BLOG

4 dolog, amit érdemes tudni mellnagyobbítás előtt

M2Med Blog - 4 dolog, amit érdemes tudni mellnagyobbítás előtt

Mellnagyobbítás miatt kés alá feküdni egyszerre lehet izgalmas és idegtépő. Miközben arra vágysz, hogy ha műtét után felébredsz, egy kifinomultabb megjelenés várjon, lehet, hogy aggódsz mindennel kapcsolatban, ami a műtét alatt és után történik.

Sikeres mellnagyobbításon átesett nőkkel beszélgettünk arról, hogy mi volt az, amit jó lett volna tudniuk a műtét előtt.

M2Med Blog - 4 dolog, amit érdemes tudni mellnagyobbítás előtt

A mellek közvetlenül a műtét után extrán nagynak tűnnek

“Készülj rá fel, hogy a melleid ÓRIÁSIAK lesznek közvetlenül a műtét után, egyszerűen mert meg vannak dagadva. Az elején kicsit kiborultam, mert sokkal nagyobbnak tűntek, mint ahogy elképzeltem/akartam, de bíznom kell abban, hogy a duzzanat két-három héten belül lemegy.”

Megváltozik a melltartód mérete

“Annak ellenére, hogy a legkisebb implantátum mellett döntöttem, mert nagyon természetes megjelenést szerettem volna (úgy érzem, sikerült is 🙂 ), a MELLTARTÓ méretem megváltozott. Biztos vagyok benne, hogy ez nyilvánvalónak tűnhet azoknak a nőknek, akik rutinosak a témában és nagyobb mellméretre műttetnek, de nekem ez nem volt nyilvánvaló. Jól éreztem magam a szerény B kosarammal, és csak a mellem felső részének térfogatcsökkenését akartam kezelni. De a beavatkozás után teljes melltartó kollekció cserére szorultam, a régi melltartóim, még a sportmelltartóim sem álltak már jól rajtam.”

M2Med Blog - 4 dolog, amit érdemes tudni mellnagyobbítás előtt
M2Med Blog - 4 dolog, amit érdemes tudni mellnagyobbítás előtt

Valószínűleg még a testképed is javulni fog

“Ha van valami, amit bárcsak hamarabb tudtam volna a mellnagyobbító műtétem előtt, az az, hogy bár az esztétikai változtatások nem biztos, hogy minden életproblémára megoldást jelentenek, mégis az, hogy képes vagyok szeretni magam, felbecsülhetetlen értékű érzés. Az aggodalom, ami korábban eluralkodott rajtam nap mint nap a testem iránt érzettekkel kapcsolatban, nincs többé. Most már eggyel kevesebb az olyan tényező, amely minden nap kihívás elé állít, és most sokkal inkább képes vagyok életem más területeire összpontosítani, ahelyett, hogy felemésztene az önmagam iránti ellenszenv.”

A fájdalom elviselhető

“Nem igazán fájt! Nekem meglehetősen alacsony a fájdalomtűrő képességem és nem tudtam, mire számítsak, de amit éreztem, az inkább kellemetlen volt és a kényelmetlenséghez hasonlított, mint durva fájdalomhoz, olyasmit éreztem, mint egy erős izomláz, mint amikor kemény felsőtesti edzésnap után vagyok.”

M2Med Blog - 4 dolog, amit érdemes tudni mellnagyobbítás előtt
M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty