KONZULTÁCIÓ és BEJELENTKEZÉS: +36 30 271 4141
KONZULTÁCIÓ és BEJELENTKEZÉS: +36 30 271 4141

Blog

BLOG

Mommy Makeover hegek

M2Med © Mommy Makeover

A Mommy Makeover valószínűleg a legátfogóbb plasztikai sebészeti eljárás, amely egyszerre képes átalakítani a felső, a közép- és az alsó testet.

Érthető, hogy a komplex plasztikai műtéttel járó hegek aggasztják a pácienst egy ilyen kiterjedt, többszörös bemetszést is magában foglaló eljárás során.

Mindaddig, amíg szakképzett plasztikai sebész végzi a beavatkozást, aki érti a műtét mögött rejlő művészetet és tudományt, a Mommy Makeover műtétek során keletkező hegesedés valószínűleg minimális lesz. Nyugodtan készülj arra, hogy fitogtasd vonzó, fiatalos alakodat anélkül, hogy aggódnod kellene a bevatkozás műtéti hegei miatt.

M2Med © Mommy Makeover

A Mommy Makeover hagy nyomokat?

Bizonyos hegek minden műtétnél elkerülhetetlenek, és ez alól a Mommy Makeover sem kivétel. Ha egy sebész azt ígéri, hogy hegek nélkül változtat, akkor szkeptikusnak kell lenni az állításával kapcsolatban, és alaposan át kell gondolni, kinek a kése alá fekszel.
A Mommy Makeover plasztikai műtétből származó hegeknek azonban nem kell feltűnőnek, vagy egyáltalán láthatónak lenniük. Egy szakképzett plasztikai sebész minimálisra csökkentheti a beavatkozással járó hegesedést, miközben rendkívül hatékony eredményeket produkál.

  • Felületi hegek: A Mommy Makeoverrel járó hegek némelyike ​​nem több, mint kisebb felületi egyenetlenségek, elszíneződések vagy más finom eltérések. Helyi kezeléseket szoktunk javasolni a hegek javítására.
  • Hipertrópusi hegek: A közvetlenül a bemetszés helyén fellépő hegek hegszövet-fürtként jelennek meg, amely megemelkedett és a bőrtől eltérő színű lehet. Ezeket hipertrópusi hegeknek nevezik.
  • Keloidális hegek: A keloidok viszonylag nagyobb hegek a Mommy Makeover után, amelyek jellemzően a seb helyét körülvevő területeken fordulhatnak elő, ahol bizonyos mennyiségű zsírlerakódás található. Ezek időnként viszkethetnek.
  • Kontrakciós hegek: A “mami átalakítás” utáni hegek akadályozhatják a mozgást, mert húzzák a bőrt, miközben a gyógyulás zajlik. A műtét során végzett nagy zsírszövet-eltávolítás okozhat ilyen hegeket.

Mi az a Mommy Makeover – hegesedés?

A főbb plasztikai sebészeti eljárások közül néhány, amely a Mommy Makeover műtétek részét képezi – olyanok, mint a hasplasztika, a mellimplantátum-emelés, a felkarplasztika, a combplasztika, a brazil fenékemelés és a zsírleszívás. Ezen plasztikai sebészeti eljárások mindegyike bizonyos helyeken a műtéten átesett anyukák hegesedéséhez vezethet. A legtöbb esetben közös bemetszéseket alkalmazunk több eljáráshoz, hogy minimalizáljuk a hegesedést.

Hasplasztika hegek

A hasplasztika kulcsfontosságú eljárás a legtöbb ilyen jellegű esztétikai műtétnél. Ebben a műtétben a bemetszés csípőtől csípőig történhet, de kiterjesztett vagy körbefutó hasplasztika esetén a metszés oldalra és hátra is elnyúlhat. Minden esetben igyekszünk gondoskodni arról, hogy a péciens hasplasztikai hegei rejtve maradjanak a fehérnemű vagy a bikini mögött, annak vonalában fussanak.

Mellplasztikai hegek

A Mommy Makeover műtétek részeként mellnagyobbítást, vagy mellemelést, vagy akár mindkettőt is elvégezhetjük. A mellimplantátumok behelyezéséhez bemetszést ejtünk a mell alatt, míg a mellemelés magában foglalja a típustól függően a bimbóudvar körüli bemetszést és a függőleges bemetszést. Az ezekből az eljárásokból származó hegesedés szépen elrejthető a természetes mellkontúron belül.

Body Lift és zsírleszívás hegek

Ha jelentős mennyiségű laza bőrt távolítunk el a felkarról, a combról és a fenékről, akkor a felkar alján, az ágyékon és a fenék ráncában néhány átalakítási műtéti heg keletkezhet. Általában ezek diszkréten elhelyezkedő hegek, így mások számára nem láthatók. A zsírleszívásból származó hegek általában nagyon aprók, így nem feltűnőek.

M2Med © Mommy Makeover
M2Med © Mommy Makeover
M2Med © Mommy Makeover

Tippek a hegesedés megelőzésére

A személyre szabott műtéti tervvel megpróbáljuk minimalizálni a Mommy Makeover plasztikai beavatkozás után keletkező hegesedést, miközben megtervezed az esztétikai céljaiad. Az, hogy mennyire követi a páciens az általunk javasolt gyógyulási útmutatásokat, alapvetően befolyásolja az átalakításából származó hegek végső megjelenését, tartósságát. Íme néhány kulcsfontosságú tipp, amelyek segítenek megelőzni vagy minimalizálni ezeket a hegeket:

  • Szánj elegendő időt a gyógyulásra, hogy a bemetszések jól begyógyuljanak, mielőtt készen állnál a napi rutin folytatására vagy a munkába való visszatérésre.
  • Tégy rövid sétákat a műtét második vagy harmadik napjától kezdve, hogy elősegítsd a véráramlást és csökkentsed a hegek kialakulását.
  • Azonnal jelezd nekünk, ha fertőzésre utaló jeleket, túlzott vérzést vagy tartós fájdalmat észlelsz a bemetszés területén.
  • Fogyassz tápláló, sovány fehérjékben gazdag ételeket, hogy elősegítsd a szövetek jobb gyógyulását, és maradj hidratált a gyógyulási szakasz során.
  • Ne hajlongj túlságosan, kerüljd a nehéz tárgyak emelését, és ne végezz erőteljes gyakorlatokat a műtét utáni első két hónapban.
  • A gyógyulási időszak alatti dohányzás megzavarhatja a gyógyulási folyamatot, és súlyosbíthatja a műtét hegeit.
  • Kerüld a közvetlen napsugárzást több hónapig, és viselj fényvédő krémet, amikor kimész, hogy az átalakítás utáni hegesedés esélye alacsony maradjon.
  • Használj helyileg alkalmazható krémeket, szilikon lapokat vagy kenőcsöket, amelyeket felírunk Mommy Makeover plasztikai beavatkozás hegkezelésének részeként.

Mommy Makeover hegkezelés

A helyileg alkalmazható kezelések, beleértve a krémeket, géleket, kenőcsöket vagy kompressziós kötszereket, segíthetnek javítani a bemetszés záródását és a gyógyulását. Ez segít csökkenteni a műtét okozta hegesedést. Ha a felépülés befejeződött, fontolóra vehető a Mommy Makeover okán kialakult hegesedés nem sebészeti kezelése, például töltőanyag injekciók, lézeres bőrfelújítás, dermabrázió, mikrotűzés vagy kémiai hámlasztás igénybe vételét.

Ritka esetekben, ha a beavatkozás során keletkezett hegek túl mélyek és feltűnőek, hegfelújító műtétre lehet szükség. A lebenyzárásos bőrátültetési technikák segíthetnek a feltűnő hegek eltüntetésében.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty

Start typing to see products you are looking for.