BLOG

Ajakfeltöltés utáni kezelési javaslatok

M2Med Blog - Ajakfeltöltés utáni kezelési javaslatok

Bár már említettünk néhány olyan dolgot, amit az ajakfeltöltés után kerülni érdemes, itt van néhány ajakfeltöltés utáni ápolási útmutató, amelyet követni szükséges a gyors felépülés és a kielégítő eredmények megőrzése érdekében.

Kövesd orvosod ajakmasszázsra vonatkozó utasításait: nem minden orvos javasolja az ajakmasszázst, ez az ajakfeltöltés típusától, az ajakfeltöltés márkájától és még a saját anatómiádtól is függ. Ha azonban kezelőorvosod erre vonatkozó utasításokat ad neked, akkor azokat maradéktalanul be kell tartanod.

M2Med Blog - Ajakfeltöltés utáni kezelési javaslatok

✔️ Egyél hidratáló gyümölcsöt és zöldséget:
A sok víz ivásán kívül a gyümölcsök és zöldségek hidratálása elősegíti az ajakfeltöltések utáni jobb és gyorsabb gyógyulást. Néhány vízben gazdag élelmiszer: uborka, paradicsom, spenót, dinnye, brokkoli, narancs, alma és áfonya.

✔️ Aludj megemelt párnán:
A magasított párnákon való alvás csökkenti a duzzanatot az ajakfeltöltő injekció beadása után. A legjobb, ha az ajakfeltöltés után legalább 24 óráig kerülöd az arcodon történő fekvést, mert véletlenül több véraláfutást okozhatsz álmodban az ajkaidon.

✔️ Vigyél fel jeget a kezelt területre:
Az ajakfeltöltésből való felépülésének bármely szakaszában használj jeget, amikor kellemetlen érzést vagy viszketést érzel. A jeget a duzzanat csökkentésére is használhatod. Egyes orvosok az Arnicát is javasolják – egy homeopátiás gyógynövényt, amely tabletta vagy krém formájában kapható – kifejezetten véraláfutás, zúzódás enyhítésére.

✔️ Vegyél be az ajakherpesz elleni gyógyszert:
Az ajakfeltöltések ajakherpeszt válthatnak ki. Ha hajlamos vagy az ajakherpeszre, legalább 3 nappal az ajakfeltöltés előtt gyógyszert kell szedned rá.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty