BLOG

Ugyanúgy te maradsz, csak egy fiatalabb verzióban

M2Med Blog - Ugyanúgy te maradsz, csak egy fiatalabb verzióban

A non-invazív eljárások segítenek abban, hogy úgy nézz ki, mint egy fiatalabb verziód!

A ráncok és a laza bőr az életkorral alakulnak ki. Az öregedés ezen jelei a kollagén elvesztésével kezdődnek, csökken azon anyagok mennyisége, amelyek a bőrünk „dússágát” okozzák, ezután pedig ráncok alakulnak ki. Az arcplasztika visszafordíthatja a sok éven át tartó ráncosodást, sima alapot adva a bőrnek. A műtéti arcplasztika ugyan önmagában nem növeli a kollagénszintet – és ezért nem is képes kezelni a bőr elvékonyodó textúráját, de a kollagén termelést arcplasztikai megoldásokkal serkenteni lehet.

Az eredmények magasabb szintre emelése érdekében javasoljuk, hogy az arcplasztika olyan nem sebészeti kezelésekkel párosuljon, amelyek elősegítik ezt a kollagéntermelést, növelik a térfogatot és megakadályozzák az új ráncok kialakulását.

M2Med Blog - Ugyanúgy te maradsz, csak egy fiatalabb verzióban
M2Med Blog - Ugyanúgy te maradsz, csak egy fiatalabb verzióban

Három ok, amiért a nem műtéti kezelések javíthatják az arcplasztika eredményeit:

1. A bőr textúrája az eljárás után is fáradtnak tűnhet.

Az arcplasztika csak a megereszkedett kontúrok javításával foglalkozik, a bőr textúrájával nem. Ezek a kollagén-megújító eljárások nagymértékben hozzájárulnak a bőr megjelenésének felfrissítéséhez, és teljesebb eredményt biztosítanak az arcplasztika után:

Lézeres bőrmegújítás:
ezzel a népszerű eljárással helyreállítható a ragyogó arcszín. A lézeres bőrmegújítás gondoskodik a bőr szerkezetéről és pigmentjéről, kiegyenlíti a hiperpigmentációs foltokat, éppoly ügyesen, mint ahogy serkenti a kollagén termelést. Ez a kezelés ellágyítja a finom ráncokat a száj és a szem körül, így ideális kiegészítőként a kombinált gyógyuláshoz, vagy kiegészítő eljárásként azok számára, akik már átestek arcplasztikán.

Renuvion bőrfeszesítés:
Ez a hélium plazma által közvetített energiaforrás a legfejlettebb módja a bőr és a lágy szövetek „belülről kifelé” történő feszesítésének, segítségével feszesebb szövetek jönnek létre az arcon és a nyakon.

Mikroneedling:
A kollagén indukciós terápia vagy mikrotűzés során apró, steril tűket viszünk át a bőrön. Ezek a mikrosérülések arra késztetik a szervezetet, hogy friss kollagénnel árassza el a bőrt, így az jobban néz ki, mint a kezelés előtt, szinte újjáéled.

Mikroneedling rádiófrekvenciás (RF) bőrfeszesítéssel:
Ez a bőrkezelés RF rádiófrekvenciát alkalmaz a mikrotűző készüléken át, hogy bőrfeszesítő hullámokat küldjön mélyen a dermiszbe. Az arcplasztikával kombinálva ez optimalizálja az eredményeket azáltal, hogy javítja a bőr vastagságát és feszességét.

Anti-Aging hámlasztás:
A hámlasztás egy testre szabható módja annak, hogy megőrizd bőröd fiatalos ragyogását, és számos erős retinollal, savakkal és természetes összetevőkkel orvosolja a bőr tökéletlenségeit.

Mikrodermabrázió:
A mikrodermabrázió eltávolítja a bőr legkülső rétegét, hogy elősegítse a (szó szerint) friss megjelenést, és kezelje a finom ráncokat, barázdákat, az enyhe napsugárzás okozta károkat (barna foltok, hegek) és a bőr textúráját. A peelinghez hasonlóan működik, de sokkal finomabb anyagot használ a bőrradírozáshoz.

Ezeket az eljárásokat mind kiegészítő kezelésként is használhatod, hogy segítsenek továbbra is kecsesen öregedni az arcplasztika utáni években. Mivel mindegyik együttműködik a szervezettel a kollagén növelésében, az eredmények mindig természetesek lesznek. Csak arra ügyelj, hogy gyakorlott szakembert válassz, hogy biztosan elérd a kívánt eredményeket; ez különösen fontos, ha melaninban gazdag bőröd van, vagy ha kórtörténetében hegesedés szerepel.

A bőrkezelések a szervezettel együttműködve növelik a kollagént, így az eredmények mindig természetesek lesznek.

2. Ráncaid kisimultak lesznek, de arcodat még így is kevésbé feszesnek és fiatalosnak érezheted, mint korábban.

Míg az arcplasztika enyhíti a bőr lazaságát, a bőr ettől sajnos nem lesz feszesebb, rugalmasabb vagy vastagabb, sajnos nem lesz olyan, mint évekkel korábban. Ez az eltérés a természetes térfogatveszteség eredménye. Az elvékonyodott megjelenés elkerülése érdekében érdemes kiemelni a kontúrokat és helyreállítani az elvesztett térfogatot töltőanyagokkal. Íme néhány gyakori terület, ahol a facelift eredménye töltőanyaggal javítható:

➜ Beesett arc:
Azok számára, akiknek az orcája láthatóan beesett, a Sculptra® térfogatnövelő dermális töltőanyag segítségével újjáépíthetjük arccsont íveit. Ez az egyedülálló töltőanyag formula több kollagén termelésére serkenti a környező szöveteket, így a gyönyörűen lekerekített arcprofil mellett tartós feszességet biztosít. Ezen a területen is használhatjuk a Restylane® Lyftet vagy a Juvéderm® Volumát.

➜ Szem alatti ráncok:
A hialuronsav alapú töltőanyagok, mint például a Restylane, visszaállíthatják a szem alatti vékony bőr simaságát, valamint „megemelhetik” a mélyedéseket vagy olyan ráncokat, amelyektől fáradtnak tűnhetsz, és kiegyenlítik az üregeket a ragyogó hatás érdekében.

➜ Vékony ajkak:
Az ajkak volumenének helyreállításához a Restylane Kysse™ és a Juvéderm Volbella ajakfeltöltés testreszabott injekcióit használjuk.

3. Ráncos maradhat a szemöldököd környéke, hacsak nem alkalmazol ráncfeltöltő neurotoxinokat.

Az arcplasztika nem akadályozza meg a ráncok kialakulását, de a B⚬t⚬x igen! Míg az arcplasztika ápolja a ráncokat az arc felső részétől a nyak tövéig, nem foglalkozik a homlokkal vagy a szemöldökök közötti „ráncolt ráncokkal”. Sok facelift beteg rendszeres kezelést kap az arc felső részén található neurotoxinokkal. B⚬t⚬x®-ot és a legkorszerűbb dermális töltőanyagokat kínáljuk , hogy megakadályozzuk az izmok ráncosodását.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty