BLOG

Mi az a Juvéderm®?

M2Med Blog - Mi az a Juvéderm®?

A JUVÉDERM® a dermális töltőanyagok vezető márkája, amelyet az arc kedvezőtlen volumenének, valamint a közepesen mély vagy mély ráncok és baráznák korrigálására terveztek. A JUVÉDERM® fő összetevője egy hialuronsav néven ismert természetes anyag, amely térfogatot ad az arcnak, az ajkaknak és az arc egyéb területeinek.

Miskolci, budapesti, debreceni praxisaiban Marjas doktor úr mindig személyre szabott kezelési tervet készít, biztosítva, hogy minden páciens esztétikai céljai maradéktalanul megvalósuljanak. A JUVÉDERM® kezelés kifejezetten a páciens problémáira szabott, fiatalos és természetes hatású eredményt biztosít.

M2Med Blog - Mi az a Juvéderm®?
M2Med Blog - Mi az a Juvéderm®?

Mire képes a Juvéderm® ?

» DÚSÍTJA AZ AJKAKAT

A vékony szájjal rendelkező páciensek a Juvéderm® töltőanyagokkal növelhetik ajkaik térfogatát. Ez a márka egyedülálló hialuron töltőanyag-sort kínál, amely lágyabb, finomabb és természetesen teltebb megjelenést kölcsönöz az ajkaknak.

» KISIMÍTJA ÉS LÁGYÍTJA A FINOM VONALAKAT ÉS RÁNCOKAT

Az orr melletti finom ráncok, valamint a száj körüli függőleges barázdák a Juvéderm® Ultra, Ultra Plus, Ultra XC és Ultra Plus XC segítségével kisimíthatók.

A mosoly vonalai, az ún. dohányos ráncok és egyéb nem túl dekoratív bőrbarázdák öregítik, fáradttá tehetik az ábrázatot. A Juvéderm® töltőanyagok egyedülálló sima gél technológiát kínálnak, amely kitölti ezeket a területeket, miközben egyszerre hidratálja és puhítja a bőrt.

» VOLUMENT AD AZ ARCNAK

Az arc zsírtartalma bizonyos területeken a fiatalos arc fő jellemzője. Férfiak és nők fárádt megjelenésűek lehetnek, ha az arc térfogatának csökkenése folytatódik. A Juvéderm® VOLUMA™ XC az arcszövet alá fecskendezhető, hogy képes megemelni a megereszkedett bőrt, és helyreállítani a térfogatot az arccsont körüli területen.

JUVÉDERM® KONZULTÁCIÓ

A konzultáció során megvitatjuk a pácienssel esztétikai problémáját, és Marjas doktor úr megvizsgálja az arc anatómiáját, hogy kidolgozza a páciens számára legjobb kezelési tervet. Ha a Juvéderm® az igényeknek megfelelő optimális kezelés, akkor pontosan meghatározza az injekció beadásának helyét és a megfelelő mennyiségű töltőanyagot.

Természetesen, ha kiderül, hogy az injekciós töltőanyagok nem eredményezik a kívánt korrekciót, egyéb, alternatív kezeléseket is javaslunk, mint például a BOTOX® Cosmetic alkalmazását. Ezen kívül – amennyiben ez hozná meg az ideális eredményt – a sebészeti kezelések lehetőségét is végigvesszük.

M2Med Blog - Mi az a Juvéderm®?

MIBŐL KÉSZÜL A JUVÉDERM®?

– A Juvéderm® töltőanyagok hialuronsavból, a szervezetben természetesen megtalálható biomolekulák vegyületéből készülnek.

– Az injekció beadásakor a hialuronsav azonnali hidratálást biztosít a bőrnek, azon a területen, ahová beinjektálják és növeli a térfogatot.

– Akár a ráncok feltöltésére, akár az ajkak dúsítására használják, a Juvéderm®-ben található hialuronsav sokak számára ideális a kollagén-kiegészítőkkel szemben.

M2Med Blog - Mi az a Juvéderm®?

JUVÉDERM® INJEKCIÓK ALKALMAZÁSA

– Juvéderm® töltőanyag injekciót fecskendezünk be a problémás területekre,

– a Juvéderm® termékek lidokaint tartalmaznak a töltőanyagba keverve, amely megszünteti a fájdalmat és az injekció beadásával járó esetleges kellemetlen érzést azonnal csökkenti,

– A Juvéderm®-mel végzett kezelések percek alatt kivitelezhetők, és nem igényelnek regenerálódási időt, ezért is nevezik “ebédidőben végezhető” szépészeti beavatkozásnak.

HOGYAN MŰKÖDNEK A JUVÉDERM® KEZELÉSEK?

A konzultáció során megvitatjuk a pácienssel esztétikai problémáját, és Marjas doktor úr megvizsgálja az arc anatómiáját, hogy kidolgozza a páciens számára legjobb kezelési tervet. Ha a Juvéderm® az igényeknek megfelelő optimális kezelés, akkor pontosan meghatározza az injekció beadásának helyét és a megfelelő mennyiségű töltőanyagot.

Természetesen, ha kiderül, hogy az injekciós töltőanyagok nem eredményezik a kívánt korrekciót, egyéb, alternatív kezeléseket is javaslunk, mint például a BOTOX® Cosmetic alkalmazását. Ezen kívül – amennyiben ez hozná meg az ideális eredményt – a sebészeti kezelések lehetőségét is végigvesszük.

A Juvéderm-kezelés menete

  • KÖZVETLENÜL UTÁNA

    A Juvéderm® nem igényel gyógyulási időt. A mindennapi tevékenységek azonnal folytathatók, de a páciensnek kerülnie kell az olyan tevékenységeket, amelyek irritálhatják a kezelt területet, ne dörzsölje, ne vakarja a kezelt területet. A Juvéderm®-mel végzett kezelés mellékhatásai közé tartozhatnak a véraláfutások, az irritáció és gyulladás.

  • 3-7 NAP ELTELTÉVEL

    A Juvéderm® töltőanyag elkezd leülepedni, és az eredmények már kezdenek látszani.

  • 10-14 NAP ELTELTÉVEL

    A térfogat növelése megtörténik és a fiatalos, sima bőr teljesen láthatóvá válik a kezelt területeken. A Juvéderm® töltőanyaggal végzett kezelés eredménye teljesen látható lesz.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mennyibe kerül a Juvéderm® kezelés az M2Med-ben?

A szükséges töltőanyag mennyiségétől és a kezelt területtől függ a dermális töltőanyaggal végzett kezelés ára. Így a ezen kezelések költsége egyénenként változik. Nagyságrendileg 100-150000 Ft körüli összegtől kezdődik. (2023. júliusi árak alapján)
Aktuális árlistánk itt található: M2MED KEZELÉSI ÁRAK

Jó jelölt vagyok Juvéderm®-kezelésre?

A Juvéderm® injekciós készítményre jó jelöltek a 21 év feletti, jó egészségi állapotú nők és férfiak. A  dermális töltőanyagok használatát olyan pácienseknek kerülniük kell, akiknek olyan alapbetegségeik vannak, amelyek komplikációkat okozhatnak a kezelési folyamat során. Azon nők és férfiak, akik vékony ajkakkal, ráncokkal, beesett arccsonttal rendelkeznek és az arc volumencsökkenését tapasztalják, szintén jó jelöltnek bizonyulhatnak a Juvéderm® alkalmazására.

Honnan tudhatom, hogy szükségem van-e Juvéderm®-re vagy más típusú hialuronsavas töltőanyagra?

A páciens arcának részletes vizsgálata és esztétikai céljainak átbeszélése után Marjas doktor úr az igényeknek leginkább megfelelő injekciós vagy nem műtéti kezelést ajánlja. Például egyes betegeknél, akiknél mély vízszintes ráncok láthatók a szemöldök területén, érdemes megfontolni a BOTOX® kozmetikai injekciókat.

Biztonságosak a Juvéderm® töltőanyagok?

A Juvéderm® töltőanyagok biztonságosak, amennyiben szakképzett és tapasztalt esztétikai szakember, vagy vagy orvos alkalmazza. A Juvéderm® termékek vényköteles injekciók, amelyeket csak engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató receptje alapján szabad injekciózni és értékesíteni. A Juvéderm® termékekben található vegyületeket évek óta használják orvosi célokra, és hosszú múltra tekintenek vissza a biztonságos használat során. Szakértő kezek által befecskendezve teljesen biztonságos.

Mennyi ideig tart a Juvéderm® kezelés eredménye?

A Juvéderm® termékekkel végzett kezelések eredménye 6 hónaptól 1 évig tarthatnak, és a rendelkezésre álló esztétikai injekciók leghosszabb ideig tartó eredményét kínálják a betegeknek. Míg egyes páciensnek évente egynél több kezelésre van szüksége az eredmények megőrzéséhez, mások úgy találhatják, hogy egyetlen kezelés is elegendő.

A Juvéderm® okoz hegesedést?

Mivel a töltőanyagot rendkívül vékony tűvel kell befecskendezni, így semmiféle hegesedést nem okoz.

A Juvéderm® kezelés más kezelésekkel is kombinálható?

A Juvéderm® töltőanyagok önálló megoldásként hatékonyak a megjelenés javítására, de a töltőanyagok és más kezelések kombinálásával teljes átalakulás érhető el.

Gyakran kombináljuk botox kezeléssel, valamint az arcplasztika kiegészítő kezeléseként is.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezd magad a bőrödben, fordulj hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy esetedben mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőséged feltenni a kérdéseidet.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141

 


#M2Med #ForTimelessBeauty