BLOG

Így néznek ki a mellimplantátumok különböző méretekben

M2Med Blog - Így néznek ki a mellimplantátumok különböző méretekben

A legtöbb ember számára a mellnagyobbítás melletti döntés alapos tervezést és tájékozódást igényel. Talán már régóta vágyik nagyobb mellekre, mellimplantátum beültetésével, de fogalma sincs, hogy melyik méret felelne meg a legjobban. Vagy attól tart, hogy az eredmény esetleg nem fog természetesnek tűnni. Ebben nyújthat segítséget egy gyakorlott plasztikai sebész, aki végigkíséri a pácienst a teljes úton a megfelelő méret kiválasztásától a műtéten át a teljes regenerációig.

Legtöbbször azt hallani, 10 évente szükséges az implantátumok cseréje, de ez nem feltétlenül igaz. Egy átlagos sóoldatos, vagy szilikon implantátum élettartama 10 és 20 év közötti. A legtöbb nő 8-10 éven belül eltávolíttatja, vagy kicserélteti, annak ellenére, hogy az implantátum még egyébként bírná.

M2Med Blog - Így néznek ki a mellimplantátumok különböző méretekben
M2Med Blog - Így néznek ki a mellimplantátumok különböző méretekben

Személyes konzultáció fontossága

Egy ilyen volumenű döntés meghozatala során a személyes konzultáció elengedhetetlen. Ilyen alkalmakkor van lehetőség mindenre kiterjedő beszélgetés folytatására a sebésszel, fel lehet tenni a kérdéseket, és itt kapja meg a páciens a teljeskörű tájékoztatást a beavatkozásról. A személyes találkozó alkalmával kerül az is meghatározásra, milyen méretű és formájú melleket szeretne a beteg és persze elhangzik az is, mi az orvos javaslata a páciens alkatához, bőre minőségéhez és persze a “hozott anyaghoz” képest mi a realitás. A “méretezési folyamat” során néha nagyon hasznos, ha „kívánságképeket” készítenek, hogy megállapítsák, hogy a sebész és a páciens ugyanarról a méretről beszél.

A külső méretezés befejezése után egy 3D-s szimulációs eszközzel meg lehet mutatni a páciens által kiválasztott implantátum méretek kívánt tartományát. Erre csak azután kerül sor, hogy a sebész elvégezte a megfelelő méréseket, hogy személyre szabhassa az implantátumot. Így határozzák meg az implantátum vetületét. (A 3D-s szimulációs eszközt csak konzultációs folyamatra használjuk, és nem az eredmények garantálására. Segít valóra váltani az eredményeket, és lehetővé teszi a páciens és a sebész számára is, hogy világosan megbeszéljék, mi lehetséges a reális elvárásokhoz képest.)

Íme néhány mellnagyobbítási illusztráció, amelyekben különböző implantátum méretek felhasználásával “előtte / utána” képek láthatók, 270-485 cm3-ig. Minél nagyobb a köbcentik száma, annál méretesebb az implantátum.

270cm³-es implantátum

A páciensen 270 cm3-es, közepes profilú szilikon implantátumok behelyezésével történt mellnagyobbítás, s mell redőjében végzett bemetszésen keresztül.

M2Med - Blog / Így néznek ki a mellimplantátumok különböző méretekben - 270cm3

286 / 265cm³-es implantátum

Ez a páciens 32A-s melltartót viselt a beavatkozás előtt. A jobb mellbe 286 cm3-es implantátum került, a bal mellbe egy 265 cm3-es implantátum került behelyezésre a szimmetria elérése érdekében. Mindkettő sima, kerek, szilikon implantátum volt, amelyet inframammáris bemetszéseken (a mellredő alatt elrejtett hegek) keresztül kerültek be a mellizom alá. Ez jobb implantációs fedést és természetesebb megjelenést biztosít.

M2Med - Blog / Így néznek ki a mellimplantátumok különböző méretekben - 286 / 265cm3

340cm³-es implantátum

Ez a páciens nagyobb, természetes megjelenésű mellet szeretett volna. 340 cm3-es Natrelle „gumi bear” implantátumokat kapott.

M2Med - Blog / Így néznek ki a mellimplantátumok különböző méretekben - 340cm3

400cm³-es implantátum

Sientra, csepp alakú, klasszikus, közepes profilú, 400 cm3-es mellimplantátumok behelyezve.

M2Med - Blog / Így néznek ki a mellimplantátumok különböző méretekben - 400cm3

415cm³-es implantátum

A páciens mellei térfogatának növelése érdekében 415 cm3-es sima, szilikon implantátumokat kapott az izom alá helyezve.

M2Med - Blog / Így néznek ki a mellimplantátumok különböző méretekben - 415cm3

485cm³-es implantátum

Ez a páciens teltségre vágyott, 485 cm3-es szilikon implantátumokkal sikerült ezt elérni.

M2Med - Blog / Így néznek ki a mellimplantátumok különböző méretekben - 485cm3
M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty