BLOG

Zsírleszívás a lábak formázására

©M2Med Plasztikai Sebészet - M2Med - Dr. Marjas László / Zsírleszívás - Lábformázás

Futás, jóga, Pilates, számtalan óra ellipszis tréneren… és azt mondod, még mindig nincs olyan vékony combod, mint Jennifer Anistonnak?!
Néha, bármennyire is próbálkozol, a comb bizonyos területei ellenállnak az edzésnek. Ilyenkor, mint végső megoldás jön szóba a zsírleszívás.

A zsírleszívás a második legnépszerűbb kozmetikai sebészeti eljárás, szorosan a mellnagyobbítás mögött sorakozik.

©M2Med Plasztikai Sebészet - M2Med - Dr. Marjas László / Zsírleszívás - Lábformázás

A zsírleszívás egy invazív műtét, amely eltávolítja a zsírt a hasról, a fenékről, a felkarról, a combról, a vádliról, a hátról és más problémás területekről. Ha az ilyen jellegű beavatkozást nem egy megbízható, szakavatott és gyakorlott sebész végzi el, bizony az egyéb szövődmények mellett dudoros és egyenetlen bőrfelületet, fertőzést, zsibbadást, sőt akár vese- és szívproblémákat és embóliát is okozhat.

A külső combok kifejezetten pozitívan reagálnak a zsírleszívásra, mert a bőr ott rugalmasabb. A belső combok viszont már kevésbé és a bőr is vékonyabb ezen a területen, így nagyobb a szabálytalan kontúrok kockázata. A jó bőrtónusú páciensek azonban javulást tapasztalhatnak mind a belső, mind a külső combokon zsírleszívás után. A térd fölötti területek kezelésére is hatékony, viszonylag rövid regenerálódási idővel kell csak számolni.

Az eljárás legnagyobb előnye, hogy a kezelt területre nem kerül már vissza zsír többé.

Fontos tisztában lenni vele, hogy az életkor előrehaladtával izomtömeget veszítünk, a bőr veszít rugalmasságából, így bőrfelesleg és ráncok keletkeznek, amelyeket csak bőrfeszesítő kezelésekkel lehet kezelni.

A csodás lábak és simább bőr érdekében mindig azt mondjuk a pácienseknek, hogy igyanak sok vizet, mert a bőr hidratálásához elengedhetetlen a megfelelő folyadékbevitel és ez nem csak az arcbőrt érinti, hanem a test bármely bőrfelületét.

A test sebészi formálásával elérhető az álomalak. Ne tétovázz tovább, keress bennünket és válaszolunk minden kérdésedre!

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty