyes szemöldökemelés

FOXY EYES SZEMÖLDÖKEMELÉS

A ‘Foxy Eyes’ kezelésnek köszönhetően igéző tekintet varázsolható.

A “Foxy-Eyes” technikával csábító rókaszemeket tudunk varázsolni, ezzel a módszerrel akár éveket fiatalodhat. A FOXY EYES szemöldök emelés egy olyan eljárás, amely oldható szálak segítségével megemeli és megnyújtja a szemet, hogy mandulaformát hozzon létre, miközben egyidejűleg emeli a szemöldököt is.

Szerencsére a modern plasztikai sebészeti technikák gyönyörű és természetes megjelenést biztosítanak, gyakorlatilag azonnal, vagy minimális gyógyulási idő után.

A közösségi médiában is oly népszerű trend (Fox-Eyes Thread Lift, vagy Cat-Eye Thread Lift) egy viszonylag egyszerű és gyors beavatkozás után felfelé ívelő macskaszemeket eredményez.

A Foxy Eyes szemöldökemelés egy gyors, minimálisan invazív, gyógyulási idő nélküli, viszonylag fájdalommentes eljárás az M2Med-nél. Ez a kezelés gyors és viszonylag olcsó a plasztikai műtétekhez képest.

#FORTIMELESSBEAUTY

SZEMÖLDÖK EMELÉS SZÁLBEHÚZÁSSAL

Idővel a bőr megereszkedhet és a finom ráncok észrevehetőbbé válnak.
Korábban az arcplasztika volt az egyetlen lehetőség az ilyen típusú problémák kezelésére. Napjainkban azonban a technológia fejlődésének köszönhetően létezik olyan nem műtéti beavatkozás, amelyet szemöldökemelésnek neveznek.

A szemöldökemelés kezelés biztonságos, igaz nem teljesen fájdalommentes.
Egyes betegek minimális duzzanatot, véraláfutást, minimális fájdalmat tapasztalhatnak a kezelt területen a szemöldökemelést követően. A kezelés után szükség esetén fájdalomcsillapítót is kérhet.

Általánosságban elmondható, hogy ez a kezelés a legtöbb páciens esetében nem fájdalmas, nem igényel fájdalomcsillapítást, a legtöbb esetben helyi érzéstelenítést alkalmazunk.

M2Med Plasztikai Sebészet - Foxy-Eyes szemöldökemelés - Bella Hadid

BELLA HADID-NAK KÖSZÖNHETŐ A NÉPSZERŰSÉGE

A rókaszem-kezelés egy minimálisan invazív, gyors és fájdalommentes eljárás klinikánkon, amely mindössze 30 percet vesz igénybe.

Ezt a szépségtrendet olyan hírességek tették népszerűvé, mint Emily Ratajkowski, Kendal Jenner, Bella Hadid szupermodellek, de Foxy Eyes-nak köszönheti Angelina Jolie, Mila Kunis, Megan Fox is csábító tekintetét.

Az eljárás gyors, költséghatékony jellegének köszönhetően és mivel minimális a gyógyulási idő, itthon is rendkívül népszerű.

A FOXY EYES szemöldökemelés egy olyan eljárás, amely oldható szálak segítségével megemeli és megnyújtja a szemet, hogy mandulaformát hozzon létre, miközben egyidejűleg emeli a szemöldököt is.

MI AZ A FOXY EYES SZEMÖLDÖKEMELÉS?

A Foxy Eyes szemöldökemelés egy népszerű kozmetikai kezelés Magyarországon és világszerte.

Az ún. rókaszem-kezelés oldható szálak segítségével megemeli a felső szemhéj sarkát és megnyújtja a halénték felé, hogy mandulaformát hozzon létre, miközben megemeli a szemöldök végét.

Ezek az eljárások azonban nem egyformák. Ez azt jelenti, hogy a kívánt esztétikai eredmény eléréséhez alkalmazott módszer a páciens adottságaitól is függ. A Foxy Eyes kezelés elsősorban a húszas, harmincas éveikben járó hölgy páciensek körében népszerűek, akik szeretnék követni a social mediaban népszerű ‘macskaszem-trendeket’.

A FOXY EYES szemöldökemelés költsége általában az alkalmazott technikai bonyolultságától, a területtől, a páciens igényeitől függ.

A szálbehúzás egy műtétet nem igénylő sebészi beavatkozás, amely alkalmas a szemzugok, a szemöldök, az ajkak és az állvonal feszesítésére. Ez a kezelés azok körében népszerű, akik műtét nélkül szeretnének az arcon változtatni. Speciális szálakat helyezünk a bőr alá és meghúzzuk a kívánt eredmény elérése érdekében.

MENNYI IDEIG TART A FOX EYES LIFTING?

A rókaszem szemöldökemelés kezelések eredménye azonnali, és 6 hónaptól 1 évig tart, a felhasznált orvosi szálak típusától és a páciens genetikájától függően. Jellemzően a szálak 6-12 hónapon belül szívódnak fel.

A bőr megemelése mellett ezek a szálak fokozzák a kollagéntermelést a kezelt területen. Ez azt jelenti, hogy ezzel csökkenthető az életkor előrehaladtával fellépő bőr megereszkedés mértéke, a bőr feszessé válik, miközben a kívánt megjelenést biztosítja.

A hosszantartó élettartam, a Foxy Eyes megjelenés megőrzése érdekében további, ismétlő kezelések szükségesek.

JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA

Az alábbi formon keresztül akár azonnal, online kérhet konzultációs időpontot, vagy felteheti kérdését a Foxy Eyes kezeléssel, a szálbehúzással kapcsolatban.
Kérjük, az ‘Üzenet’ mezőben feltétlenül jelölje meg, melyik kezelésünkkel kapcsolatban érdeklődik.

  M2Med - Szemöldök emelés - Foxy-Eyes

  Szeretne igéző róka-tekintetet?

  Jelentkezzen konzultációra és kérje a Foxy-Eyes kezelést!

  HOL VEHETŐ IGÉNYBE A FOXY EYES KEZELÉS?

  A Foxy Eyes kezelés elvégzése komoly szakértelmet igényel. Kizárólag az arc anatómiáját kiválóan ismerő és ebben a technikában gyakorlott plasztikai sebésznek engedje, hogy ilyen beavatkozást végezzen az arcon.

  Egyes szakemberek nagyszerűek lehetnek az orr korrigálásában, arcplasztika elvégzésében, vagy mellnagyobbításban, azonban a szem körüli terület korrigálására olyan szakképzett személyre van szükség, aki nagy tapasztalattal rendelkezik az arc sebészetben. A szem körüli bőr, szövetek és izmok ilyen mértékű kezelése kizárólag gyakorlott orvos által végezhető el biztonságban.

  A Fox Eyes szemöldökemelés egy olcsó megoldás a műtét kiváltására, méghozzá azonnali eredménnyel.

  Lépjen kapcsolatba az M2Med Ügyfélszolgálatával és foglaljon időpontot ingyenes konzultációra!

  Mennyi ideig tart a felépülés szemöldökemelés után?

  Más eljárásokhoz viszonyítva a szemöldökemelés regenerálódási ideje a legkevesebb. A gyógyulási idő mindössze 3 nap és a szemöldökemelés beavatkozás után azonnal visszatérhet a munkájához, amennyiben az nem jár fizikai igénybevétellel.

  A kezelést követő hetekben tartózkodni szükséges a megerőltetéstől, lehajlástól, minden olyan mozdulattól, amely a vérnyomás megemelkedésével járhat, ugyanis az növeli a bevérzés kockázatát is.

  A fejet érintő bármilyen kozmetikai kezelés, pl. szemöldökfestés is a teljes regenerálódás időszakában kerülendő.

  MI VÁRHATÓ A SZEMÖLDÖKEMELÉS KEZELÉS UTÁN?

  → a szálbehúzás területén előfordulhat átmeneti bőregyenetlenség, duzzanat, ránc, csomó, gödröcskék

  → a bőr alatt húzódó érzés előfordulhat

  → előfordulhat, hogy a szálak elszakadnak, ez azonban nem okoz egyenetlenséget. A feszesség néhány héten belül javulni fog.

  → hagyjon időt a szálak felemelkedésére és hogy a terület megnyugodjon. A kezelés helyén duzzanat és bizonyos bőrelváltozások jelentkezhetnek, amelyek idővel elmúlnak.

  → a szálakat a bőr alá húzzuk, ezek teljesen tiszták, átlátszók és még akkor sem láthatók, ha a bőr nagyon világos és vékony. A szálak csak akkor láthatók, ha (hibásan) a bőr felszínéhez túl közel helyezik őket.

  → a kezelést követő időszakban az arctisztítást is nagyon gyengéden végezze, különösen a szálbehúzás területén

  → a kezelés után közvetlenül a szálak körül duzzanat tapasztalható, ez normális reakció. Nem lesz látható, de vastagabbnak fogja érezni a szálat, azt az érzést keltve, hogy látszik. Ez azonban illúzió, és csak a duzzanat okozta feszítő érzés okozza, amely hamar elmúlik. A gyógyulás befejezése után előfordulhat, hogy néhány szálat a migrációja miatt érezni fog, ez olyan, mintha pattanás készülne a bőr alatt. Ez a legtöbb esetben a terület finom masszírozásával megszüntethető.

  M2Med - Szemöldök emelés - Foxy-Eyes

  JELENTEZÉS FOXY EYES LIFTING KEZELÉSRE MOST

   M2Med - Szemöldök emelés - Foxy-Eyes
   M2Med - Szemöldök emelés - Foxy-Eyes
   M2Med - Szemöldök emelés - Foxy-Eyes
   M2Med - Szemöldök emelés - Foxy-Eyes
   M2Med - Szemöldök emelés - Foxy-Eyes
   M2Med - Szemöldök emelés - Foxy-Eyes

   Mi a teendő és mit nem szabad a szemöldökemelés kezelés előtt és után?

   A jó közérzet érdekében mindig fontos, hogy szigorúan tartsa be és kövesse orvosa utasításait a mellékhatások kezelése és szövődmények elkerülése érdekében.

   – a kezelést megelőzően kerülje a koffeint és a nikotint
   – a duzzanat és az esetleges véraláfutások csökkentése érdekében kerülje az aszpirint, a nurofent, vagy gyulladáscsökkentő szereket a kezelést megelőző 2-3 hétben
   – a beavatkozás előtt és után 10 napig kerülje az E-vitamin, a halolaj és a zöld tea fogyasztását
   – amennyiben véralvadásgátlót, gyulladáscsökkentőt, vagy vérlemezke-aggregáció gátló szert szed, kérjük jelezze nekünk a beavatkozást megelőző konzultáció során
   – kerülje az alkoholos italok fogyasztását 48 órával a kezelés előtt és után
   – ha ajakherpeszt tapasztal, vírusellenes kezelést kell kapnia műtét előtt és után 3 napig
   – dohányzóknak ajánlott a C-vitamin szedése, mert ők lassabban gyógyulnak, mint a nem dohányzó páciensek
   – a kezelés itán 48 órával óvatosan hideg borogatást alkalmazzon a kezelt bőrre. Ügyeljen arra, hogy ne nyomja azon a területen, ahová a szálakat beültették.
   – közvetlenül az eljárás után és 24 órával azt követően igyekezzen a nagy mimikát igénylő beszédet és nevetést minimálisra csökkenteni, mert ez fokozhatja a nem kívánt arcmozgásokat és befolyásolhatja a végeredményt.
   – a kezelést követő 7 napig próbáljon úgy aludni, hogy ne tegye ki nyomásnak a kezelt területet – tehát lehetőség szerint hanyatt feküdjön. Érdemes a kezelt területet – így a fejet – extra párnákkal alátámasztani.
   – a bevatkozást követően antibiotikum terápia szükséges, melyet klinikánkon felírnak Önnek.
   – lehetőség szerint a kezelést követő 7 napban könnyen rágható, vagy rágást nem igénylő ételeket fogyasszon, hogy a lehető legkevesebb szájmozgással járjon.
   – a kezelést követő 1 hétben próbálja meg korlátozni, vagy minimálisra csökkenteni a száj nagy mértékű kinyitását, pl. ásítás, vagy pl.almába harapás…stb.
   – igyon sok folyadékot, de tartózkodjon a szívószál használatától, mert az eltorzítja az arcizmokat. A forró italokat kerülje.
   – ne dörzsölje az arcát, ne húzza lefelé az arcbőrt, ne masszírozza, ne emelje fel a szemöldökét és korlátozza a mosolygást is az arcizmok pihentetése érdekében a kezelést követő néhány napban.
   – ha lehetséges, ne dohányozzon
   – a férfi pácienseink kerüljék a borotválkozást a kezelést követő 10 napban az akaratlan grimaszok miatt. 10 nap elteltével borotválkozhat olyan borotvával, ami garantálja, hogy az adott területen csak egyszer kelljen átmenni anélkül, hogy az arc eltorzulna közben (mimika minimalizálása). A normál borotválkozás 1 hónap elteltével folytatható.
   – ne sminkeljen 3-5 napig a kezelést követően
   – ha sír, nevet, köhög, ásít, vagy tüsszent, tartsa kezével az arcát óvatosan, hogy elkerülje az arcizmok túlzott igénybevételét.
   – minimum 14 napig kerülje a fizikai igénybevételt, ne emeljen semmi nehezet.
   – amennyiben szükséges, írasson fel fájdalomcsillapítót

   Ha nem tetszik az eredmény

   Mit lehet tenni, ha a szálbehúzás rosszul sikerült és nem a várt eredményt hozta?

   Az M2Med Klinikán végzett szálbehúzások eredményével – a hozzánk érkezett visszajelzések alapján – pácienseink minden esetben elégedettek voltak. Azonban előfordulhat, hogy nem a kívánt eredményt látja, ha a tükörbe néz, mit lehet tenni ez esetben?

   Természetesen akár Klinikánkon, akár máshol végeztette a szálbehúzást, ha nem elégedett az eredménnyel, (ahol végezték, ott) kérheti annak kiigazítását, cseréjét, vagy eltávolítását. Mivel a szálbehúzás ideiglenes, a szálak eltávolítása után visszaáll az emelés előtti állapot.

   A genetikai adottságok, az életkor, de a túlzásba vitt napozás / szolárium miatt a vékonyabb bőrű páciens nem biztos, hogy megfelelő alany a szálbehúzásos technika igénybevételére. Ezen páciensek számára más arcfiatalító kezelést javaslunk.

   Általánosságban elmondható, hogy a szálbehúzás alacsony kockázatú. Az esetleges mellékhatások és szövődmények elkerülése érdekében mindenképpen szakképzett, ebben a kezelési technikában jártas orvosra bízza a szálbehúzás elvégzését.

   KONZULTÁCIÓ

   Írjon nekünk, amennyiben kérdése van a témával kapcsolatban, vagy szeretne konzultációra jelentkezni!

    Minden szálbehúzással végzett eljárás azonos?

    A szálbehúzásos szemöldökemelés során különböző módszereket és technikákat alkalmazunk a szálaktól és az elhelyezéstől függően. Kizárólag az arc anatómiáját kiválóan ismerő magasan képzett orvos képes ezt az eljárást jól, a kívánt eredményt elérve és szövődménymentesen alkalmazni.

    Érdemes a személyes konzultáció során tájékozódni, hogy a kívánt cél elérésére a páciens számára mely módszer / technika a megfelelő választás.

    Marjas doktor úr nagy gyakorlattal, nagy tapasztalattal, évek óta végzi a szálbeültetéses kezeléseket, a most nagyon népszerű Foxy-Eyes technikát is kellő rutinnal alkalmazza. Az egész országra, és az országhatáron túlra kiterjedő lojális, elégedett betegbázisa van.
    Az arc anatómiáját kiválóan ismeri, az esztétikai kezelésekben élen járó Allergan® márka oktató-trénere. Nyugodtan rábízhatja magát.

    Az M2Med Klinikán csak a legkorszerűbb berendezésekkel, anyagokkal és módszerekkel dolgozunk, hogy etikus és a lehető legjobb kezelést biztosítsuk pácienseink számára. Az M2Med-ben büszkék vagyunk arra, hogy a legújabb és legjobb orvos-esztétikai és esztétikai-sebészeti kezeléseket kínáljuk.

    #FORTIMELESSBEAUTY

    KAPCSOLÓDÓ BEJEGYZÉSEK

    M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

    A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
    Ha segíthetünk, hogy jobban érezze magát a bőrében, forduljon hozzánk bizalommal!

    KONZULTÁCIÓ
    A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy a páciens esetében mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőség feltenni a kérdéseket.

    Érdeklik a részletek? Kérjen időpontot személyes konzultációra:
    +36 30 271 4141


    #M2Med #ForTimelessBeauty