BLOG

Az új trendek az egyénre koncentrálnak

M2Med BLOG / Az új trendek az egyénre koncentrálnak

Míg számos plasztikai sebészeti irányzat a természetes megjelenésre és az egyéni szépségre összpontosít, még mindig vannak nagyobb szépségtrendek és ideálok, amelyek befolyásolják, hogy az emberek mit szeretnének, amikor egy plasztikai sebészeti eljárást fontolgatnak.

A műtét előtt rendkívül fontos, hogy az ember tegyen egy lépést hátra, és megértse azokat a különféle motivációkat és külső befolyásokat, amelyek arra késztették, hogy fontolóra vegye a plasztikai műtétet.

M2Med BLOG / Az új trendek az egyénre koncentrálnak

Egy kis „lélekkutatással” a betegek nagyobb valószínűséggel választanak olyan eljárásokat, amelyekkel utólag – és hosszú távon is! – elégedettek lesznek.

Izgalmas időszak plasztikai sebésznek lenni, amikor a szépségideálok egyre sokrétűbbé válnak, és az egyének minden eddiginél több információval és választási lehetőséggel rendelkeznek arról, hogyan szeretnék kifejezni megjelenésüket a világ előtt.

Sokszor hangsúlyozzuk, hogy nagyon fontos, hogy teljesen meggyőződéssel vállalkozz szépészeti beavatkozásra. Ha csak valaki más kedvére szeretnél magadon változtatni, esetleg az aktuális divatot követve, kérjük, ne tedd!  A lelki problémáidat sem fogja megoldani egy plasztikai műtét. Tapasztalatunk alapján a végeredménnyel főleg azok elégedettek és a változástól határtalanul boldogok, akik valóban erre vágynak. Önmagad elfogadása, szeretni mindazt, amivel megáldott az ég, igenis kincs!

A plasztikai sebészet világában a tévhitek irracionális kérésekhez vagy olyan eredményekhez vezethetnek, amelyeket a betegek nem értékelnek.

Az esztétikával foglalkozóknak mindig figyelniük kell és fel kell ismerniük a páciens kulturális identitásának, vágyainak, attitűdjének, szorongásának és bizonytalanságának változatosságát. A kultúrák sokszínűségéből és annak átalakuló trendjéből kirajzolódó szépészeti sebészet és gyakorlata nemcsak az egyén személyiségét, hanem a kultúra egészét is tükrözi.

Az egyéni tanácsadás során fel kell ismerni, hogy még a látszólag azonos társadalmi vagy kulturális színvonalú csoportokban is apró eltérések vannak az elvárások között. Annak szemléltetésére, hogy a szépség észlelésében néha „finom” különbségek vannak, számos tanulmány foglalkozik, mint ahogy a kulturális tényezők is nagy mértékben befolyásolják a szépségérzékelést. Ezek mind erősítik azt a tényt, hogy a szépség a szemlélő személyétől függ, teljesen szubjektív, valamint hogy milyen változó különbségek vannak még a kis alcsoportok között is.

A plasztikai sebészet pozitív hatásai

Íme néhány kulcsfontosságú tény, amellyel a plasztikai sebészet pozitív hatással lehet azoknak az életére, akik úgy döntenek, hogy befektetnek magukba szépészeti eljárásokon keresztül:

✔︎ Fokozott önbizalom

Azok az egyének, akik a plasztikai műtét mellett döntenek, gyakran nagyobb önbizalmat tapasztalnak az eljárást követően. Kevésbé foglalkoznak a “hibáikkal”, kellemesebben érzik magukat és elégedettebbek azzal, ahogy kinéznek, így összességében jobban érzik magukat.

✔︎ Fokozott életminőség

Ha valaki úgy érzi, hogy jól néz ki és ennek köszönhetően jobban is érzi magát, az erőteljesen befolyásolhatja általános életminőségét.

Azok az emberek, akik jól érzik magukat a megjelenésüknek köszönhetően, gyakran magabiztosabbak életük más területein is. Határozottabbak, motiváltabbak és hajlandóak új dolgokat kipróbálni. Ennek eredményeként azok az egyének, akik úgy döntenek, hogy plasztikai műtéttel javítják természetes szépségüket, gyakran jobb életminőséget tapasztalnak.

✔︎ Fokozott energia

Azok az emberek, akik problémát találnak a megjelenésükben, általában félénkebbek és kevésbé nyitottak, mint azok, akik magabiztosak és elégedettek a külsejükkel. A plasztikai műtétek után azok az egyének, akik egykor visszahúzódók, félénkek voltak, izgatottan várják, hogy megosszák új megjelenésüket a világgal. Megújult önbizalmuk új motivációt és lelkesedést ad nekik, megújult erővel és maximális életkedvvel.

✔︎ Mérhetően boldogabb érzés

A plasztikai sebészet lehetővé teszi az egyének számára, hogy kellemessé és elégedettebbé váljanak önmagukkal. Ez gyakran magabiztosabbá, nyitottabbá teszi őket, és egyre inkább hajlandóak új dolgokat kipróbálni és kihasználni az új lehetőségeket. Mivel ezek az egyének teljes mértékben kihasználják, hogy a jól néznek ki és jól érzik magukat a bőrükben, általában boldogabb emberekké válnak.

Bár minden páciens egyéni tapasztalata egyedi és más, sok ember, aki a plasztikai műtét mellett dönt, úgy találja, hogy az előnyök és a pozitív hatások messze meghaladják a lehetséges kockázatokat. Az eljárást és a gyógyulási időszakot követően megújultnak és felfrissültnek érzik magukat, miután újabb lépést tettek a legjobb megjelenés és a legjobb közérzet felé.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty