BLOG

Mommy Makeover

M2Med - Mommy Makeover

Sok oka lehet annak, hogy egy nő miért szeretne plasztikai műtétet végeztetni. Különösen az anyák észlelik, hogy a testük drasztikusan megváltozik a gyermekvállalás után, és ezek a változások nem feltétlenül olyanok, amelyeket hajlandók elfogadni.

Minden nő jól szeretné érezni magát, ha a tükörbe néz, vagy ha épp összebújik a partnerével. De ha a teste kényelmetlenséget vagy zavart okoz neki, joga van változtatni rajta.

A mellnagyobbítás még mindig az első számú esztétikai sebészeti beavatkozás, nagyjából 2006 óta tartja ezt a helyet. A nők körében népszerű a zsírleszívás, az orrformázás, a szemhéjplasztika és a hasplasztika is. Az ún. Mommy Makeover egy olyan komplex, szülés utáni alak-korrekció, amely során kombinált (több területet is érintő) plasztikai beavatkozásokat végzünk – mellfelvarrást, hasplasztikát, valamint hasi és oldalsó zsírleszívást. Ezen kívül a hüvelyfiatalítás is egyre népszerűbb.

Nagyon fontos, hogy a páciensnek reális elvárásai legyenek a műtét kimenetelével, a felépülési folyamattal és a hosszú távú eredményekkel kapcsolatban. Nem kertelünk, ez egy nehéz (és sokszor nem fájdalommentes) út. A plasztikai sebészeti beavatkozás utáni felépülés nem mindig egyszerű. A hasplasztika utáni felépülés nagyjából három hét, míg a zsírleszívás és a mellkisebbítés egy-két héthez közelít.

Az első hetekben bizony elkél a segítség is, műtét után a napi rutin ellátása is nehézségbe ütközhet. Kisgyerek(ek) mellett ezt csak gondos hozzátartozók segítségével lehet kivitelezni. A műtét után hetekig (előfordulhat, hogy hónapokig!) nem emelhetsz (nem, még a babádat sem), nem hajlonghatsz, még a séta is nagy kihívásnak tűnhet. A kezdeti gyógyuláson kívül a bőr körüli teljes gyógyulás akár 9-12 hónapig is eltart.

A személyes konzultáció során azért teszünk fel sokféle kérdést, hogy pontos képet kapjunk a páciens egészségi állapotáról, esztétikai céljairól, tájékoztassuk a műtét után a gyógyuláshoz szükséges pihenő időről, valamint a kockázatokról.
Egy Mommy Makeover esetén tekintettel kell lenni az anyasággal járó aktivitásokra is, így nagyon fontos a teljeskörű tájékoztatás, a megfelelő időzítés, hogy garantálhassuk a tökéletes végeredményt.

Az anyaság csodálatos és semmihez nem hasonlítható érzés, ami ugyanakkor teljesen megváltoztathatja a testet. Kizárólag csak te döntheted el, hogy ezek a változások olyan dolgok, amelyekkel meg tudsz barátkozni, vagy időt, pénzt és energiát vagy hajlandó ezek megváltoztatására fordítani.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty