BLOG

Nefertiti Lift

M2Med - Nefertiti Lifting

Mi az a NEFERTITI LIFT?
Akár genetikai, akár egyéb okok miatt kialakult, nyakon lévő ráncokat garbó, vagy sál nélkül nehéz elrejteni.

A laza és megereszkedett bőr gyakran ún. kettős áll megjelenését kelti, ami sokak számára zavaró lehet. Sajnos a nyak az első, amely az öregedés jeleit ráncokkal, barna foltokkal, hámló bőrrel mutatja. Az életkor előrehaladtával ráadásul bőrünk veszít víz-, és kollagén tartalmából, emiatt szárazabbá és kevésbé feszessé válik, egyre problémásabb terület.

A berlini Neues Museumban őrzött Nefertiti mellszobor az ókori Egyiptom egyik legismertebb műkincse és persze a múzeum legtöbb turistát vonzó látványossága is. Mostmár 3D-ben is elérhető ez a csodás szobor, Cosmo Wenman 3D szkennelő szakértő közreműködésének köszönhetően.

A sima és feszes bőr az egészség és a fiatalság jelképe. Míg a ráncok és a megereszkedett bőr az öregedési folyamat teljesen normális velejárói, sok ember számára kiemelt problémát jelentenek, sőt akár súlyosan befolyásolhatják az önbecsülést és önbizalmat.

Szerencsére számos megoldás létezik, amely segíthet csökkenteni a nyaki ráncokat, barázdákat. A sebészi, vagy minimálisan invazív eljárások az enyhén, vagy közepesen megnyúlt, ráncos nyakat újra fiatallá varázsolhatják.

Az ultrahang alapú, vagy rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelések, vagy az izomba történő ránctalanító injekciók formájában számos olyan esztétikai kezelést tudunk alkalmazni, amelyek jelentősen javítják a megjelenést.

Az első lépés a kecses nyak és állkapocs-vonal felé

A Nefertiti Lift – ahogy sejthető – a szépségéről híres egyiptomi királynőről kapta a nevét, aki az ie 14. században élt. Elegáns nyaka és állkapcsa világszerte ismert a fennmaradt mellszobráról.

A nevéhez hűen ez a non-invazív kezelés a nyak és az állkapocs vonalának emelésére és feszesítésére való. A legjobb eredmények elérése érdekében injektábilis szépészeti technikák kombinációját használjuk.

A nyaki injekciók a platysma izmokra összpontosítanak. Ezek az izmok felelősek az állkapocs izmainak lefelé mozdításáért. A túl aktív platysma izmok az idő múlásával látható nyaki szalagokat hoznak létre, és ezek a vonalak az életkor előrehaladtával egyre szembetűnőbbek. A megfelelő módszerek használatával a platysma izom lazításával csökkenthető a nyak és az állkapocs vonalának lefelé irányuló húzása. Ennek eredményeként az állkapocs azonnal feszesebbnek és kisimultabbnak tűnik.

Szerencsére számos megoldás létezik, amely segíthet csökkenteni a nyaki ráncokat, barázdákat. A sebészi, vagy minimálisan invazív eljárások az enyhén, vagy közepesen megnyúlt, ráncos nyakat újra fiatallá varázsolhatják.

Az ultrahang alapú, vagy rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelések, vagy az izomba történő ránctalanító injekciók formájában számos olyan esztétikai kezelést tudunk alkalmazni, amelyek jelentősen javítják a megjelenést.

M2Med - Nefertiti Lifting
M2Med - Nefertiti Lifting

A nyak az egyik legnagyobb kihívást jelentő terület, ha fiatalításról van szó.

Sok páciens, mielőtt a sebészi nyak-liftingre szánja magát, non-invazív kezelési lehetőségeket keres. Egy egyszerű és gyors kezelés során, amely stílszerűen a “Nefertiti Lift” elnevezést kapta, neurotoxint fecskendezünk a nyak megfelelő platysma izomjába. Ez az injekciós fiatalító kezelés azonnal javítani képes az öregedő bőr látható jeleit.

A nyaki bőr ‘húzásával’ gyakorlatilag megszabadítjuk a pácienst a felesleges, elnyúlt bőrtől és visszaadjuk a fiatalos kontúrokat. Ezt elsősorban a bőr lazaságára genetikailag hajlamos páciensek számára javasoljuk, ugyanis számukra ez valóban tartós megoldást jelenthet.

Zavar a nyaki és dekoltázs területén a bőröd megnyúlása, öregségi foltjai, ráncosodása? Tudunk segíteni, fordulj hozzánk hogy visszaadjuk fiatalos megjelenésed!

Hogyan működik?

A legmodernebb orvos-kozmetikai injektábilis anyagok megakadályozzák az izom-összehúzódást az idegi jelek blokkolásával. A Nefertiti Lift során különböző, speciális technikával beinjektált anyagokat használunk az állkapocs, valamint a nyak izmainak és bőrének megcélzására.

Az M2Med-ben alaposan felmérjük az állapotát, hogy eldöntsük, megfelelő-e ez az eljárás a páciens számára, megoldást jelent-e a problémájára.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mire számíthatok a kezelés alatt?

Enyhe kellemetlenség előfordulhat a tűktől.

A legtöbb gyártó lidokainnal, egy zsibbasztó anyaggal bekeverve bocsátja rendelkezésre a ránctalanító injekciót, hogy növeljék a komfortérzetet a kezelés során.

-

Mire számíthatok a kezelés után?

A kezelés nem jár leállási idővel, nem igényel szabadságot.
A kezelés után azonnal láthatók az eredményeket, de általában 1-2 hétbe telik, amíg a teljes hatás megjelenik. A kezelés eredménye általában 3-4 hónapig tart. Ennek megőrzése érdekében ismétlő kezelés ajánlott. Egy év során több kezelésen is áteshet a páciens.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty