M2Med / Esztétikai beavatkozások / TEST / Combplasztika

A klasszikus combplasztika jellemzően zsírleszívással kiegészítve népszerű. Világszerte sokan döntenek úgy, hogy kés alá fekszenek a tónusosabb, csinosabb lábak elérése érdekében.

Sok oka lehet annak, hogy egy nő miért szeretne a testén plasztikai műtétet végeztetni. Különösen az anyák észlelik, hogy a testük drasztikusan megváltozik a gyermekvállalás után, és ezek a változások nem feltétlenül olyanok, amelyeket hajlandók elfogadni.

De jószerével akad olyan páciens is, legyen az nő, vagy férfi, aki küzdelmes áldozatok árán nagy súlytól vált meg, azonban a fogyását a bőre már nem tudta ízléses mértékben lekövetni, így testkontúrozásra van szükség, hogy a megnyúlt bőrt eltávolítsuk, és ezáltal a combokat ismét feszessé tegyük.

Mindenki jól szeretné érezni magát, ha a tükörbe néz, vagy ha épp összebújik a partnerével. De ha a teste kényelmetlenséget vagy zavart okoz számára, joga van változtatni rajta.

Ha ismét rövidnadrágot vagy szoknyát viselhetsz, érezheted a napsütést a lábadon, nem kell tovább takargatnod a makacs narancsbőrt a combodon és szabadon mozoghatsz a nem kívánt zsírlerakódásoktól és megnyúlt bőrtől, az jelentősen javíthatja életminőségedet.

A képlet egyszerű: közvetlen kapcsolat van a tükörben látottak és a mentális egészségünk között. Ha valaki szebbnek látja magát, jobban érzi magát.

COMBPLASZTIKA

A combplasztika segíthet abban, hogy újra jól, sokkal magabiztosabban érezd magad a bőrödben.

Az átgondolt és vágyott szépészeti műtétek eredménye a pácienst boldogsággal tölti el, ezáltal javul a közérzete, az énképe, így a kisugárzása is változik.

Néha nem számít, hány mérföldet gyalogolsz vagy hogy csak salátát eszel, egyszerűen nem tudsz megszabadulni az alsótesteden lévő csúnya zsírcsomóktól. A gravitáció és az öregedés pedig olyan tényezők, amelyek méginkább hozzájárulnak az alakunk és a szép kontúr elvesztéséhez. Mások esetében, akik jelentős mértékben fogytak, a bőr megereszkedhet, hullámosodhat és gyűrődhet oly módon, amit csak műtéttel lehet orvosolni. A combemelő esztétikai plasztikai műtét ezekre a problémákra jelenthet hatékony megoldást.

Combplasztika során eltávolítjuk a felesleges zsírt, feszesítjük a bőrt, és újrakontúrozzuk a felső lábszárat, általában láthatatlan hegekkel. A combemelés kombinálható más eljárásokkal, mint például zsírleszívással vagy hasplasztikával. A legtöbb combemelést a belső combon hajtják végre, persze ez a külső combon is elvégezhető, vagy akár egy fenékemeléssel kombinálva is kérhető.

A beavatkozás után az előnyök szinte azonnal láthatóak. A végső eredmények azonban akár néhány hónap múlva látszanak majd teljesen.

A praxisunkban végrehajtott complasztikai beavatkozások után a bőr minősége mind megjelenésében, mind tapintása tekintetében javul. Annak ellenére, hogy marad majd néhány látható hegesedés (az apró bemetszések hegei), az általános eredmények tartósak mindaddig, amíg tartod a súlyodat, és fizikailag egészséges maradsz.

Teljesen normális, hogy tested elveszíti feszességét, ahogy öregszik. Bár általában pozitív eredménnyel jár a műtét, nincs rá garancia, hogy ez minden páciens esetében 100%-ban egyformán alakul. Egyes esetekben előfordulhat, hogy egyetlen műtéti kezelés nem elegendő a legjobb eredmény eléréséhez, és egy második beavatkozásra is szükség lehet.

Az M2Med Plasztikai Sebészet a test esztétikai és rekonstrukciós eljárásainak átfogó skáláját kínálja miskolci és budapesti magánklinikáján: combplasztika zsírleszívással, combfelvarrás, kombinált combplasztika műtéteitől kezdve egészen speciális beavatkozásokig.

Dr. Marjas László plasztikai sebész sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a test plasztikai beavatkozásaiban, különös tekintettel a mastectomia vagy lumpectomia utáni mell rekonstrukciós műtétekre, az emlősebészet, bőrsebészet, daganatsebészet és helyreállító sebészet területeire, melyek ellátása folyamatos szakmai felkészültséget követel.

Ha segíthetünk, hogy újra boldognak érezd magad a testedben, fordulj hozzánk bizalommal.

KÉRJ SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓT

Klinikánkon kellő tapasztalattal a hátunk mögött, készséggel állunk rendelkezésre, hogy valóra váltsuk pácienseink álmait.
A gyönyörű, formás lábak segítenek visszanyerni a magabiztosságot!

Sok ember születik úgy, hogy teste egyes részei nincsenek arányban. Ezek lehetnek túl nagyok, vagy túl kicsik, esetleg a formája nem ideális, vagy a testhez viszonyítva okoznak frusztrációt – mindez komoly hatással lehet egy ember énképére.

A test-pozitivitás (vagy body positive) mozgalom a pozitív testképek kialakítására összpontosít azáltal, hogy elősegíti minden test elfogadását, foglalkozik az irreális testnormákkal, és segít az embereknek a saját testükbe vetett bizalom kialakításában.

Az, hogy önmagadról és a saját testedről pozitív szemlélettel vélekedsz, nem azt jelenti, hogy nem változtathatod meg. Főleg, ha egy kis korrekcióval magabiztosabbnak és vonzóbbnak érzed magad, akkor ez bizony nem más, mint pozitív test-szemlélet!

A test-pozitív szemlélet azt vallja, hogy minden testtípus egyedi és szép. A lényeg, hogy érezd magad jól a bőrödben!
Ez egészséges és elfogadó környezetet teremt, amelyben nincs helye a test megszégyenítésének – és így a plasztikai sebészet igénybevétele miatti megszégyenítésének sem!

Az, hogy önmagadról és a saját testedről pozitív szemlélettel vélekedsz, nem azt jelenti, hogy nem változtathatod meg. Főleg, ha egy kis korrekcióval magabiztosabbnak és vonzóbbnak érzed magad, akkor ez bizony nem más, mint pozitív szemlélet!

A testeddel kapcsolatos döntés csak a tiéd és senki másé!

Nem szabad, hogy befolyásoljanak: hogy az épp aktuális trendeket hajtogató média, vagy a párod nyomására dönts műtét mellett, vagy épp azért ne vállald be az oly vágyott korrekciót, mert valaki azt vallja a környezetedben, hogy fogadd el magad úgy, ahogy vagy és mert szerinte a “plasztikáztatni gáz”.

Ne szégyelld, ha te úgy érzed, boldogabb lennél, ha egy mérettel nagyobb, vagy kisebb melled / combod / feneked lenne, vagy más formájúakra vágysz és ezért plasztikai műtétet is bevállalsz, mint ahogy csak azért sem szabad kés alá feküdni, mert valaki a környezetedben ezt szeretné!

A te tested, a te döntésed.

Orvos-esztétikai kezelések

SZEMÉLYRE SZABVA

Konzultálj Marjas doktor úrral, hogy a vágyott formák elérésére számodra melyik plasztikai sebészeti módszer lenne az ideális.
Tudd meg, hogyan zajlik egy ilyen műtét, mik a kockázatai, mit kell tenned előtte, mire számíts utána a regeneráció során és főleg, hogy mennyibe fog kerülni a beavatkozás.

Ezekre a kérdésekre nem tudunk neked üzenetben, vagy telefonon válaszolni, mert szükség van a személyes konzultációra, hogy a méretedhez, alkatodhoz, stílusodhoz és igényeidhez megfelelő megoldást ajánljunk!

Mivel minden test más és más, mindig rád szabva teszünk javaslatot, veled együtt tételesen végigbeszélve a részleteket.

Fontos, hogy biztos légy a döntésben, ezért kérjük tájékozódj és szánj időt egy személyes konzultációra!

  Dr. Marjas László
  ‘Az ember a fehér köpeny mögött…’
  Dr. Marjas László
  sebész, plasztikai sebész főorvos

  “Minden páciensünket az M2Med Plasztikai Sebészet családtagjának tekintünk. Büszke vagyok arra, hogy sok boldog pácienst segítettünk esztétikai céljaik megvalósításában. A sikeres beavatkozás ismérve az elégedett ügyfél.
  Hiszek abban, hogy valóban egy egész életen át tartó kapcsolatot alakíthatunk ki a betegeinkkel…”

  Az orvostudomány gyors fejlődésével a combplasztika ma már nagyon fejlett módszerekkel, innovatív technikákkal áll az sebészek rendelkezésére.

  Akár a látványos változtatásokról, akár a finom korrekcióról legyen is szó, Klinikánkon kellő tapasztalattal és készséggel állunk rendelkezésre, hogy valóra váltsuk pácienseink álmait.

  Ha combfelvarrást, comb korrekciót, esetleg zsírleszívással kiegészített combplasztikát, vagy más plasztikai sebészeti eljárást fontolgatsz, weboldalunk segíthet a témával kapcsolatos információkban és a lehetőségekkel kapcsolatos fontos döntések meghozatalában. Ha még vannak megválaszolatlan kérdéseid, vagy még bizonytalan vagy, kérj időpontot személyes konzultációra Dr. Marjas László plasztikai sebész főorvoshoz.

  ©M2Med Plasztikai Sebészet - M2Med - Dr. Marjas László / Fényvédelem
  #Review
  PÁCIENSEINK ÍRTÁK…

  COMBPLASZTIKA

  KÉRDEZZ BENNÜNKET A TÉMÁRÓL EMAILBEN

   GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

   A legtöbb combplasztika beavatkozás nagyjából 1-2 óra alatt befejeződik és néhány nap múlva már visszatérhetnek normál tevékenységükhöz (bizonyos korlátozások betartásával).

   Teljesen természetes, ha aggodalmaid vannak a combplasztika biztonságával kapcsolatban. Sebészeink elkötelezettek abban, hogy segítsenek megérteni a kockázatokat és megalapozott döntéseket hozni az eljárással kapcsolatban.

   A kezdeti duzzanat és zúzódás ellenére azonnal észrevehető a simább, feszesebb kontúr, amelyet a combemelés eredményez. Az esetlegesen felgyülemlett felesleges folyadék vagy vér ideiglenes kiürítésére apró, vékony csöveket helyezhetünk átmenetileg a bőr alá. A combemelés eredményeiről és esetleges szövődményeiről teljeskörű tájékoztatást adunk a személyes konzultáció során.
   A műtét eredménye attól függ, hogy a páciens betartja-e az orvos ajánlásait. A gyógyulási folyamat során kulcsfontosságú, hogy a bemetszések ne legyenek kitéve túlzott mértékű igénybevételnek, nyomásnak, dörzsölésnek vagy mozgásnak. Műtét után részletes útmutatást fogunk adni arról, hogyan gondoskodj magáról a regeneráció időszakában.

   Más kezelésekhez képest a combplasztika általában nem túl kényelmetlen. A műtét során a fájdalmat helyi érzéstelenítőkkel próbáljuk csökkenteni. Természetesen a műtét együtt jár néhány napig tartó kellemetlen, esetleg feszítő, sajgó fájdalommal, ami teljesen elviselhető, igény szerint fájdalomcsillapítóval kezelhető. Valamint teljesen normális, ha a bemetszések helye húzódik, valamint a megbolygatott szövetek miatt bevérzések, duzzanatok előfordulhatnak.

   A személyes konzultáció során a sebész alaposan elmagyarázza a műtét összes szövődményét. A combplasztikával kapcsolatos kockázatok közé tartozhatnak az érzéstelenítés veszélyei, az aszimmetria, a túlzott vérzés, a szív-, tüdő-, mélyvénás trombózissal és a zsírszövet nekrózisával kapcsolatos problémák.

   Mivel egyénenként változó, kinek melyik módszer a legideálisabb, nem tudunk fix árat mondani. Aktuális áraink az ÁRAINK menüpontban találhatók.

   A megfelelő sebész kiválasztása a legfontosabb döntés, amelyet a combplasztikával kapcsolatban meghozhatsz. Csakis szakképzett plasztikai sebész orvosra bízd ezt! Járj utána, milyen szakmai tudással és gyakorlattal rendelkezik, milyen referenciái vannak, milyen emberileg. Fontos, hogy megbízz benne.