BLOG

Orrkorrekció műtét nélkül

M2Med Plasztikai Sebészet / BLOG - Orrkorrekció műtét nélkül

Az orr formája és íve bizonyos mértékben nem sebészi úton is korrigálható szálbehúzással, esetleg dermal fillerek segítségével.

Az ilyen eljárás során az orrhíd és az orrcsúcs megemelésére COG szálat használunk. Ezek a szálak pontosan olyan anyagból készülnek, mint a műtétek során használt teljesen felszívódóak.

A ‘horgas’ szálak segítenek az orrcsúcs magasságának és az orrnyereg formájának alakításában.

A szál helyére új kollagén épül és mint egy hatékony ragasztó, tartást biztosít. Az eredmény egyéntől függően nagyjából fél – 1 évig megmarad, ezután ismétlés szükséges.

A beavatkozás helyi érzéstelenítésben zajlik, ‘ebédidőben’ elvégezhető rutin beavatkozás, teljesen biztonságos.

Ez a fajta módszer elsősorban azoknál alkalmazható hatékonyan, akik széles, ferde orrnyereggel, és/vagy nagyobb orrcsúccsal rendelkeznek. Azt, hogy a páciens konkrét problémájára megoldást jelent-e ez a módszer, fényképről nem, csakis személyes konzultáció alkalmával tudjuk megmondani.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty