KONZULTÁCIÓ és BEJELENTKEZÉS: +36 30 271 4141
KONZULTÁCIÓ és BEJELENTKEZÉS: +36 30 271 4141

Blog

BLOG

Mommy Makeover hegek

M2Med © Mommy Makeover

A Mommy Makeover valószínűleg a legátfogóbb plasztikai sebészeti eljárás, amely egyszerre képes átalakítani a felső, a közép- és az alsó testet.

Érthető, hogy a komplex plasztikai műtéttel járó hegek aggasztják a pácienst egy ilyen kiterjedt, többszörös bemetszést is magában foglaló eljárás során.

Mindaddig, amíg szakképzett plasztikai sebész végzi a beavatkozást, aki érti a műtét mögött rejlő művészetet és tudományt, a Mommy Makeover műtétek során keletkező hegesedés valószínűleg minimális lesz. Nyugodtan készülj arra, hogy fitogtasd vonzó, fiatalos alakodat anélkül, hogy aggódnod kellene a bevatkozás műtéti hegei miatt.

M2Med © Mommy Makeover

A Mommy Makeover hagy nyomokat?

Bizonyos hegek minden műtétnél elkerülhetetlenek, és ez alól a Mommy Makeover sem kivétel. Ha egy sebész azt ígéri, hogy hegek nélkül változtat, akkor szkeptikusnak kell lenni az állításával kapcsolatban, és alaposan át kell gondolni, kinek a kése alá fekszel.
A Mommy Makeover plasztikai műtétből származó hegeknek azonban nem kell feltűnőnek, vagy egyáltalán láthatónak lenniük. Egy szakképzett plasztikai sebész minimálisra csökkentheti a beavatkozással járó hegesedést, miközben rendkívül hatékony eredményeket produkál.

 • Felületi hegek: A Mommy Makeoverrel járó hegek némelyike ​​nem több, mint kisebb felületi egyenetlenségek, elszíneződések vagy más finom eltérések. Helyi kezeléseket szoktunk javasolni a hegek javítására.
 • Hipertrópusi hegek: A közvetlenül a bemetszés helyén fellépő hegek hegszövet-fürtként jelennek meg, amely megemelkedett és a bőrtől eltérő színű lehet. Ezeket hipertrópusi hegeknek nevezik.
 • Keloidális hegek: A keloidok viszonylag nagyobb hegek a Mommy Makeover után, amelyek jellemzően a seb helyét körülvevő területeken fordulhatnak elő, ahol bizonyos mennyiségű zsírlerakódás található. Ezek időnként viszkethetnek.
 • Kontrakciós hegek: A “mami átalakítás” utáni hegek akadályozhatják a mozgást, mert húzzák a bőrt, miközben a gyógyulás zajlik. A műtét során végzett nagy zsírszövet-eltávolítás okozhat ilyen hegeket.

Mi az a Mommy Makeover – hegesedés?

A főbb plasztikai sebészeti eljárások közül néhány, amely a Mommy Makeover műtétek részét képezi – olyanok, mint a hasplasztika, a mellimplantátum-emelés, a felkarplasztika, a combplasztika, a brazil fenékemelés és a zsírleszívás. Ezen plasztikai sebészeti eljárások mindegyike bizonyos helyeken a műtéten átesett anyukák hegesedéséhez vezethet. A legtöbb esetben közös bemetszéseket alkalmazunk több eljáráshoz, hogy minimalizáljuk a hegesedést.

Hasplasztika hegek

A hasplasztika kulcsfontosságú eljárás a legtöbb ilyen jellegű esztétikai műtétnél. Ebben a műtétben a bemetszés csípőtől csípőig történhet, de kiterjesztett vagy körbefutó hasplasztika esetén a metszés oldalra és hátra is elnyúlhat. Minden esetben igyekszünk gondoskodni arról, hogy a péciens hasplasztikai hegei rejtve maradjanak a fehérnemű vagy a bikini mögött, annak vonalában fussanak.

Mellplasztikai hegek

A Mommy Makeover műtétek részeként mellnagyobbítást, vagy mellemelést, vagy akár mindkettőt is elvégezhetjük. A mellimplantátumok behelyezéséhez bemetszést ejtünk a mell alatt, míg a mellemelés magában foglalja a típustól függően a bimbóudvar körüli bemetszést és a függőleges bemetszést. Az ezekből az eljárásokból származó hegesedés szépen elrejthető a természetes mellkontúron belül.

Body Lift és zsírleszívás hegek

Ha jelentős mennyiségű laza bőrt távolítunk el a felkarról, a combról és a fenékről, akkor a felkar alján, az ágyékon és a fenék ráncában néhány átalakítási műtéti heg keletkezhet. Általában ezek diszkréten elhelyezkedő hegek, így mások számára nem láthatók. A zsírleszívásból származó hegek általában nagyon aprók, így nem feltűnőek.

M2Med © Mommy Makeover
M2Med © Mommy Makeover
M2Med © Mommy Makeover

Tippek a hegesedés megelőzésére

A személyre szabott műtéti tervvel megpróbáljuk minimalizálni a Mommy Makeover plasztikai beavatkozás után keletkező hegesedést, miközben megtervezed az esztétikai céljaiad. Az, hogy mennyire követi a páciens az általunk javasolt gyógyulási útmutatásokat, alapvetően befolyásolja az átalakításából származó hegek végső megjelenését, tartósságát. Íme néhány kulcsfontosságú tipp, amelyek segítenek megelőzni vagy minimalizálni ezeket a hegeket:

 • Szánj elegendő időt a gyógyulásra, hogy a bemetszések jól begyógyuljanak, mielőtt készen állnál a napi rutin folytatására vagy a munkába való visszatérésre.
 • Tégy rövid sétákat a műtét második vagy harmadik napjától kezdve, hogy elősegítsd a véráramlást és csökkentsed a hegek kialakulását.
 • Azonnal jelezd nekünk, ha fertőzésre utaló jeleket, túlzott vérzést vagy tartós fájdalmat észlelsz a bemetszés területén.
 • Fogyassz tápláló, sovány fehérjékben gazdag ételeket, hogy elősegítsd a szövetek jobb gyógyulását, és maradj hidratált a gyógyulási szakasz során.
 • Ne hajlongj túlságosan, kerüljd a nehéz tárgyak emelését, és ne végezz erőteljes gyakorlatokat a műtét utáni első két hónapban.
 • A gyógyulási időszak alatti dohányzás megzavarhatja a gyógyulási folyamatot, és súlyosbíthatja a műtét hegeit.
 • Kerüld a közvetlen napsugárzást több hónapig, és viselj fényvédő krémet, amikor kimész, hogy az átalakítás utáni hegesedés esélye alacsony maradjon.
 • Használj helyileg alkalmazható krémeket, szilikon lapokat vagy kenőcsöket, amelyeket felírunk Mommy Makeover plasztikai beavatkozás hegkezelésének részeként.

Mommy Makeover hegkezelés

A helyileg alkalmazható kezelések, beleértve a krémeket, géleket, kenőcsöket vagy kompressziós kötszereket, segíthetnek javítani a bemetszés záródását és a gyógyulását. Ez segít csökkenteni a műtét okozta hegesedést. Ha a felépülés befejeződött, fontolóra vehető a Mommy Makeover okán kialakult hegesedés nem sebészeti kezelése, például töltőanyag injekciók, lézeres bőrfelújítás, dermabrázió, mikrotűzés vagy kémiai hámlasztás igénybe vételét.

Ritka esetekben, ha a beavatkozás során keletkezett hegek túl mélyek és feltűnőek, hegfelújító műtétre lehet szükség. A lebenyzárásos bőrátültetési technikák segíthetnek a feltűnő hegek eltüntetésében.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty

Back to list

Related Posts

Elmúltál 18 éves?

FIGYELEM, FELNŐTTEKNEK SZÓLÓ TARTALOM

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy az oldalon ORVOS-ESZTÉTIKAI, EGÉSZSÉGÜGYI VONATKOZÁSÚ, de esetenként akár a nyugalom megzavarására is alkalmas fotókat is felhasználtunk. Ezen kívül blog bejegyzéseink nyíltan szókimondó, szexuális kifejezéseket is tartalmazhatnak, amelyek sérthetik érzékenyebb olvasók ízlését.

Nem javasoljuk neked az oldalunk megtekintését.

Kérjük, látogass vissza, ha már felnőtteknek szóló tartalmat is elolvashatsz.

I am 18 or Older I am Under 18
Start typing to see products you are looking for.