BLOG

Botox esküvő előtt

M2Med Blog - Botox esküvő előtt
NEUROTOXINOK

EZ A FANTASZTIKUS ANYAG A BOTOX

Az orvostudomány már az '50-es évektől használja az 'A típusú botulinum-toxint' orvosi célokra. Az arc és homlok ráncainak javítására 2002-től használjuk a botoxként ismert fantasztikus anyagot. Ezek az anyagok ideiglenesen blokkolják az izom ideg-receptorait, ami segít megelőzni a ráncok, mélyebb vonalak kialakulását. A neuromodulátorok számos olyan kozmetikai alkalmazásra tökéletesek, amelyek segítenek visszafordítani az öregedés különböző jeleit - például a szemöldök-, és homlokráncokat, vagy a szem körüli szarkalábakat, hogy csak párat említsünk.

Azonban ez csak a jéghegy csúcsa, ahogy mondani szokás, hiszen ez az innovatív anyag nem az esztétikai és orvosi kezelések széles skálájára nyújt megoldást – a túlzott izzadástól az ízületi zavar enyhítésén át a krónikus migrénes fejfájásig bezárólag. Kétségtelen, hogy a legnépszerűbb felhasználási módja az esztétikai ránctalanítás területe.

Ezt az anyagot az Allergan gyártja terápiás és kozmetikai célokra egyaránt. A szemöldök közötti homlokráncok, a szarkalábak, a vízszintes homlokvonalak, a szájzug lefelé tartó ráncai, de a nyak ráncainak korrigálására is kiváló.

Egyénenként változó, de általánosságban 3-6 hónapig tartós eredményt biztosít, ezért érdemes 3-4 havonta megismételni a kezeléseket.

ÖRVENDEZTESD MEG MAGAD EGY FELTÖLTÉSSEL

Az esküvőt megelőzően a Botox-kezelés okos döntés. Hogy miért?
Mindenki arra vágyik, hogy tökéletesen nézzen ki a fontos eseményeken, hogy az emlékek, amelyeket később fotókon, videókon visszanézünk, tökéletes képet fessenek rólunk, már ami a külsőnket illeti. Manapság már nem csak a menyasszonyok, hanem a vőlegények részéről is megvan erre az igény. Nem csak formába hozzuk magunkat az eseményre diétával, hanem esztétikai szakemberekhez fordulunk, hogy eltüntessék az esetleges foltokat, összezsugorítsák a pórusokat, hogy a bőr is makulátlan legyen. A ráncok problémájára azonban a fent felsoroltak nem nyújtanak azonnali megoldást, a botox viszont igen! 🙂

TÜKÖRSIMA HOMLOK

Az esküvő előtti Botox-kezelés kiválóan alkalmas a menyasszonyi portrék előtti ráncok, barázdák kisimítására. Többféle neurotoxin létezik, némileg különböznek, de mind ugyanazt teszik: blokkolják az izom idegreceptorait, ami azt jelenti, hogy az esküvő napján nem kell aggódni a homlokráncok vagy a szarkalábak miatt.

Amikor ilyen kezelést tervezel, legalább két -három héttel az esküvőd előttre időzítsd a feltöltést. A legtöbb orvos egyetért abban, hogy 6 hónappal a teljes hatás elérése előtt kezdd el a Botox használatát, és győződj meg arról, hogy tetszik az eredmény. Ezen töltőanyagok előnye – vagy hátránya (kinek mi) -, hogy nem tartósak, hatásuk csak átmeneti.

HA MÉGSEM OLYAN, MINT VÁRTA

Az esküvőn minden szem a menyasszonyon és vőlegényen van, és mindenki videókat és fényképeket készít – sőt, akár egészen közelit is! Érthető, hogy a jegyespár biztos akar lenni abban, hogy jól fogja érezni magát és szépnek tűnik. A nem tartós töltőanyagok kiválóan alkalmasak az esküvő előtti kezelésekre, amelyek a vágyott csókolnivaló ajkakat, karakteres arccsontot és gyönyörű állkapcsot varázsolnak a különleges napra.

Ha még soha nem vettél igénybe botox – és/vagy hyaluronsav kezelést – ahhoz, hogy az esküvő napján magabiztosan és tökéletesen érezd magad, érdemes jópár hónappal azt megelőzően tenni egy próbát, egyáltalán tetszik-e az eredmény?

Viszlát, ‘dupla áll’ – avagy reszkess toka

Egy másik kezelés, amelyet érdemes megfontolni az esküvőt megelőzően az, hogy eltüntesd a tokát okozó kinyúlt bőrt az áll alatt. A zsírleszívást nehéz az esküvő előttre ütemezni, de egy injektálós eljárással a probléma megoldható, és ez elegendő ahhoz, hogy az injekció duzzanata a Nagy Napra már ne is látsszon. A legideálisabb, ha 6-7 hónappal a Nagy Nap előtt elvégezzük és utána minden hónapban ismétlő kezelést végzünk. Garantáltan élvezni fogod a természetes szépséged körvonalait életed nagy napján!

Nem azonnali

Nincs azonnali hatás? Az meg hogy létezik?

Van. Másrészt pedig nincs. Hogy is van ez? A teljes eredmény eléréséhez akár 2 hét is eltelhet. A pácienseink visszajelzései alapján nagyjából 2 hét elteltével, úgy a 14. napon teljesen látni a nagy különbséget, de olyan hihetetlenül természetes, friss módon, mintha kényeztető wellness hétvégén jártál volna.

M2Med Blog - Botox esküvő előtt
Nincsenek acnés hegek

Ha menyasszonyként / vőlegényként pláne aggaszt a pattanásos a bőröd, aggódsz a hegek miatt, ezek a bőrkezelések az esküvő előtt bizony elengedhetetlenek! Az intenzív hámlasztás, számos lézeres bőrgyógyász-esztétikai kezelés és a különböző filler-injekciók segíthetnek a pattanások okozta megmaradt hegek javításában, hogy hibátlannak érezd magad. Legalább 1 hónappal az esküvő előtt érdemes elvégezni a feltöltő kezelést.

Az orvos-kozmetikai injekciók, mint például a Botox esküvő előtt nagy elhatározás. A kezelés kipróbálása, az eredmény megtapasztalása létfontosságú ahhoz, hogy megbizonyosodj róla, megfelelőek-e neked. Ha mégis az injekciózás mellett döntesz, foglalj időpontot az M2Med Plasztikai Sebészetre és konzultálj a szakemberrel a vágyott külsőről.

Három hétbe telik, amíg a teljes eredmény meglátszik, tehát ezen a ponton már csak finomhangolhatunk.

Fájdalommentes

Hogy mire kell számítani? Tömören: néhány apró kis szúrásra, amit átmasszíroz az orvos. És kész. Szó szerint max. 20 perc, az elejétől a végéig.

Marad a nagy kérdés: egy kis esküvő előtti Botox jó vagy sem? Mint minden, ami a Nagy Naphoz kapcsolódik, ez is egy személyes döntés, de előtte néhány érv segíthet a döntésben. A legfontosabb javaslatunk az, hogy mielőtt döntenél, találj egy megbízható, szakképzett, gyakorlott orvost, akire nyugodt szívvel rábízhatod magad!

Milyen érzés?

Az eredmény feszes, kisimult bőr és nem, nem fog lebénulni az arc. 🙂

Az utókezelésként és a tökéletes végeredmény érdekében az eljárás után nem ajánlott a fejet lógatni, az arcot nyomkodni, masszírozni, dörzsölni, és mindenféle intenzív mozgás tilos. Nem tesz jót a hő / napfény sem, így ajánlott azt átmenetileg kerülni.

M2Med Plasztikai Sebészet és Bőrgyógyászat

A ‘jól érzem magam a bőrömben’-érzés pótolhatatlan és boldogsággal tölti el az embert. A test és lélek harmóniájának megteremtése a célunk.
Ha segíthetünk, hogy jobban érezze magát a bőrében, forduljon hozzánk bizalommal!

KONZULTÁCIÓ
A konzultáció minden műtét és esztétikai kezelés előtt elengedhetetlen. A személyes megbeszélés során tudjuk felmérni, hogy lehetséges-e elvégezni a kívánt beavatkozást, illetve hogy a páciens esetében mely módszerrel, hány beavatkozással érhető el a kívánt cél. Ezen kívül a konzultáció során van lehetőség feltenni a kérdéseket.

Érdekelnek a részletek? Kérj időpontot személyes konzultációra:
+36 30 271 4141


#M2Med #ForTimelessBeauty