BLOG

A legnépszerűbb férfi plasztikai sebészeti beavatkozások

M2Med Blog - A legnépszerűbb férfi plasztikai sebészeti beavatkozások

Tisztában vagyunk vele, hogy nem edzés után az öltözőben csevegsz a haverjaiddal a dupla álladról vagy az szexi úszógumidról.

De ha őszinte vagy önmagadhoz, azért előfordul veled is, hogy a bizonytalanság benned is ugyanúgy feltámad, mint a hölgyeknél. Mivel a nők hajlamosabbak nyíltan beszélni problémás helyeikről, mi most segítünk a problémán azáltal, hogy megosztjuk veled azokat eljárásainkat, amelyek a plasztikai sebészetben a legfelkapottabbak a férfiak körében. És ha most azt kérdezed, hogy a férfiak tényleg járnak plasztikai sebészhez? A válaszunk igen!

M2Med Blog - A legnépszerűbb férfi plasztikai sebészeti beavatkozások
M2Med Blog - A legnépszerűbb férfi plasztikai sebészeti beavatkozások

Valójában a plasztikai sebészeti szakmai statisztikák szerint 2000 óta 28%-kal nőtt a férfiakon végzett kozmetikai és plasztikai sebészeti beavatkozások száma. Bár a férfiak nem beszélnek róla nyíltan, nyilvánvaló, hogy a plasztikai sebészet az egyik népszerű lehetőségük lett. Noha a férfiak számtalan sebészeti eljáráshoz fordulnak, alapvetően három plasztikai sebészeti kategória a leginkább jellemző: az arcműtétek, a férfi mellkisebbítés és a zsírleszívás.

Arckorrekciók férfiaknak

A férfiak manapság jobban törődnek a megjelenésükkel, mint valaha, és arra összpontosítanak, hogy a legjobb formájukat mutassák. Ennek érdekében sokan esztétikai sebészeti eljárásokhoz folyamodnak, hogy elérjék a kívánt megjelenést. Vannak, akik úgy döntenek, hogy javítanak bizonyos zavaró tulajdonságokat, például az orrukat, függetlenül attól, hogy ezzel születtek, vagy segítségre van szükségük egy sérülés után. Az orrplasztika, más néven „orrműtét” az orrot átformáló műtéti beavatkozás, amely egy ideje az egyik legnépszerűbb plasztikai műtét a srácok körében.

Az „idősebb és tapasztaltabb” férfiak szemhéjplasztikát (blefaroplasztikát) alkalmazhatnak a szem körüli bőr eltávolítása vagy áthelyezése érdekében, ami éberebb és fiatalosabb megjelenést eredményez. Sokan döntenek teljes arcplasztika mellett, hogy egy körrel rendbe tegyék az arc problémás területeit. Ez az eljárás megemeli a megereszkedett bőrt, feszesíti az arc izmait, és csökkenti az idő és a gravitáció hatásait, általában éveket is letagadhat, aki átesett rajta.

A saját egészséged védelméért mindenképpen fontos betartani a szakemberek javaslatát és néhány évente megvizsgáltatni, hogy biztonságosnak tekinthető-e még az implantátum a testedben.

A pácienseink nagyobb része egyszerűen más méretre vagy formára vágyik, ezért jön vissza cseréltetni, nem feltétlenül az egészségügyi okok miatt.

A rettegett lógó, elzsírosodott férfi mellek eltüntetése

Titokban a legtöbb férfi Tarzannak akar kinézni, és biztosan te sem szeretnéd, hogy ‘meglöttyedjen’ a mellkasod. A férfi mellek, az orvosilag gynecomastiaként emlegetett állapot azonban a becslések szerint a férfiak 40-60%-át is érintheti! Vannak, akik ettől való félelmükben minden szabad percüket az edzőteremben töltik, és ennek ellenére folyamatosan azért küzdenek, hogy megszerezzék azt az áhított, kőkemény mellkast. Emiatt egyre több férfi esik át férfi mellkisebbítő műtéten, ez a harmadik legnépszerűbb plasztikai műtét a férfiak körében.

Ez az eljárás eltávolítja a mell zsír- és mirigyszövetét, szélsőségesebb esetben a bőrfelesleget is. Ha az extra mirigyszövet a fő probléma, a sebész szikével távolítja el a szövetet, általában a mellbimbó környékén vagy a kar alatti bemetszésen keresztül. Ha a többlet zsírszövet a bűnös, azt gyakran zsírleszívással távolítjuk el. Ez is egy kis bemetszéssel kezdődik a mellbimbó körül, majd egy vékony, üreges csövet használunk (kanül), hogy feltörjük és kiszívjuk rajta keresztül a zsírszövetet. Meglehetősen gyakori, hogy a férfi mellkisebbítés magában foglalja a felesleges mirigyszövet eltávolítását is, valamint a zsírleszívást, ami olyan mellkast eredményez, amelyre a páciens vágyik és büszke lehet.

Az úszógumit tartogasd más alkalomra

A leginkább úszógumiként emlegetett rettegett sörhas, amely a derékvonal körüli felhalmozódott zsírréteget jelenti, valószínűleg nem olyan dolog, amit különösebben szeret bárki is. Hiába volt valaki mindig is fitt, ahogy öregszik, előfordulhat, hogy nem tud megszabadulni ettől az extra zsírrétegtől. Megtörténhet az is, hogy őrülten edzel, de ez terület egyszerűen nem hajlandó eltűnni.

Érdekes módon ez a “nem kívánatos poci” valójában hormonális változásoknak köszönhető, amelyek miatt ez a terület nagyon masszívvá válik, és ellenáll az egészséges étrendnek és a testmozgásnak is. Sok férfi a zsírleszívás felé fordul, hogy általa megnyerje ezt a csatát. Eláruljuk, hogy a zsírleszívás az első számú plasztikai sebészeti eljárás a férfiak körében.

Nem kell szégyellni

Ha olyan vagy, mint a legtöbb férfi páciensünk, izzadni kezdesz már a gondolattól is, hogy be kell lépned egy plasztikai sebész rendelőjébe, ahol azt képzeled, hogy egy csomó hölgy ül a váróban kávét szürcsölgetve, és emiatt úgy érzi, hogy nem illik oda.

Hiszed, vagy sem, van, hogy több férfi jön be a rendelőbe, hiszen nem csak plasztikai sebészeti eljárásokat végzünk, hanem sebészeti és bőrgyógyászati kezeléseket is.

Tehát ha van olyan plasztikai sebészeti beavatkozás, amelyre kíváncsi vagy, kérj időpontot konzultációra, és látogass meg bennünket személyes konzultáció céljából! Jó eséllyel nem te leszel az egyetlen férfi vendég, aki a váróban ül, a kávé pedig csakis rajtunk áll! 😉

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty