BLOG

A legjobb nem-sebészeti arckezelési eljárások a megjelenés gyors felfrissítésére

M2Med Blog / A legjobb nem-sebészeti arckezelési eljárások a megjelenés gyors felfrissítésére

Észrevetted, hogy a homlokráncaid kicsit határozottabbnak tűnnek, mint a járvány előtt, vagy a szemed alatti táskák elmélyültek?
Ha a válaszod „igen”, nem vagy egyedül – mindannyian rendkívüli stressznek voltunk kitéve az elmúlt másfél évben!

Bár a természetes ráncok és a karikák nem szégyellnivalók, úgy gondoljuk, hogy ez egy remek alkalom, hogy lerázzuk magunkról a járvány okozta traumát – és valami olyan kezelést válasszunk, ami segít magabiztosnak érezni magad, aminek segítségével boldogabban térsz vissza a társasági életbe.

M2Med Blog / A legjobb nem-sebészeti arckezelési eljárások a megjelenés gyors felfrissítésére
M2Med Blog / A legjobb nem-sebészeti arckezelési eljárások a megjelenés gyors felfrissítésére

Mely nem műtéti eljárások segíthetnek abban, hogy a legjobban nézz ki?

Miközben a COVID idején mindannyian többet kommunikáltunk az interneten keresztül, mint valaha, a korlátozások feloldásával valószínűleg te is alig vártad, hogy visszatérj a ‘nyilvános szférába’, és lehet, hogy ezzel együtt a stresszes időszak miatt egy kis átalakításra vágysz. Az olyan gyors lehetőségektől, mint a B⚬T⚬X ránctalanító injekciókkal történő kezelések, vagy a dermális töltőanyagok a látványosabb arcplasztikai kezelésekig a nem sebészi eljárások segíthetnek önbizalommal visszatérni az életbe:

Probléma: A ráncolt homlokod miatt folyton mérgesnek tűnhetsz

Idővel bőrünk kollagéntermelése lelassul, aminek következtében elveszti rugalmasságát. Sok ember számára ez a kollagénvesztés először a szemöldökök közötti függőleges vonalakon – úgynevezett glabelláris vonalakon – észlelhető, amelyek a ’20-as éveinkben kezdenek megjelenni. (Szerencsésebbeknek később.)

A glabellák komor és mérges megjelenést kölcsönözhetnek nekünk, még akkor is, ha nem is úgy érezzük magunkat. Ha esetleg rossz a szemed, vagy a fénytől hunyorogsz, jobban igénybe veszed ezeket az izmokat, emiatt ezek a barázdák elmélyülhetnek, sokkal hangsúlyosabbnak tűnnek. És mivel a szemöldök és a homlok alkotja arcunk nagy részét, ami még a maszkból is kilátszik, nem véletlen, hogy legtöbben ezt szeretnék eltüntetni. Az arc ezen területén lévő ráncok erősen befolyásolják azt, mások hogyan viszonyulnak hozzád. Szerencsére az injekciós ráncfeltöltő készítmények segíthetnek enyhíteni a komor tekinteten, és kisimultabbá teszik a megjelenésünket.

 Nem sebészeti megoldás: ráncfeltöltő injekciók

A homlokráncok csökkentésére a b⚬t⚬x injekciókat ajánljuk , amelyek bőrfeltöltővel, például a Juvéderm® XC-vel párosíthatók, mélyebb ráncok esetén is. A b⚬t⚬x a szemöldök feletti barázdákat is szépen lágyítja, sima és friss megjelenést biztosítva az egész homloknak.

A Juvéderm eredményei azonnaliak, és akár 6-24 hónapig is kitartanak. A ráncfeltöltő injekciók hatása néhány napon belül lesz látható, és akár 3-4 hónapig is megmaradnak. Mindkét kezelés elvégezhető negyedóra alatt, és nincs szükség gyógyulási időre.

Probléma: az arcom ‘nyúzott’

Amikor középkorúvá válunk, bőrünk megereszkedik – ez csak az élet velejárója. A ‘dél felé vándorló szövet’ kettős állat is okozhat, és elnehezítheti az egész megjelenésünket. A sebészeti lifting eljárás sokáig az egyetlen módja volt annak, hogy korrigáljuk az arc megereszkedését, de most már van mód a laza bőr műtét nélküli feszesítésére.

➜ Minimálisan invazív megoldás: Renuvion

A Renuvion® egy minimálisan invazív eljárás, amely héliumgáz és rádiófrekvenciás hullámok keverékét bocsátja ki, hogy egyszerre fűtő- és hűtési energiát generáljon, ami a bőr összehúzódását okozza. A Renuvion különösen sikeres a megereszkedett bőr megjelenésének csökkentésében, tökéletes megoldás a gyors és fájdalommentes arcfiatalításhoz.

A bőr az eljárás után azonnal javulni fog, és mindössze egy-két hét fájdalommentes gyógyulási idő szükséges, hogy sokkal fiatalabb, egészségesebb megjelenést mutathass a világnak. Mivel a kezelés serkenti a kollagén megújulását, a kezelést követő 6-12 hónapban az anyag folyamatosan dolgozik, az eredmények folyamatosan javulni fognak.

Probléma: Az ínyem túlzottan kilátszik, amikor mosolygok

Utálod, hogy az ínyed nagy része látszik, amikor mosolyogsz? Bár nem egészségügyi probléma, sok embernek nem tetszik, hogy az ínye nagy része szabaddá válik mosolygás közben és ez annyira zavarja őket, hogy egy idő után már mosolyogni sem mernek.

➜ Nem műtéti megoldás: B⚬t⚬x injekció

A jó hír az, hogy többé nem kell elrejtened mosolyodat a barátaid és munkatársaid elől. A B⚬t⚬x injekciók hatékonyan kezelhetik az ún. gumi-mosolyt azáltal, hogy ideiglenesen megbénítják a hiperaktív felső ajak emelő izmait, ezáltal telt mosolyt eredményezve, amely elfedi a felső ínyvonal nagy részét anélkül, hogy elrejtené a fogait és megbénítaná a természetes megjelenésért felelős arcizmokat.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty