BLOG

Hogyan állíthatja vissza a fiatalos dekoltázst az implantátummal végzett mellfelvarrás

M2Med Blog - Hogyan állíthatja vissza a fiatalos dekoltázst az implantátummal végzett mellemelés

A mellemelési plasztikai beavatkozás visszaállíthatja a fiatalos kontúrokat és javíthatja az önbizalmát azon nőknek, akiknél a mell megereszkedése vagy volumenének csökkenése tapasztalható.

Azok számára azonban, akik feszesebb, hetykébb megjelenésre és a mell felső szekciójának teltségére vágynak, azoknál az implantátumok használata még jobb eredményeket nyújthat.

M2Med Blog - Hogyan állíthatja vissza a fiatalos dekoltázst az implantátummal végzett mellemelés

Az implantátumos mellfelvarrásra alkalmas ideális jelölt az, aki javítani szeretné a melle alakját és helyzetét is. Jó jelölt az, akinek szülés utáni vagy súlyvesztéssel összefüggő melldeflációja van. Akik nem akarják azt érezni, hogy a mellük lóg, és vissza akarják nyerni azt a fiatalos dekoltázst, amivel korábban rendelkeztek.

A forma és a teltség egyidejű javítása

Amikor a jó alak eléréséről van szó, az implantátum az, ami stabilabb teltséget biztosít a mell felső részén. Megbízhatóbb, mert a mell bőre és a mellmirigy megnyúlt, és veszített rugalmasságából és visszahúzódási képességéből.

Hangsúlyozzuk, hogy a mellek mellfelvarrás után is fokozatosan megnyúlhatnak és megereszkedhetnek a bőr korlátozott visszahúzódási képessége miatt. Tehát az emelést mellimplantátummal érdemes kiegészíteni, amely jobb formát és ezáltal jobb teltséget képes biztosítani.

A hegesedés minimalizálása

A mellfelvarrási hegek sok páciens számára jelentenek problémát. Az implantátum méretétől függően néha elkerülhető a heg, vagy egészen minimálisra csökkenthető. Azonban nem kerülhető el a bimbóudvar körüli bemetszés vagy a függőleges bemetszés. Ez a szempont kiemeli az implantátum méret mérlegelésének fontosságát, valamint az egyensúly megtalálását a kívánt eredmények és a hegesedés minimalizálása között.

Az olyan tényezők is jelentős szerepet játszanak, mint a mell mérete és a páciens természetes alkati és genetikai jellemzői. Azoknál a pácienseknél, akik valóban nagy mellűek vagy túlsúlyosak, nagyobb valószínűséggel fordulnak elő szövődmények. Azok a betegek, akik igazán nagy implantátumot szeretnének, jobban járnának, ha szakaszos műtéteket végeznének az eljárások elkülönítésére.

M2Med Blog - Hogyan állíthatja vissza a fiatalos dekoltázst az implantátummal végzett mellemelés

A megfelelő méret kiválasztása során mi az M2Mednél a betegközpontú megközelítést hangsúlyozzuk. Úgy gondoljuk, hogy ez nagyon betegfüggő mind az elvárások és vágyak, mind a testükhöz illő dolgok tekintetében. Átfogó felméréssel és alapos konzultációval segítjük pácienseinek megtalálni a legmegfelelőbb lehetőségeket egy nagyobb, feszesebb és fiatalabbnak tűnő mellkép eléréséhez.

Az implantátumos mellfelvarrás utáni felépülés változó: általában négy-hat hét pihenés, korlátozás javasolt. A betegeknek nem kell teljesen fekve lenniük ezalatt az idő alatt, de általában két és négy hét között kezdik magukat normálisan érezni. Fontos megjegyezni, hogy a mellek folyamatosan rendeződnek és idővel változásokon mennek keresztül. Körülbelül hat hónap-egy év múlva rendeződnek végleg és ez tekinthető végeredménynek.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty