BLOG

A világ legszexisebb nője: Ashley Graham a Maxim 2023-as „HOT 100” címlapsztárja

M2Med Blog - A világ legszexisebb nője Ashley Graham a Maxim 2023-as „HOT 100” címlapsztrája

„Mindenki alakjára és méretére, nemére, etnikai hovatartozására és életkorára tekinthetünk úgy, hogy kik is ők; nem kell negatívnak vagy pozitívnak lennie” – mondja a Maxim május/júniusi címlapsztárja.

Ashley Graham, a görbék királynője egy leheletnyi friss levegő a divatiparban. A technicolor fürdőruháihoz hasonlóan ragyogó személyiségével soha nem mulasztja el, hogy elkápráztassa a kifutón vagy a kamera előtt. Ő nem csak egy modell, hanem egy mozgalom – és mi ezért vagyunk itt.

M2Med Blog - A világ legszexisebb nője Ashley Graham a Maxim 2023-as „HOT 100” címlapsztrája

A formás bombázó magabiztossága ragadós és igencsak inspiráló, bizonyítja, hogy a szépség minden formában és méretben létezik! Egy olyan világban, ahol az XS-es méret túl sokáig uralkodott, Ashley emlékeztet bennünket arra, hogy az egész “jól lét” titka nem csupán önmagunk elfogadása, hanem önmagunk elfogadása épp olyannak, amilyenek vagyunk.

„Mindenki alakjára és méretére, nemére, etnikai hovatartozására és életkorára tekinthetünk úgy, hogy kik is ők; nem kell negatívnak vagy pozitívnak bélyegezni” – mondja. „Ennek úgy kéne működnie, ami könnyen befogadható, és nem kellene állandóan ilyen jellegű beszélgetéseket folytatnunk. A testünk folyamatosan változik, és folyamatosan fejlődik. A saját testemet használtam eszközként ahhoz, hogy beszélhessek ezekről az érzésekről.”

Amilyen gyönyörű, annyira inspiráló is, Ashley a kifutók abszolút istennője. Hihetetlenül elbűvölő, ahogy ez a magabiztos nő elfogadja és szereti a testét, a ragyogó mosolyával pedig mindenkit elvarázsol.

Pompás fürtjétől kezdve a kifogástalanul ápolt lábujjakig egy két lábon járó, beszélő műalkotás – és ha Botticelli ma élne, elhagyná a Milói Vénust, és ehelyett remekművének őt festené meg.

De nem csak a szemet gyönyörködteti – Ashley hihetetlenül elbűvölő személyiséggel is rendelkezik.

„A nebraskai Lincolnból származom valójában egy nebraskai bevásárlóközpontban fedeztek fel 12 éves koromban. Elég vad.”

Azóta már Ashley a világ egyik legdominánsabb és legbefolyásosabb modelljévé vált. Számtalan magazinban szerepelt, köztük a Maximban, a Vogue-ban, az Elle-ben, a Glamour-ban és a Harper’s Bazaar-ban, 2016-ban pedig ő lett az első plus size modell, aki a Sports Illustrated Swimsuit Issue címlapján díszelgett.

Igen, ő egy profi topmodell, akit magazinok ezreiben láthattuk, rengeteg hirdetésben szerepelt, de ugyanilyen nagy hatású személyiség, aki komoly érzéseket vált ki mindenkiből és egész iparágakat változtat meg.

„Annyi csodálatos pillanatom volt már a pályafutásom során, hogy nehéz pontosan meghatározni egyet” – mondja kedvenc csúcspontjairól. „Sok közülük akkor talán korainak számított, már az általuk okozott hatás tekintetében.

Arra a kérdésre, hogy mindig is szeretett volna-e modellkedni, töprengve azt mondja, ez egy furcsa kérdés, hiszen 12 évesen fedezték fel egy nebraskai bevásárlóközpontban. „12 évesen tényleg tudod, ki akarsz lenni?! Inkább azt mondanám, hogy máshogyan nemigen tudnám átadni ezt a testpozitív életigenlő üzenetet, ha nem a modellkedésről lenne szó – szóval Isten áldja meg, modellkedést.”

M2Med Blog - A világ legszexisebb nője Ashley Graham a Maxim 2023-as „HOT 100” címlapsztrája
M2Med Blog - A világ legszexisebb nője Ashley Graham a Maxim 2023-as „HOT 100” címlapsztrája

Modell hírnevének köszönhetően hatalmas követőtáborra tett szert, csak az Instagramon több mint 20 millió követővel rendelkezik. Platformjainak és az iparágban betöltött hangjának köszönhetően szenvedélyesen hangoztatja a női test sokszínűségét, és egész karrierjét azzal töltötte, hogy az önelfogadás fontosságát hirdesse; és emberek millióit inspirálják szerte a világon, hogy szeressék és kényeztessék testüket, mérettől és alaktól függetlenül.

„Megtiszteltetés ez számomra – mondja óriási népszerűségéről és vitathatatlan erejéről, hogy megreformálja a modellipart –, és nagy felelősséggel is jár – ezt a felelősséget nem veszem félvállról. Arra emlékeztet, hogy ha valaki hozzám hasonló részese lehet valaminek, ami globálisan változik, akkor mindannyian megtehetjük. Sok szempontból úgy tekintek magamra, mint egy normális nebraskai lányra, akiben nagy lendület és ambíció van, akkor miért nem változtatjuk meg együtt a világot?”

Ami a magánéletét illeti, Ashley 2010 óta házas. Férjével, Justin Ervin operatőrrel még mindig csodás párt alkotnak. „2009-ben találkoztunk a templomban, és 2010-ben házasodtunk össze. Nagyon gyorsan történt az egész. Tudtam egyből, hogy ő az igazi.” És hogyan lehet elkápráztatni Ashley Grahamet, a szupermodellt, akinek domborulataitól egy egész világ olvad el? Egyetlen dologgal: eredetiség.

„Magas volt, elbűvölő és jóképű, csodásan mosolygott, és más volt. Ez az ember más volt, mint bárki, akivel eddig találkoztam. Másképp beszélt, másként viselkedett, mást mondott, és ez még mindig így van. Még mindig, ha ránézek azt gondolom, hogy “Ő milyen különleges.” Ezért vagyunk még mindig boldog házasok majdnem 13 év után is” – mondja szerelmes kuncogással.

Három édes gyereket nevelnek, akik természetesen az univerzum középpontját jelentik számukra. „A gyermekvállalás nagyobb lendületet adott nekem” – magyarázza, és hozzáteszi, hogy a 2023-as Maxim Hot 100 királynőjévé, azaz a világ legszexibb nőjévé koronázása rendkívül fontos a számára, mivel 2021 januárjában szülte az ikreket.

„Mikor először szerepeltem a Maxim címlapján, még nem volt három gyerekem, ezúttal pedig három kicsi babám van. Ez emlékeztet arra, hogy az, hogy valaki szexi, nagyon sokféleképpen előfordulhat, minden formában és méretben létezik. Mindig is ezt prédikáltam, de miután láttam, hogy a testem ennyire megváltozik három gyerek után, nehéz volt feladat volt még számomra is, hogy elfogadjam a testem ekkora változásait és azt, hogy most hol vagyok, és hogy az anyaság által mennyire újnak és másnak néz ki. Szóval, köszönöm, Maxim!”

Amikor nem a világ legszexibb nőjeként készül elbűvölő fotózásokra, vagy a vörös szőnyegen tetszeleg, akkor Ashley a legboldogabb életét éli családjával New Jerseyben.

„A legtöbb nap szürke zokniban, Crocsban, bő melegítőnadrágban, merevítő nélküli melltartóban, smink nélkül telik. Mit is mond Drake abban a dalban? ‘Sweatpants, hair tied, chillin’ with no makeup on, that’s when you’re the prettiest, I hope that you don’t take it wrong.’ Ezt komolyan vettem, és így nyomatom minden nap. Így intézem a feladataimat New Jersey-ben. A hétköznapokban így vagyok én a dögös focis anyuka.”

M2Med Blog - A világ legszexisebb nője Ashley Graham a Maxim 2023-as „HOT 100” címlapsztrája

Az eredeti cikk a Maxim magazinban jelent meg 2023 december végén. Azért tartottuk fontosnak magyarul is idézni, mert ez a nő olyan üzenetet hordoz, olyan értéket képvisel, amely mindenki számára követendő példa!

Egy igazi ikon a nők – és szerintünk a férfiak – számára mindenhol, bizonyítva, hogy saját egyedi stílusod és a természetes szépséged hihetetlen erőt jelent. Ashley, leborulunk előtted. <3

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141


#M2Med #ForTimelessBeauty