BLOG

Tűnj pont olyan fiatalnak, mint amilyennek belül érzed magad

M2Med Blog - Tűnj pont olyan fiatalnak, mint amilyennek belül érzed magad

Ahogy öregszünk, arcbőrünk és izmaink ellazulhatnak és megereszkedhetnek, ami ráncokat és finom barázdákat okozhat. Bár egyes kezelések segíthetnek megelőzni és csökkenteni az öregedés ezen jeleit, elkerülhetetlenül az öregedési folyamat részét képezik.

Szerencsére egy arcplasztika feszesebbé teheti az arcbőrt és az izmokat a fiatalosabb megjelenés érdekében.

M2Med Blog - Tűnj pont olyan fiatalnak, mint amilyennek belül érzed magad

A facelift elsődleges előnyei a következők:

– sima, feszes bőr
– segítségével csökkennek az arc ráncai, barázdái
– feszesebb bőr, amely “magasabban” helyezkedik el az arcon
– fiatalabb, élénkebb megjelenés

Miért a facelift a megoldás?

Amikor a ráncok elkezdenek kialakulni, jellemzően az arc középső részén, az alsó szemhéjak alatt és az orr körül, egészen a szájzugig (nasolabialis redők) tartó területeken jelentkeznek.

Az életkor előrehaladtával az arc alsó harmada is megereszkedik, az állkapocs területe is kezd átalakulni, és a nyak alatti bőr is megereszkedik. Ha zavar vagy kényelmetlenül érzed magad ezek a ráncok és az arc megereszkedett bőre miatt, akkor az arcplasztika jelentheti a megoldást, mert ez az eljárás korrigálja az arc gyűrődéseit, a ráncokat, és a megereszkedést. Az arcplasztika akár tíz évre is “visszavetheti” az öregedést, segítve a pácienseket abban, hogy helyreálljon önbizalmuk, visszakapják életerejüket, és újra önmaguknak érezzék magukat.

Hogyan működik?

Az M2Mednél az arcplasztikai beavatkozásokat Dr. Marjas László plasztikai sebész végzi. Ő rendelkezik azzal a speciális képzettséggel és széleskörű tapasztalattal, amelyet az arcplasztika sebészetében megkövetelnek és amely lehetővé teszi szakértelmének, technikáinak és fejlett technológiájának érvényesülését az általa kivitelezett facelift módszerben, amely optimális eredményeket, minimális gyógyulási időt és persze minimális látható hegesedést eredményez.

A laza bőr, a zsírlerakódások és a bőr alatti petyhüdt vagy lógó szövet az arc megereszkedéséhez vezethet főként az állkapocs és a nyak mentén. Az arcplasztika és a nyak lifting segítségével eltávolítható a felesleges zsír és bőr, az izmok áthelyezhetők, és a bőr gyakorlatilag erre az újonnan kialakított arckontúrra “függeszthető fel” a vonzó, fiatalos megjelenés érdekében.

Mini Facelift

A mini facelift módszer kevés, és nem feltűnő bemetszésekkel dolgozik a fül körül. Ez a fajta arcplasztika az állkapocs vonalának feszesítésére és kontúrozására szolgál, valamint az állkapocs láthatóságának csökkentésére, és elvégezhető nyakemeléssel együtt vagy akár anélkül. Ezzel a beavatkozással még nyakemelés nélkül is javulhat a nyak megjelenése is. Azonban drámaibb kontúrozás történik, ha a nyakliftinget is hozzáadjuk. Ez a lehetőség előnyös a finom eredmények érdekében, és azoknak a pácienseknek ideális, akik már kezdik látni az öregedés első jeleit.

Teljes arcplasztika

A teljes arcplasztika azoknak való, akiknél az öregedés súlyosabb jelei már megjelentek, úgymint a ptotikus (vagy megereszkedett) arc, az elnyúlt, lógó bőrrel borított állkapocsvonal és általánosságban a nagyobb fokú laza bőr esetében. A mini facelifthez hasonlóan a fülek körül nem feltűnő bemetszéseket ejtünk, melyek itt rejtve maradnak, de ennél a beavatkozásnál már nagyobb fokú izomfeszesítést és bőreltávolítást is végzünk.
Minden esetben arra törekszünk, hogy teljesen természetes legyen az eredmény, de a gyógyulási idő valamivel hosszabb a teljes arcfelvarrásnál, mint a mini facelift esetében. A teljes arcplasztika enyhíti az öregedés számos jelét és jelentős, hosszan tartó eredményt biztosít.

Kombinált technika

Sok beteg legszívesebben kombinálja arcplasztikai műtétjét egyéb eljárásokkal, hogy egyszerre, egy műtéti és gyógyulási periódusban több problémát is kezeljen. Ha megereszkedett a szemöldököd, az arcplasztika mellett dönthetsz úgy, hogy szemöldökemelésen is átesel, vagy alsó blefaroplasztikát is kérhetsz a szem alatti duzzanatok eltüntetésére.

Az eredmény?

Nos, minden arcplasztika teljesen egyénre szabott, hogy megfeleljen a páciens esztétikai céljainak és preferenciáinak. Az eredmény mindig fiatalos, megfiatalodott bőr és ezzel együtt megnövekedett önbizalom. Az eredmények hosszan tartóak, melyet a napsugárzás korlátozása és az egészséges életmód követése segít még hosszabbá tenni.

Ha felkeltette érdeklődésedet az arcplasztika, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, hogy időpontot egyeztethessünk.

Korrigálható egy korábbi – kevésbé jól sikerült – arcplasztika eredménye is?

Előfordulhat, hogy korábban olyan arcplasztikán estél át, amely eredményével nem vagy maradéktalanul elégedett, mert visszamaradt némi hegesedés, vagy egyszerűen nem volt megfelelő a korrekció vagy a megjelenés természetellenes lett. Javasoljuk, hogy ilyen esetben első körben ahhoz a szakemberhez fordulj, aki a beavatkozást végezte, hiszen ő tudja pontosan, mire hogyan reagált a szervezeted.
Amennyiben bizalomvesztés miatt már nem akarsz hozzá fordulni, természetesen szívesen segítünk a kívánt eredmény elérésében, amennyiben szakorvosaink úgy ítélik meg, korrigálható a probléma.

Minden ilyen esetben is elengedhetetlen a személyes konzultáció, ezért azt javasoljuk, kérj hozzánk időpontot, látogass el az M2Med-be személyesen!

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty