BLOG

Ki az ideális jelölt zsírleszívásra?

M2Med Blog - Ki az ideális jelölt zsírleszívásra?

A zsírleszívás egy olyan eljárás, amely a test különböző területeit kontúrozza. A kanülnek nevezett speciális eszköz segítségével a zsírt szívással véglegesen eltávolítjuk a szervezetből.

Sok esetben az egyének ezt az eljárást keresik, ha a diéta és a testmozgás önmagában nem képes megszabadulni a makacs zsírlerakódásoktól…

M2Med Blog - Ki az ideális jelölt zsírleszívásra?

Bár ez a fajta kezelés nagyon biztonságos és hatékony a legtöbb ember számára, van néhány kulcsfontosságú tényező, amelyek miatt nem mindenki ideális jelölt a zsírleszívásra.

Jó egészség

Aki jó egészségnek örvend, az az egészség fizikai aspektusából is kiváló páciens. A beavatkozást vállaló betegeknek érzelmileg is stabilnak kell lenniük, és fontos, hogy reális elvárásaik legyenek a zsírleszívás kimenetelével kapcsolatban, hogy teljes mértékben – lélekben és fizikailag is – készen álljanak az eljárásra.

Bőr rugalmasság

Annak ellenére, hogy a zsírleszívásnál az életkor nem fontos szempont, a fiatalabb pácienseknél általában jobb eredményeket lehet elérni. Ennek az az oka, hogy a bőr rugalmassága és feszessége idővel csökken a kollagénrostok miatt, amelyek az életkor előrehaladtával szétesnek. A zsírleszívás ideális jelöltjei nem rendelkeznek narancsbőrrel, mivel ez az eljárás befejezése után bőrelváltozásokat okozhat a bőrön, és az is köztudott, hogy a narancsbőrnek a zsírleszívás nem ellenszere. Sőt, előfordulhat, hogy még ront is rajta.

Ideális súly

Fontos elmondanunk, hogy a zsírleszívás nem fogyókúrás eljárás. Mivel a zsírleszívás csak néhány kiló zsírt távolít el, a zsírleszívásra jelentkezőknek az eljárás elvégzése előtt ideális testsúllyal vagy ahhoz közeli állapotban érdemes lenniük.

Ha nem tudsz megszabadulni a makacs zsírlerakódásoktól olyan területeken, mint a hasad, a combod vagy a karod, javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot az M2Med Plasztikai Sebészettel.

A konzultációs időpont egyeztetéséhez hívd a +36 30 271 4141-es telefonszámot még ma. Szívesen segítünk elérni a kívánt megjelenést!

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty