BLOG

Platysma izom Botox: egy nem-sebészi beavatkozás a nyak feszesítésére

M2Med Blog - Platysma izom Botox: egy nem-sebészi beavatkozás a nyak feszesítésére

Viszlát, “pulykanyak”!

A platizmális szalagok az a két függőleges izomsáv, amelyek nyakunk két oldalán helyezkednek el. A „pulykanyak”-ként emlegetett platizmális redők platysma-összehúzódások eredményei. Ezek a fogak összeszorítása vagy a stressz hatására válnak láthatóvá, vagy akár a nagy intenzitású edzések következményei is lehetnek. Az ismétlődő, nagy intenzitású mozgás és a fokozott izomaktivitás hatására a platysma izmok ‘előrejönnek’ és a mimika során láthatóvá válnak.

M2Med Blog - Platysma izom Botox: egy nem-sebészi beavatkozás a nyak feszesítésére

Ahogy már ismeretes, a B0t0x egy neurotoxin, amely a platysma izmok ellazítására és a platysma sávok megjelenésének csökkentésére is használható. A b0t0x injekciókkal történő kezelések, amennyiben szakavatott kezek végzik, viszonylag gyorsak és fájdalommentesek. A kezelés eredménye jellemzően 3-6 hónapig tart, az eljárás szükség szerint megismételhető.

Ha aggódsz a platizmális szalagok megjelenése miatt, a B0t0x jó választás lehet számodra. A B0t0x egy biztonságos és hatékony kezelés, amellyel fiatalosabb és frissebb megjelenés érhető el.

A Platysma – avagy nyaki bőrizom – B0t0x előnyei

  • Csökkenti a platizmális redők megjelenését,
  • Javítja a nyak kontúrját,
  • Kisimítja a nyakat,
  • Ellazítja a platysma izmokat,
  • Segíthet megelőzni a jövőbeni és rosszabbodó nyakredők megjelenését,
  • Szinte fájdalommentes,
  • Biztonságos és hatékony

Ki a jó jelölt a Platysma izom B0t0x kezelésre?

Azok számára ideális, akiket zavar a platizmális barázdáik megjelenése, akik nem-sebészi módszert keresnek nyakuk megjelenésének javítására, akik jó egészségnek örvendenek, és nincs alapbetegségük.

Hogyan zajlik a Platysma izom B0t0x kezelés?

Az eljárást az M2Med Plasztikai Sebészet rendelőjében végezzük. A kezelést mindenképpen egy személyes konzultáció előzi meg, mely során meghallgatjuk a páciens igényeit, és részletesen tájékoztatjuk a kezelés kockázatairól, valamint a várható eredményekről. A kezelés során kis mennyiségű B0t0xot fecskendezünk a platysma izmokba. Az eljárás általában körülbelül 15 percet vesz igénybe.

Melyek lehetnek a Platysma izom B0t0x kezelés kockázatai?

A B0t0x leggyakoribb mellékhatásai átmenetiek, beleértve a véraláfutást, bőrpírt vagy duzzanatot. A súlyosabb mellékhatások ritkák, de lehetnek allergiás reakciók, nyelési nehézség és izomgyengeség is előfordulhat.

A Platysma izom B0t0x kezelés biztonságos és hatékony kezelés, amely segíthet csökkenteni a platysma szalagok megjelenését és javítja a nyak megjelenését. Ha aggódsz a szalagok láthatóvá válása miatt, fordulj hozzánk bizalommal!

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141


#M2Med #ForTimelessBeauty