BLOG

5 plasztikai beavatkozás, amitől fiatalabbnak látszol

M2Med Blog - 5 plasztikai beavatkozás, amitől fiatalabbnak látszol

Bár egyikünk sem kerülheti el az öregedést, mindannyian egyediek vagyunk, és másképp öregszünk. Ha játszol a gondolattal, hogy fiatalító beavatkozásra vállalkozol, itt az ideje, hogy alaposan megvizsgáld a sebészeti lehetőségeket, amelyekkel fiatalossá tehetik arcodat! Ez a bejegyzés segít megérteni, hogyan működnek együtt ezek az eljárások és játhatók-e a te számodra…

Míg egyes nők és férfiak csak az arcuk bizonyos részei miatt aggódnak, ahol már látszanak a ráncaik vagy megereszkedett a bőrük, a legtöbb páciens arcvonásai egyszerre változnak az idővel. Emiatt érdemes az öregedés jeleit egységesen kezelni.

M2Med Blog - M2Med Blog - 5 plasztikai beavatkozás, amitől fiatalabbnak látszol

Ezért hiszünk a sebészeti technikák kombinálásában, az arcfiatalításban is.

Az M2Med különféle arcműtéteket és arcfiatalítási technikákat alkalmaz a fiatalosabb megjelenés helyreállítására, amely így kiegyensúlyozott és harmonikus marad. Az eljárásokat mindig a páciens egyéni igényeihez igazítjuk.

Az arcplasztika magában foglalhatja a következő arcműtétek némelyikét vagy akár mindegyikét.

1. Szemhéj plasztika

A szemhéjplasztika vagy a blepharoplasztika sebészileg kezeli a meglazult, lelógó felső szemhéjat, a megereszkedett alsó szemhéjakat, valamint a szem alatti táskákat. Gyakran ez az egyik legkorábban vállalt arcműtét, amelyen nők és férfiak átesnek, mivel a szem körüli bőr sérülékenyebb, mint más arcterületeken.

A felső blefaroplasztika során bemetszést végzünk a szemhéj természetes ráncaiban, eltávolítsuk a puffadást okozó zsírszöveteket, és kivágjuk a felesleges bőrt. A szarkalábak is kezelhetők ezzel az eljárással.

Az alsó szemhéjplasztika során a bemetszést az alsó szempillavonal alatt végezzük, hogy eltávolítsuk vagy csökkentsük a felgyülemlett zsírt, ami hozzájárul a szem alatti duzzanatokhoz és a táskákhoz, miközben eltávolítjuk a felesleges bőrt. Ez az eljárás sima, ráncmentes bőrt eredményez a szem alatt.

2. Szemöldök emelés

A szemöldökemelő műtét a megereszkedett szemöldökök, a homlokráncok és a mély vízszintes homlokvonalak kezelésére szolgál. Számos különböző technika áll rendelkezésre:
endoszkóp segítségével átformálhatjuk a szemöldök szöveteit és izmait a bőr alá helyezett, a hajvonal mentén lévő kis bemetszéseken keresztül. Ez kiváló eredményeket biztosít minimális hegesedés mellett és könnyebb gyógyulást jelent.

A hagyományos szemöldökemeléshez a homlokon a fültől fülig terjedő, hajvonal mögötti bemetszést kell ejteni. Ez a fajta beavatkozás erősebb megnyúlás, bőrlazaság esetén lehet indokolt, ez a hajvonal mentén valamivel láthatóbb heget hoz létre, amely idővel ugyanúgy szépen elhalványul.

3. Nyak lifting

A nyak a másik olyan terület, amely gyorsabban öregszik, mint az arc többi része.

Az ún. nyakemelő műtét feszesebbé teheti a bőrt és újraoszthatja a zsírrétegeket, hogy visszaállítsa a fiatalos megjelenést. Ezzel az eljárással a ráncok, finom vonalak és lógó arc eltűnhet vagy jelentősen csökkenthető.

A nyak plasztikája során egy kis bemetszést végzünk az áll alatt (szubmentális terület). Ez lehetővé teszi számunkra, hogy átformázzuk a nyakat és a szubmentális területet azáltal, hogy elsimítjuk a zsírlerakódásokat és a lágy szöveteket, miközben felfelé és hátra húzzuk a nyak bőrét, majd kivágjuk a felesleges bőrt.

Ez a folyamat feszesíti a nyakat és az állkapocs vonalát a határozottabb és fiatalosabb megjelenés érdekében.

4. Mini arcemelés / Mini facelift

A térfogatvesztés az arc több területét is érinti, de nem jobban, mint az orcákat. A beeső orcák miatt az arc közepe elveszti tartását és volumenét, ami leginkább okozza az öregedő arc jeleit.

A facelift vagy arcemelés csak néhány apró bemetszést igényel a fül mögött vagy a hajvonalon belül anélkül, hogy izomba kellene vágni. Marjas doktor úr a beavatkozás során finoman kontúrozza az arccsont körüli lágy szöveteket, hogy teltebb, formásabb arcot építsen vissza, és csökkentse vagy megszüntesse a nasolabiális redőket. Az arcemelés javíthatja a szem alatti mélyedések vagy táskák látványát is.

Ez az eljárás az öregedés számos szembetűnő jelét nagyon hatékonyan kezeli, és ennek köszönhetően valóban több évvel fiatalabbnak tűnhet.

Az arc formája és térfogata töltőanyagok és ránctalanító injekciók segítségével még inkább javítható.

5. Facelift / Arcfelvarrás

Az arcplasztika csökkentheti vagy megszüntetheti a laza, megereszkedett bőrt és a finom vonalak és ráncok megjelenését.

Arcfelvarrás bemetszéseket a halánték mentén, vagy a fülek körül az alsó hajvonalig terjedően ejtjük. Egy arcplasztikával az arcszövetek átformálásával és a bőr feszesítésével akár hosszú éveket letagadhatsz.

A fentebb említett nyakplasztika gyakran képezi a teljes arcplasztika részét; együttesen az arc alsó-középső területe, a nyak és az állkapocs átformálását célozzák meg.

AZ ARC FIATALÍTÁSÁT CÉLZŐ SEBÉSZETI ELJÁRÁSOK EGYESÍTÉSE

Az esztétikai arcplasztikai műtétek kombinálhatók az átfogó megközelítés érdekében. Kizárólag szakképzett, gyakorlott plasztikai sebésszel végeztesd ezeket a beavatkozásokat, hiszen ő tud leginkább tanácsot adni, hogy mely eljárások kombinálásával érheted el a kívánt eredményt.

A legtöbb páciensünk az alábbi kombinációkat választja – persze a kombinációk száma végtelen:

  • Szemhéjplasztika szemöldökemeléssel
  • Mini facelift szemhéjplasztikával
  • Nyak lifting szemhéjplasztikával vagy szemöldökemeléssel
  • Facelift műtét a fentiek bármelyikével
  • Arcfelvarrás és a szemhéjplasztika vagy a szemöldökplasztika kombinálása is nagyon népszerű, és nagyszerű megközelítés a teljes arcfiatalításhoz.

Dr. Marjas László jártas az arcfiatalító műtétekben. Nagy tapasztalattal rendelkező arcplasztikai sebész, akiben páciensei megbíznak.

Hívd az M2Med központi telefonszámát még ma a +36 30 271 4141-es telefonszámon, hogy időpontot egyeztethess, és többet megtudj arról, hogy számodra mely beavatkozás a legideálisabb, hogy visszakapd fiatalabb és frissebb megjelenésű arcodat!

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty