BLOG

Néhány gondolat a férfi mellplasztikáról

M2Med - Férfi mellplasztika

A férfiakat érintő elváltozás, mely bármely életkorban jelentkezhet, genetikus alapon fejlődik ki, vagy elhízáshoz társul, esetleg betegségek / gyógyszerek mellékhatása.

A testépítő táplálék-kiegészítők és izomnövelő szteroidok is gyakran okoznak ilyen elváltozást a férfi melleken. Úgy hívják: Gynaecomastia, amely a férfi emlőmirigyek kóros megnövekedését jelenti.

M2Med - Férfi mellplasztika

A plasztikai sebészet nem csak nők számára szól. A férfiak éppúgy rendelkezhetnek problémás területekkel, amelyeken javítani vagy változtatni szeretnének.

Nem csak szépészeti beavatkozásokról beszélünk, – bár arról is, miért is ne! – hanem szemölcsről, hegekről, betegség vagy életmód okozta deformitásokról, amelyek korrekcióra szorulnak. Szerintünk egy magára adó férfi nem hiú, csupán igényes.

Nagyjából a férfiak 50%-át bizonyos mértékben zavarja melle nőies megnagyobbodása. A jó hír, hogy ez plasztikai sebészeti megoldással szépen korrigálható, a simább, férfiasabb, kontúrosabb mellkas visszaállítható.

Előfordul, hogy zsírszívás is elegendő, azonban legtöbb esetben a mirigyet és némi bőrt is szükséges eltávolítani.* Ezek nagyon szépen gyógyulnak, apró heg marad csak a bemetszés helyén, ami alig látható.

Ne hagyd, hogy egy ilyen jellegű probléma megakadályozzon abban, hogy magabiztosnak érezd magad! A mai fejlett technikák és módszerek rövid műtétet, gyors gyógyulást és gyakorlatilag láthatatlan hegeket tesznek lehetővé.

A beavatkozás tinédzsereknél és felnőtt férfiaknál egyaránt elvégezhető.

A hazai plasztikai beavatkozások egyharmadát már férfiakon végezzük.
Az M2Med a legújabb plasztikai eljárások mellett, a nem sebészi fiatalító és orvos-kozmetikai kezeléseken át, teljes körű plasztikai sebészeti palettával áll az urak rendelkezésére is, legyen szó hasplasztikáról, mellkorrekcióról, fül-, vagy orrkorrekcióról, esetleg arcfiatalító, és egyéb esztétikai kezelésekről.
A diszkréció nálunk alap!

*A gynecomastia beavatkozás – típusától függően helyi érzéstelenítésben, vagy altatásban történik, átlagos időtartama 1-1,5 óra. A teljes regenerálódás átlagosan nagyjából 2 hónap.
A mellkorrekciós műtétek ára egyénenként változó, az adott problémás terület nagyságától, a deformitás mértékétől, a beavatkozás típusától függően.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty