BLOG

Miért nem mindig elég a facelift?

M2Med Blog - Miért nem mindig elég a facelift?

Sok férfi és nő az életkor előrehaladtával kezdi észrevenni a laza bőrt és a megereszkedett szöveteket. Sokak számára az arcplasztika jelenti megoldást az arc öregedés első jeleinek kezelésére.

Azonban még az évekig tartó fiatalos megjelenés ellenére is az arcplasztika leginkább az arc alsó részeit célozza meg. Ez nem olyan eljárás, amely minden problémára megoldást nyújthat.

M2Med Blog - Miért nem mindig elég a facelift?

Ahogy az ember öregszik, az arc számos struktúrájában különböző mértékű változás következik be. Az izomtónus elvesztését és a bőr elvékonyodását tapasztalhatjuk, ami mély nasolabiális redőkhöz, szarkalábakhoz és más bőrlazulási problémához vezethet, mint például a szemhéjak megnyúlása, vagy a megereszkedett állkapocs bőre. Nem beszélve arról, hogy az olyan problémákat, mint a szarkalábak a szemzugban vagy a lelógó szemhéj, az arcplasztika nem oldja meg.

A legcsodálatosabb arcátalakításhoz átfogóbb megközelítésre van szükség, amely az arc egészét kezeli, figyelembe véve a különféle szempontokat.

Az M2Med-nél mindig egyben kezeljük az arcot, az arc egészét vizsgáljuk, az egyes területeinek egymáshoz való harmonikus viszonyulására törekszünk, ezért számos esetben egy átfogó eljárást javaslunk pácienseink számára, amely egyszerre több arcterületet is megcéloz. Számos sebészi (és non-invazív) technika kombinálásával a Marjas doktor úr gondoskodhat arról, hogy a páciens megőrizze kiegyensúlyozott és harmonikus megjelenését, lehetővé téve a természetes megjelenést, a kiváló eredményeket.

A fentiekre tekintettel az arcplasztika olyan további arcfiatalítási technikákkal kombinálva is elvégezhető, mint pl. a nyakplasztika, a szemöldök/homlok emelés, az állnagyobbítás (testreszabott implantátumokkal), a felső és alsó blefaroplasztika, az arc zsírtöltése, az arckontúrozás (injekciós eszközökkel) és a lézeres bőrfeszesítés.

A nem sebészi arcfiatalító technikákat általában ezt követően alkalmazzák a bőr általános egészségi állapotának javítása és az eredmények megőrzése érdekében.

Fiatalos arckontúrok a friss megjelenésért

Ezen arcfiatalító eljárások kombinálásával az arcvonások közötti egyensúly és harmónia megőrzése a célunk. Felismertük, hogy ha korrekció céljából izoláljuk az arc alsó részét, fennáll annak a veszélye, hogy kezeletlen területek még látványosabbak lesznek, és csak rontják a már kezelt terület megfiatalított megjelenését is.

Ezen kívül, ha az arc csak egy területét fiatalítjuk, a nem kezelt, megereszkedett homlok, vagy más kevésbé feszes bőr terület csak felhívja rá a figyelmet, hogy bizony itt valaki esztétikai műtéten esett át. Márpedig az összes plasztikai sebészeti beavatkozás sikeressége éppen abban áll, hogy a megjelenés olyannyira legyen természetes, hogy a változás más számára ne is tűnjön fel, csupán frissnek, ragyogónak lássa a pácienst.

Végső soron ez a kombinált megközelítés gyakran sokkal jobb az arc öregedésének kezelésében. Az eljárások kombinálása segíthet abban, hogy több arcproblémát is korrigálhassunk a természetesebb arckontúr érdekében.

Kombináld a technikákat az optimális, hosszan tartó eredmények elérése érdekében

Természetesen, bármilyen kifogástalan munkát is végezzünk, hogy természetes és harmonikus eredményeket adjunk, amivel sokkal fiatalabbnak tűnsz, sajnos nem állíthatjuk meg az öregedést. Azonban hosszan tartó eredményeket élvezhetsz, ha követed sebészünk utasításait, egészséges életmódot követsz, és betartod a javasolt bőrápolási rutinokat.


Érdekel a téma? Szeretnél többet megtudni az arcfiatalító eljárásainkról?
Olvass a témáról részletesen BLOG bejegyzéseink között, vagy kérj időpontot személyes konzultációra a +36 30 271 4141-es telefonszámon.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty