BLOG

Most trendi: nyak botox

M2Med Blog - Most trendi: nyak botox

Felkapott a nyak-B0t0x: Íme, mit érdemes tudni Kim Kardashian kedvenc kezeléséről:

Ha követed a tengerentúlon nagyon népszerű valóságshowt, a The Kardashians-t, láthattad, hogy a nyak ezen gyakran nehezen kezelhető részének tökéletesítése nem egyszerű feladat, azonban Kim Kardashian a „nyaki B0t0xban” találta meg a megoldást…

Ahogy azóta erről az amerikai Page Six bulvárlap is beszámolt, a reality-sztár – aki általában igen hallgat, amikor a legtöbb esztétikai kezelésről van szó – ezúttal elárulta, hogy azért nem tudja használni a nyakizmait éneklésre, mert – ahogy mondta „az enyémek fele valószínűleg b0t0xos…”, amikor egy közelgő album megjelenéséről beszélt.

Felkapott eljárás

Míg a neurotoxinok nyakba való befecskendezése nem feltétlenül újdonság, néhány éve már megjósoltuk, hogy ez egy nagy trend lesz, amely egyre csak fokozódik.

Biztonságos a nyaki B0t0x?

A plasztikai sebészek már jóegy ideje végeznek nyaki b0t0xot, és az amerikai FDA jóváhagyta a B0t0x One-t (ami itt nem tévesztendő össze a B0t0x Cosmetic-kel) a nyaki dystonia – egy olyan mozgászavar, amely a nyakban akaratlan izomgörcsöt okoz – kezelésére felnőtteknél. Több mint egy évtizede használjuk már a botulinum toxint ilyen problémákra a nyaki területen. Nem igazán új dolog ez, csak a médiában most újra felkapták.

Hogyan működik a nyaki B0t0x?

A B0t0x befecskendezése a függőleges nyaki szalagokba (úgynevezett platizmális szalagok) a szalagok kisimítását okozhatja, és az eredményeket általában körülbelül egy hét múlva már látni lehet. Ez azért van, mert a szalagokat a platysma izom mozgatja, amely az életkorral megnyúlhat és megereszkedhet. Amikor ez az izom összehúzódik – például amikor grimaszolunk, vagy bizonyos arckifejezéseket végzünk – függőleges sávok képződhetnek. A B0t0x megakadályozza a platysma összehúzódását, ezáltal kisimítja a szalagokat és az egész nyakat. A barázdák közötti területeket akár híg botulinum toxin mikroinjekcióval is lehet kezelni, hogy tovább lágyuljon a terület megjelenése.

További bónusz: A nyak és az állkapocs vonalának kezelése része annak, amit „Nefertiti liftingnek” neveznek, mert amellett, hogy javítja a nyak megjelenését, segíthet határozottabbá varázsolni az állkapocsvonalat is.

Ki az ideális jelölt nyaki B0t0x alkalmazására?

Noha az injekciók nagyon hatékonyak, hangsúlyozzuk, hogy ezek nem képesek önmagukban megemelni a megereszkedett nyak bőrét. Ez a kezelés azok számára a legmegfelelőbb, akiknek nincs jelentős nyaki bőrereszkedése vagy szubmentális (áll alatti) zsírja, de kiemelkedő platizmális szalagokkal és/vagy nyakredőkkel rendelkeznek.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141


#M2Med #ForTimelessBeauty