BLOG

Preventív esztétikai kezelések

M2Med Plasztikai Sebészet / BLOG - Preventív esztétikai kezelések

Egyértelműen kezd kirajzolódni az a trend, amelyben a pácienseink a megelőzésre helyezik a hangsúlyt: a preventív céllal történő, nem sebészi beavatkozások száma egyre nő.

Korábbi bejegyzésekben már beszéltünk erről: a mértékkel használt dermal fillerek és ránctalanító injekciók hatására – mivel a bőr feszes marad, nem gyűrődik – nem fejlődnek ki újabb ráncok, nem alakulnak ki ‘törések’ a sima bőrön, a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok pedig újratermelődnek.

B⚬T⚬X

Bár a legtöbb esztétikai beavatkozást és kezelést csak azután végeztetnek a páciensek, ahogy kezdik felfedezni magukon az öregedés első jeleit. Talán a generációk változása miatt, de ma már egyre többen rájönnek arra, hogy mennyire fontos megelőző intézkedéseket tenni e tekintetben.

Ha a ránctalanító injekciókat már jóval a ráncok kialakulása (elmélyülése) előtt, a szarkalábak korai jeleinek megjelenésekor alkalmazzuk, megakadályozható, hogy ezek a vonalak az életkor előrehaladtával mélyebbé és hangsúlyosabbá váljanak.

Bizony nem túlzás, azok a páciensek, akik hajlandók ezt a kezelést megelőző nem sebészi beavatkozás keretében elvégeztetni, 7-10 évvel késleltethetik a mély ráncok kialakulását.

Ezek az esztétikai beavatkozások nem ‘ördögtől valók.’ A hozzáértéssel használt injektábilis töltőanyagok alkalmazása már olyan természetessé vált mind a nők, mind a férfiak körében, mint a fogszabályzás, vagy egyéb szépészeti kezelések.

Az M2Med-ben a leghatékonyabb, eredeti Allergan (b⚬t⚬x és hyaluron) készítményeket használjuk ráncfeltöltésre. Ezek segítségével a felszíni ráncok teljesen megszüntethetők, a mélyebbek látványosan kisimíthatók.

DERMABRÁZIÓ

Ezt a kezelést a bőr felszínének sima és egyenletes felületének elősegítésére alkalmazzák. Ennek során a bőrfelszín legfelső rétegét finom csiszolással eltávolítják. Az apró “sérüléseket” a bőrsejtek igyekeznek mihamarabb gyógyítani új egészséges sejtek pótlásával.

A dermabrázió hozzájárulhat a finom vonalak, ráncok, öregedési foltok, enyhe hegesedések vagy akár enyhe napkárosodások megjelenésének csökkentéséhez is. A legjobb eredmény elérése érdekében az öregedés első jeleinek megjelenésekor már ajánlott ezt a kezelést végrehajtani.

MINI FACELIFT

A mini facelift kezelések gyorsan népszerűvé váltak a megelőző plasztikai beavatkozások között. Azon páciensek számára ideálisak, akik még csak az öregedés legkisebb jeleit mutatják – például az arcuk enyhén megereszkedett, vagy a bőr rugalmasságának csökkenését tapasztalják. Ha ezt az eljárást idejében elvégzik, segíthet megakadályozni a nyak bőrének későbbi ráncosodását, nyúlását.

LÉZERES KEZELÉSEK

Ha ezt a kezelést akkor végezzük, amikor az öregedési foltok vagy a napkárosodás első jeleit észleljük, nagyban hozzájárulhat a károsodás idővel történő súlyosbodásának megakadályozásához. Sok esetben a lézeres kezelés elősegítheti a kollagén regenerálódását, ami megakadályozza, hogy a bőr idővel elveszítse természetes rugalmasságát.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty