BLOG

Mi a különbség a mellfelvarrás és a mellnagyobbítás között?

M2Med Blog - Mi a különbség a mellfelvarrás és a mellnagyobbítás között?

A „mellfelvarrás” és a „mellnagyobbítás” kifejezéseket gyakran egymás szinonimájaként használják, de két különböző eljárásról beszélünk. Mindkettő megváltoztatja a melleket – de ezt különböző módon teszi.

Leegyszerűsítve mellnagyobbítás során implantátumokkal érjük el a mell kívánt formáját és méretét, míg a mellfelvarrás esetén a megereszkedett melleket pozícionáljuk feljebb a kívánt eredmény elérése érdekében.

M2Med Blog - Mi a különbség a mellfelvarrás és a mellnagyobbítás között?
M2Med Blog - Mi a különbség a mellfelvarrás és a mellnagyobbítás között? / ©M2Med - Dr. Marjas - Mellfelvarrás

Mellfelvarrás előtt

M2Med Blog - Mi a különbség a mellfelvarrás és a mellnagyobbítás között? / ©M2Med - Dr. Marjas - Mellfelvarrás

Mellfelvarrás után

Mellemelés

Az idő múlása, a súlyingadozás, a terhesség és a szoptatás mind a mellek megereszkedését okozzák.

Ha a melleid még mindig megfelelő térfogatúak, de elveszítették feszes, függőleges helyzetüket, akkor megfelelő jelölt lehetsz egy mellemelésre. Gyakran a mellbimbónak a melldombon való elhelyezkedése határozza meg az emelés szükségességét: ha a mellbimbóid már lefelé mutatnak, akkor megérett az idő a mellemelésre.

Fontos megjegyezni, hogy a mellemelés nem növeli meg a mell méretét. A mellemelés azoknak a nőknek való, akik elégedettek a mellük méretével, de a mellkason elfoglalt helyzetével nem.

Mellnagyobbítás

A szoptatás és az öregedés hatására a mell térfogata csökken. A mellnagyobbítás növeli a mell térfogatát vagy méretét, emellett a kisebb aszimmetriákat is korrigálja.

A mellnagyobbítás önmagában nem javítja a súlyosan lógó emlők problémáját – de azok számára, akiknek kisebb térfogat hiányával és kisebb megereszkedéssel van gondja, bizonyos mértékben nyújthat megoldást.

A legtöbb esetben egyébként a mellfelvarrás és az implantáció kombinációja lehet az ideális megoldás.

M2Med Blog - Mi a különbség a mellfelvarrás és a mellnagyobbítás között? / ©M2Med - Dr. Marjas - Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás előtt

M2Med Blog - Mi a különbség a mellfelvarrás és a mellnagyobbítás között? / ©M2Med - Dr. Marjas - Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás után

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik eljárás a megfelelő számodra, az M2Med-ben segítünk! A személyes konzultáció során gyakorlott plasztikai sebészünk, Dr. Marjas László átbeszéli veled az általad kívánt megjelenést és a “hozott anyagból” várható eredményt, valamint elmondja azt is, hogy mi lenne az alakoddal harmóniában lévő, ideális méret.

Ha többet szeretnél megtudni mellnagyobbítási és mellemelési eljárásainkról, vagy időpontot szeretnél foglalni Marjas plasztikai sebész doktor úrral, kérjük, hívj bennünket a +36 30 271 4141-es telefonszámon!

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty