BLOG

Útmutató a szem alatti töltőanyagokhoz

M2Med Blog - Útmutató a szem alatti töltőanyagokhoz

A dermális töltőanyagok kompenzálhatják a bőr alatti térfogatvesztést, ezáltal csökkentik vagy akár meg is szüntetik az arc ráncainak, barázdáinak megjelenését.
Ez a kezelés sem tart egy életen át, és egyénenként változó, milyen gyakorisággal érdemes ismételni. És az sincs kőbe vésve, hogy 10 évente kötelező…

Az M2Med blogban már sokszor beszéltünk róla, hogy a térfogatvesztés az öregedési folyamat természetes velejárója – mivel a szervezet elveszíti a zsírlerakódásokat, lelassul a kollagén-termelés, és csökken a szervezet nedvességraktározási képessége a bőr alatt. Ezen tényezők kombinációja gyakran sötét, mély karikák megjelenését eredményezi a szem alatt, ami gyakran laza vagy megereszkedett bőrrel, valamint a bőr tónusának és vitalitásának általános elvesztésével is jár.

M2Med Blog - Útmutató a szem alatti töltőanyagokhoz

A hialuronsav szerepe a bőr öregedésében

A hialuronsav a szervezetben természetesen előforduló anyag, amely ízületeink és bőrünk szerves részét képezi. Lehetővé teszi sejtjeink számára, hogy megtartsák a normál működésükhöz elengedhetetlen nedvességet. Szervezetünk hialuronsav termelése csökken az életkor előrehaladtával, különösen a nőkben a menopauzával kapcsolatos hormonális változások következtében. A hialuronsav termelést a túlzott UV-sugárzás (napfény, szolárium) is hátrányosan befolyásolhatja.

Hogyan segítenek a dermális töltőanyagok?

A dermális töltőanyagok szinte mindegyike szintetikus hialuronsavat tartalmaz elsődleges összetevőként. Az extra hialuronsav befecskendezése rendkívül hatékony módot biztosít a szervezet fentebb említett termelési hiányának kompenzálására. A legtöbb dermális töltőanyag a hialuronsavat más összetevőkkel kombinálja, amelyek további előnyökkel járnak, például javítják a bőr textúráját és kompenzálják a zsírsejtek csökkenése miatti térfogatvesztést.

A töltőanyagok szem alatti ráncfeltöltő alkalmazása

A szemünk alatti bőr természetesen vékonyabb és sápadtabb, mint a legtöbb testrész; ahogy a bőr alatti zsírsejtek kimerülnek, a szem beesettnek és fáradtnak tűnhet. Ez nyilvánvalóan sokakat aggaszt. Szerencsére ez a probléma csodálatosan orvosolható a modern és innovatív dermális töltőanyagoknak köszönhetően, amelyek segítségével valóban hatékonyan enyhíthetők a problémák, ráadásul azonnali, drámaian javuló megjelenést eredményezve.

Meddig tartanak az előnyök?

A hialuronsav, mivel a test természetes része, idővel felszívódik. Emiatt a dermális töltőanyagok többnyire átmeneti előnyt jelentenek. Az újbóli alkalmazáshoz szükséges tényleges idő több tényezőtől függ, beleértve a kezelt testrészt. A szem alatti dermális töltőanyagok általában hat-kilenc hónapig tartanak, bár egyes készítmények hosszabb ideig tartó előnyökkel járhatnak.

Sokéves tapasztalat egy szakképzett orvos kezeitől

Marjas doktor úr nagy rutinnal és hihetetlen hozzáértéssel rendelkezik a dermális töltőanyagokkal végzett kezelések területén. Emellett széleskörű tapasztalattal rendelkezik számos egyéb non-invazív esztétikai eljárásban. Az M2Med-ben segítünk kiválasztani a legbiztonságosabb, legideálisabb és legköltséghatékonyabb módot esztétikai céljaid elérésére.

Hívj minket a +36 30 271 4141-es telefonszámon konzultációs időpontért, vagy látogass el hozzánk további információért.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty