BLOG

Kortalan megjelenés arcplasztika segítségével

M2Med Blog - Kortalan megjelenéshez arcplasztika segítségével

Az arcplasztika művészete, valamint az eredmények fenntartása és maximalizálása.

Az arcplasztika kiváló lehetőség lehet bárki számára, aki megpróbálja visszaforgatni az idő kerekét, kortalan megjelenést elérni, és sokat lehet tenni az eljárás minőségének és élettartamának meghosszabbításáért.

Mivel az öregedés egy sokrétű folyamat, amely mindannyiunkat egyénileg érint, a legjobb megközelítés gyakran ugyanilyen sokrétű. Az M2Med plasztikai sebésze Dr. Marjas László doktor úr segíthet feljavítani arcod öregedő és megereszkedett vonásait, ugyanakkor segíthet javítani a bőr minőségét és textúráját, valamint a mögöttes izomtónust is.

M2Med Blog - Kortalan megjelenéshez arcplasztika segítségével

Az arcfelújítástól a bőrminőség utólagos javításáig, az M2Med minden pácienst végigvezet a testre szabott megközelítésen, amely kezelések segítségével pácienseink fiatalos megjelenésűek maradnak. A művészet vagy a trükk az egészben az, hogy a páciens számára szabott, leginkább megfelelő kezelést válasszuk ki.

Ennek része egy hosszú távú kapcsolat kialakítása a pácienseinkkel.
Nem hiszünk abban, hogy csak egy műtétet hajtunk végre, és azt mondjuk: 10-15 év múlva találkozunk. Ha jól akarsz kinézni, az bizonyos erőfeszítéseket és időbefektetést igényel. Szóval, szeretjük követni az M2Med pácienseit; velük együtt akarunk öregedni. 🙂

1. lépés: A hozott anyag, avagy az alapok

Az arcplasztika olyan művészeti forma, amely nagymértékben függ attól, hogy milyen a páciens anatómiája, és őszintén szólva attól, hogy ki a sebész. Ezen a területen főleg a tapasztalat számít.

És persze ahhoz, hogy az eredmények természetesnek tűnjenek, azt jelenti, hogy figyelembe kell venni a páciens speciális igényeit is.

Az arcplasztika testreszabott műtét, és a páciens egyéni szükségleteihez kell igazítani. Meg kell állapítanunk, hogyan öregedett az adott személy, és az arc összes apró redőjét. Ezek a finom apró ráncok, redők alkotják esztétikailag az egészet.

Az arcplasztika függőleges sík módszerét alkalmazva kis bemetszéseket végzünk a hajvonalban, hogy az arc- és nyakszövetet felfelé emelje fiatalosabb helyzetbe. Ezzel elkerülhető a régebbi arcplasztikai módszerek „operált” megjelenése, amelyek függőleges helyett oldalra húzzák a bőrt.

A modern arcplasztika lényege, hogy a páciens általa fiatalosnak és felfrissültnek tűnjön, és nem az, hogy a túlságosan megfeszített bőrével frissen műtöttnek tűnjön. A legtöbb páciensünk egyszerűen csak jobban szeretne kinézni. Frissnek akarnak látszani. De nem a tanúvédelmi programba készülnek, így vonásaikat meg szeretnék őrizni.

2. lépés: Meghúzás + finomhangolás

Az arcplasztika eredménye akár egy évtizedig is eltarthat, de vannak olyan lépések, amelyekkel még jobban kitolhatjuk időben ezt az időszakot az arcplasztika után. Rendelőnkben a páciens bőrének térfogata helyreállítására, az aktivitás csökkentésére töltőanyagot vagy neurotoxint ajánlunk, rádiófrekvenciát a kollagén stimulálására, vagy egyéb bőrkezelést az arcizmok feszesítésére és tonizálására.

Az izmok tonizálása rövidebbé teszi őket, ami olyan lifting hatást kelt, amely még fiatalosabb megjelenést eredményezhet.

Az arcplasztika és az ezt kiegészítő bőrfiatalító kezelések kombinációja természetesebb megjelenést kölcsönöz az arcnak. Mi magunk is kipróbáltuk ezeket a kezeléseket, mivel szeretjük kipróbálni a legtöbb non-invazív kezelést. Ha nem látunk javulást, akkor nem vesszük meg, nem ajánljuk betegeinknek sem. De ha javulást tapasztalunk, akkor jellemzően hozzáadjuk a kínált szolgáltatásokhoz.

A különböző bőrfeszesítő kezelések ugyan nem helyettesítik az arcplasztikát, de kiváló kezelési programok, amelyek megelőzik az öregedés jeleit a fiatalabb korosztálynál. Előnyös lehet azok számára is, akik már átestek arcplasztikán.

Előfordul, hogy egy arcplasztikán átesett páciens bőre, mély rétegben lévő szövetei csak egy év elteltével kezdenek megnyugodni. A facelift élettartamának meghosszabbítására és egy kis felturbózásra az ilyen kezelések kiválóak.

3. lépés: A textúra javítása

Az arc szerkezetének változása nem az egyetlen jele az öregedésnek. Maga a bőr textúrája, rugalmassága és megjelenése is tényező, és ezekre nagy hatással lehet életmódunk.

Nem látjuk értelmét a tökéletes arc – unalmas élet kombónak. A legtöbben élvezni akarják az életünket; aktívak vagyunk és kint akarunk lenni a szabadban. Léteznek ésszerű kezelések a nap által okozott károk visszafordítására, ugyanis ha az arc ugyan meg van emelve, de a bőr öregnek tűnik a nap okozta káros hatások miatt, egyszerűen nem tűnik fiatalosnak.

A napsugárzás okozta öregségi foltok és hiperpigmentáció javítható orvosi minőségű bőrápolással és olyan kezelésekkel, mint a Fraxel, az IPL és a CoolPeel. Ezek mind segítenek elérni az egészségesebb bőrt.

Ha igyekszik megelőzni az öregedés jeleit, a bőr ápolásával meghosszabbíthatja az arcplasztika szükségességét. Ha már átesett egy arcplasztikán, akkor az összes, a bőr fiatalítását célzó kezelés hozzájárul a fiatalosabb megjelenéshez.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty