BLOG

Okok, amiért egy arcplasztika nyaklift nélkül nem teljes

M2Med Blog - Okok, amiért egy arcplasztika nyaklift nélkül nem teljes

Tapasztalatunk szerint a páciensek leginkább az arcra összpontosítanak, pedig a tökéletes eredmény eléréséhez a nyak területével is kellene!

Az M2Med Klinikán minden arcfelvarrást komplex projektként kezelünk, és azon vagyunk, hogy gyönyörű, problémamentes és hosszan tartó eredményeket biztosítson fiatalító beavatkozáson átesett pácienseiknek. Alapelvünk, hogy kezeljük az öregedés minden látható jelét olyan eredmény érdekében, amely nemcsak kiváló, hanem optimális is.

M2Med Blog - Okok, amiért egy arcplasztika nyaklift nélkül nem teljes
M2Med Blog - Okok, amiért egy arcplasztika nyaklift nélkül nem teljes

Az egyik fő szabály, amit követünk ilyen beavatkozás során, hogy soha ne hagyjuk figyelmen kívül a nyakat. Az általunk végzett Faceliftek ideális esetben tartalmaznak nyakliftet is, több fontos okból is.

A dekoltázs az életkort leplezetlenül megmutatja

Ahogy a gravitáció és az idő teszi a dolgát, arcunk veszít volumenéből, és az orcában lévő zsírpárnák mind lejjebb mozdulnak az arcon. Az állkapocs vonala is meglágyul, és „pofásodni” vagy megereszkedni kezd. Amikor arcplasztikát végzünk, ideális esetben mindig beépítjük a nyak “renoválását” is, mert a jól kontúrozott, határozott állkapocs és az üde dekoltázs a fiatalság és a vitalitás egyik fő mutatója.

Segít elsimítani a megjelenésében különböző nyak és állkapocs vonalat

Az utolsó dolog, amire egy páciens vágyik az arcfiatalító eljárás után, egy olyan nyak, amely nem illik az újonnan felfrissített arcához. Az arcplasztika segít visszafordítani az öregedés és a gravitáció hatásait az arc alsó kétharmadán. A nyak bőrén ugyanazok az öregedési hatások tapasztalhatók, mint az arcon, így az állkapocsvonal és a nyakvonal egy „kevert” területté válik. Valójában nem lehet megoldani az egyiket a másik nélkül, és egymás nélkül természetes hatású eredményt kapni.

Csak egyszer kell „újrarajzolni” a bőrt.

Az arc és a nyak együttes kezelése lehetővé teszi, hogy kicsit holisztikus módon vegyük figyelembe az összes anatómiai struktúrát. Fontos, hogy egyazon műtét során az arc és a nyak több rétegét egyedileg értékeljük és helyezzük el – a „mély síkban” ülőktől egészen a bőrig –, hogy kiegyensúlyozott, teljesen harmonizált eredményt érjünk el.

A sebészek soha nem „feszesítik” a bőrt – ez téves megfogalmazás. A bőrt egyszerűen „visszaterítjük” azokra a rétegekre, amelyeket a műtét során megemeltünk és újra rögzítünk, majd „feszülés-mentes” lezárásra szabjuk, így a bemetszés eltűnik.

Egyetlen regenerációs szakaszt kell végigcsinálni.

A legtöbb páciens szívesebben venné, ha csak egy műtétet végeznének el egy előkészítéssel, egy eljárással és egy gyógyulási időszakkal, nem pedig kettőn kellene átesni, mindent duplán végigcsinálni. Nem beszélve arról, hogy senkinek sem kell tudnia, hogy bármilyen műtéten is átesett, hacsak nem akarja!

A bemetszéseinket a fül és a hajvonal természetes íveibe és hajlataiba helyezzük. De ami a legfontosabb, gondoskodunk arról, hogy a bőrt ne feszítsük meg. Az arc minden „súlyát” a mélyebb rétegek viselik, amelyek újra az eredeti, fiatalos helyzetükbe kerültek, így a bőr továbbra is ellazultnak tűnik, a bemetszések pedig szépen gyógyulnak.

Az elegáns, feszes dekoltázs többet mond minden szónál

Az arc és a nyak bőrének lazasága nem mindig a természetes öregedési folyamat következménye. Ez előfordulhat nagymértékű fogyás vagy túlzott napsugárzás után is, néhány ember pedig genetikailag hajlamos a bőr korai megereszkedésre vagy a nyak vastagságára egyszerűen az anatómiájuk miatt.

Határozottan létezik egy fiatalabb réteg a páciensek között, akik csak „közepes nyakliftinget” szeretnének – arcplasztika nélkül –, hogy az állkapocs alatt élesebb szögeket érjen el általa. A terület méretének csökkentése és formázása abszolút látványra elegánssá, vékonyabbá és összességében fittebbé varázsolja a pácienseket, még akkor is, ha nem a fiatalabb megjelenés a cél.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty