BLOG

Hogyan alakítja át az arcot a nem sebészi orrplasztika?

M2Med Blog - Hogyan alakítja át az arcot a nem sebészi orrplasztika?

Az orr az ember arcának központi része, befolyásolja az arc arányait és egyensúlyát, a megnagyobbodott vagy aránytalan orr pedig nagymértékben ronthatja az arc összhangját.

Az orrplasztikát valóban transzformatív eljárásnak tekinthetjük, de nem minden páciens számára alkalmas ez az invazív és tartós eljárás…

M2Med Blog - Hogyan alakítja át az arcot a nem sebészi orrplasztika?

Az M2Med nem sebészi orrplasztikája a hagyományos orrplasztika fantasztikus alternatívája, amely ugyanazokat a kiegyensúlyozó előnyöket nyújtja kockázatok és a hosszabb gyógyulási időszak nélkül. Ebben a bejegyzésben arról írunk, hogy melyek a nem sebészi orrplasztika előnyei, végigvesszük a beavatkozást magát, valamint kitérünk arra, hogy ki alkalmas rá, és hogy milyen eredményekre számíthatnak a betegek.

Mi az a NEM SEBÉSZI orrplasztika?

Az arc fókuszpontjaként az orr az egyik leginkább meghatározó szervünk, jelentősen befolyásolva az arcvonásainkat. Az orr megjelenése nagy hatással van az ember profiljára és az arc általános harmóniájára. Ez a fő oka, hogy az orrplasztika a világ tíz legnépszerűbb esztétikai eljárásainak egyike. Ha te is szeretnéd javítani az orrod kontúrját, nem vagy egyedül, és többféle lehetőség közül választhatsz.

A nem sebészi orrplasztika során töltőanyagokat használunk az orr átformálására és a szimmetria finom javítására. Az M2Med nem sebészi orrplasztikai eljárását teljesen a páciens esztétikai céljaihoz és igényeihez szabjuk. Marjas doktor úr a személyes konzultáció során elemzi az egész arcot, minden szögből alaposan feltérképezi az orrodat, hogy meghatározza, pontosan hová kell beadni a formázó injekciót. Az eljárás gyors – pillanatok múlva már az új, átformált orroddal távozhatsz!

Nincs gyógyulási idő: az eljárás után visszatérhetsz dolgozni, vagy folytathatod a szokásos napot.

Ki az ideális jelölt a nem sebészi orrplasztikára?

Azok számára, akik szeretnék kijavítani az orr gerincén a kis dudorokat, az aszimmetriát, vagy felfelé hajló orrhegyet szeretnének, a nem sebészi orrplasztika csodás eredményt hozhat. Ez egy kiváló lehetőség azok számára is, akik még nem állnak készen egy plasztikai beavatkozásra, és azoknak, akik azonnali, de finom eredményeket szeretnének elérni.

Mindenki megérdemli, hogy magabiztosan és kényelmesen érezze magát a bőrében, mint az a számtalan páciens, aki elégedetten távozott Marjas doktor szakértő keze által elért eredményével.
Fontos, hogy reális elvárásaid legyenek a nem műtéti orrplasztika eredményeivel kapcsolatban és tisztában légy azzal, hogy ez az eljárás nem nyújt végleges eredményt, időről-időre (amint a beadott töltőanyag felszívódik), ismételni szükséges. Ez az eljárás abban az esetben ideális főleg, ha kisebb orrkontúr problémáid vannak.

Úgy fair, ha elmondjuk azt is, hogy a nem sebészi orrplasztika nem feltétlenül a legjobb választás azoknak a betegeknek, akik:

– kisebb méretű orra vágynak.
– drasztikus változást keresnek.
– légzési problémáikat szeretnék megoldani.

A személyes konzultáció épp ezekre a kérdésekre segít választ adni, és segíthet abban is, hogy számodra mely beavatkozás lenne az ideális az álom-orr megalkotásához.

Milyenek a nem sebészi orrplasztika eredményei?

Az eredmények azonnal észrevehetők, és néhány napon belül még tovább javulhatnak. Eltarthat néhány napig, amíg a duzzanat lecsökken, és az egyenesebb, határozottabb orr teljesen láthatóvá válik.

Annak ellenére, hogy technikailag térfogatot adunk az orrhoz, a jól elhelyezett töltőanyag teljesen átalakíthatja azt anélkül, hogy megnagyobbítaná. Percek alatt szimmetrikus orr, kiegyensúlyozott arc és vonzó profil alkotható.

Az eredmények – mimikádtól függően – körülbelül 6-12 hónapig tartanak, ezt követően frissítésre van szükség a meglévő eredmény fenntartásához.

Mennyibe kerül ez az orr korrekció?

Minden embernek megvan a maga egyedi anatómiája, esztétikai korlátai és céljai, ezért ennek az eljárásnak a költsége személyenként eltérő lehet. Pontos költséget akkor tudunk adni, ha eljössz hozzánk egy személyes konzultációra és megismerjük az esztétikai célodat.

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogy alkalmas vagy-e nem műtéti orrkorrekcióra, hívj minket a +36 30 271 4141-es telefonszámon és jelentkezz be konzultációra.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty