BLOG

Érezni a feltöltött ajkakat csókolózás közben?

M2Med Blog - Érezni a feltöltött ajkakat csókolózás közben?

Az ajakfeltöltés az egyik legkeresettebb esztétikai eljárás, mivel nem sebészeti módszer az ajkak dúsítására megfizethető áron. De sokan nem tudják, hogy az ajaknagyobbítás ezen módja hogyan fog illeszkedni mindennapi életükbe.

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés, amit hallunk az M2Med-ben: “Vajon a párom meg tudja majd mondani, hogy ajakfeltöltésem van, amikor csókolózunk?” A válasz a használt töltőanyag típusától függ. Általában a jobb minőségű dermális töltőanyagok még készítés közben is természetesek. Olvass tovább, hogy megismerd a feltöltött ajkakkal való csókolózás fortélyait! 😉

M2Med Blog - Érezni a feltöltött ajkakat csókolózás közben?

💋 Milyen érzés feltöltött ajkakkal csókolózni?

A csókolózás nem lesz annyira más, mint azt sokan gondolják. A feltöltött ajkaid továbbra is megőrzik természetes puhaságukat és textúrájukat, és partnered érzésre nem fogja észrevenni, hogy ajakfeltöltésen estél át. Ez a továbbfejlesztett ajak-injekcióknak köszönhető.

Korábban az ajaknagyobbítást folyékony paraffinnal, szilikonnal vagy szarvasmarha kollagénnel végezték. A modern hialuronsav (HA) injekciók a kívánt eredmények alapján megváltoztathatják a száj térfogatát, alakját, szimmetriáját és arányait. Ezek a HA töltőanyagok viszont képesek megőrizni az ajkak természetes érzetét.

💋 Mik azok a HA töltőanyagok?

A hialuronsav olyan anyag, amely megtalálható a szervezetben, olyan területeken, mint az ízületek és a bőr. A HA vonzza a vizet, így dúsabbá teheti az ajkakat, de még mindig természetes látványt nyújt. Ez az oka annak is, hogy a HA dermális töltőanyagainak tapinthatósága minimális az ajakimplantátumokhoz képest – puhábbak és majdnem olyan sokáig tartanak.

A piacon kapható legtöbb injekció hialuronsavat tartalmaz, mert ez a legbiztonságosabb lehetőség, amely a legmagasabb fokú kontrollt teszi lehetővé. Mivel az orvos szabályozza, hogy mennyi anyagot szükséges befecskendezni, a száj további térfogata a kívánt megjelenéstől függően finomabb vagy feltűnőbb lehet.

💋 Csók utókezelés

A kezelést követő első napokban az ajkaid feszesek lehetnek. Azok a páciensek, akik még nem ismerik az eljárást, úgy érezhetik, hogy az ajkuk tapintásra kemény, mivel a kezelést követően feszül vagy kissé puffadt. Minden betegnek időre van szüksége ahhoz, hogy megszokja új ajkát, de néhány nappal az injekció beadása után ez már természetesnek tűnik.

A jó töltőanyag jele, hogy láthatatlan. A minőségi ajakinjekciós készítmények utánozzák az ajkak textúráját, miután meggyógyultak. Néhány hét elteltével a páciensek azt tapasztalják, hogy egyáltalán nem észrevehetők. Továbbra is élvezhetik a csókolózás érzését, és ez nem lesz más érzés egyik félnek sem, mint korábban. Az emberek (beleértve a partnerét is) szintén nem fogják észrevenni a különbséget.

💋 Tippek az ajakfeltöltőkkel való csókolózáshoz 

Ahhoz, hogy teljes mértékben értékelni tudd új ajkaidat, és felkészítsd őket a csókolózásra, íme néhány tipp, amelyek segítenek megőrizni a tökéletes csókot:

  1. Kerüld a szívószálak használatát
  2. Igyál sok vizet
  3. Ne dohányozz
  4. Vigyél fel jeget a kezelt területre
  5. Egyél egészséges ételeket, és hagyd ki a fűszeres, sós ételeket és gyorskajákat
  6. Ne viselj rúzst vagy más ajakkozmetikumot

Az egészségügyi szakember azt fogja tanácsolni, hogy a kezelés után egy vagy két napig kerülje a kimerülést, mert olyan mellékhatások léphetnek fel, mint a fájdalom, fájás, duzzanat, érzékenység vagy véraláfutás. A legtöbb beteg egy-két nap után tud új ajkával csókolózni, miután a töltőanyag megtelepedett.

M2Med Blog - Érezni a feltöltött ajkakat csókolózás közben?
M2Med Blog - Érezni a feltöltött ajkakat csókolózás közben?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

az ajak feltöltő anyagokkal és a feltöltött szájjal történő csókkal kapcsolatban 

 

» Számít, hogy milyen töltőanyagot használtak? 

Ideális, ha hialuronsavat tartalmazó injekciót választasz. A Juvederm és a Restylane a legjobb választások közé tartoznak, mivel ezek lágy gélek, amelyek idővel integrálódnak az ajakszövetbe.

» A csókolózás megváltoztatja a feltöltött száj alakját?

Még a legszenvedélyesebb csókcsaták sem változtatja meg feltöltött ajkaid alakját. Ehhez olyan szintű erőre van szükség, amely nincs jelen a csókolózás vagy bármely más szexuális tevékenység során. A szövődmények csak a nem megfelelő injekciós technikák miatt merülnek fel, ezért mindenképpen csak szakképzett, tapasztalt plasztikai sebésszel végeztess ilyen kezelést.

» Fájni fog a csókolózás, miután ajakfeltöltést kaptál? 

Az a legjobb, ha közvetlenül az eljárás után nem csókolózol kis ideig, mert ez sok kellemetlenséget fog okozni az első időben. Az injekció beadása előtt a száját zsibbadó krémmel kezelik, de a krém felszívódása után a szád bizony fájni fog. Duzzanat, fájdalom, érzékenység vagy véraláfutások léphetnek fel mellékhatásként, ezért a legjobb, ha kerülöd a randevúzást és más szexuális tevékenységeket, amíg ezek a kezdeti mellékhatások el nem múlnak.

 

Szerezz csókolnivaló ajkakat az M2Med-ben

Az M2Med egy magas színvonalú plasztikai sebészeti magánklinika, amely számtalan pácienst szolgál ki Miskolcon, Debrecenben és Budapesten. Tapasztalt orvosként Marjas doktor úr és magasan képzett munkatársai évek óta végeznek bőrfeltöltéses eljárásokat, így jártasak vagyunk az ajakfeltöltés folyamatában.

Időt szánunk arra, hogy konzultáljunk pácienseinkkel, hogy pontosan megértsük, milyen eredményeket szeretnének elérni. Célunk, hogy pácienseinket kivételes eredményekkel és elképesztő élménnyel gazdagítsuk.

Kérj időpontot egy ingyenes konzultációra még ma, hogy többet megtudj a dermális töltőanyagokról és egyéb ráncfeltöltő szolgáltatásokról. Blogunkban olvashatsz a legfrissebb esztétikai trendekről és plasztikai sebészeti kezeléseinkről.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty