M2Med / Esztétikai beavatkozások / MELL / Mellplasztika

M2Med Plasztikai Sebészet - Mellplasztika

A mellnagyobbítás hosszú évek óta a legnépszerűbb. Világszerte ez az első számú esztétikai sebészeti beavatkozás a plasztikai műtétek között.

Sok oka lehet annak, hogy egy nő miért szeretne a mellén plasztikai műtétet végeztetni. Különösen az anyák észlelik, hogy a testük drasztikusan megváltozik a gyermekvállalás után, és ezek a változások nem feltétlenül olyanok, amelyeket hajlandók elfogadni.

Minden nő jól szeretné érezni magát, ha a tükörbe néz, vagy ha épp összebújik a partnerével. De ha a teste kényelmetlenséget vagy zavart okoz számára, joga van változtatni rajta.

A képlet egyszerű: közvetlen kapcsolat van a tükörben látottak és a mentális egészségünk között. Ha valaki szebbnek látja magát, jobban érzi magát.

MELLPLASZTIKA

A mellplasztika segíthet abban, hogy újra jól, sokkal magabiztosabban érezd magad a bőrödben.

Az átgondolt és vágyott szépészeti műtétek eredménye a pácienst boldogsággal tölti el, ezáltal javul a közérzete, az énképe, így a kisugárzása is változik.

Az M2Med Plasztikai Sebészet a mell esztétikai és rekonstrukciós eljárásainak átfogó skáláját kínálja miskolci magánklinikáján: mellnagyobbítás implantátummal, mellfelvarrás, kombinált mellplasztika, mellkisebbítés műtéteitől kezdve az olyan speciális beavatkozásokig, mint a mellbimbó korrekció, a mell rekonstrukció, vagy a mellimplantátum eltávolítás.

Dr. Marjas László plasztikai sebész sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a mell plasztikai beavatkozásaiban, különös tekintettel a mastectomia vagy lumpectomia utáni mell rekonstrukciós műtétekre, az emlősebészet, bőrsebészet, daganatsebészet és helyreállító sebészet területeire, melyek ellátása folyamatos szakmai felkészültséget követel.

Ha segíthetünk, hogy újra boldognak érezd magad a testedben, fordulj hozzánk bizalommal.

KÉRJ SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓT

Klinikánkon kellő tapasztalattal a hátunk mögött, készséggel állunk rendelkezésre, hogy valóra váltsuk pácienseink álmait.
A gyönyörű, formás mellek segítenek visszanyerni a magabiztosságot!

Sok nő születik úgy, hogy a mellei nincsenek arányban testükkel. A mellek lehetnek túl nagyok, vagy túl kicsik, esetleg a mell formája nem ideális, vagy a mellbimbók okoznak frusztrációt – mindez komoly hatással lehet egy nő énképére.

A test-pozitivitás (vagy body positive) mozgalom a pozitív testképek kialakítására összpontosít azáltal, hogy elősegíti minden test elfogadását, foglalkozik az irreális testnormákkal, és segít az embereknek a saját testükbe vetett bizalom kialakításában.

Az, hogy önmagadról és a saját testedről pozitív szemlélettel vélekedsz, nem azt jelenti, hogy nem változtathatod meg. Főleg, ha egy kis korrekcióval magabiztosabbnak és vonzóbbnak érzed magad, akkor ez bizony nem más, mint pozitív test-szemlélet!

A test-pozitív szemlélet azt vallja, hogy minden testtípus egyedi és szép. A lényeg, hogy érezd magad jól a bőrödben!
Ez egészséges és elfogadó környezetet teremt, amelyben nincs helye a test megszégyenítésének – és így a plasztikai sebészet igénybevétele miatti megszégyenítésének sem!

Az, hogy önmagadról és a saját testedről pozitív szemlélettel vélekedsz, nem azt jelenti, hogy nem változtathatod meg. Főleg, ha egy kis korrekcióval magabiztosabbnak és vonzóbbnak érzed magad, akkor ez bizony nem más, mint pozitív szemlélet!

A testeddel kapcsolatos döntés csak a tiéd és senki másé!

Nem szabad, hogy befolyásoljanak: hogy az épp aktuális trendeket hajtogató média, vagy a párod nyomására dönts műtét mellett, vagy épp azért ne vállald be az oly vágyott korrekciót, mert valaki azt vallja a környezetedben, hogy fogadd el magad úgy, ahogy vagy és mert szerinte a “plasztikáztatni gáz”.

Ne szégyelld, ha te úgy érzed, boldogabb lennél, ha egy mérettel nagyobb, vagy kisebb melleid lennének, vagy más formájú cicikre vágy és ezért plasztikai műtétet is bevállalsz, mint ahogy csak azért sem szabad kés alá feküdni, mert valaki a környezetedben ezt szeretné!

A te tested, a te döntésed.

Orvos-esztétikai kezelések

SZEMÉLYRE SZABVA

Konzultálj Marjas doktor úrral, hogy a vágyott formák elérésére számodra melyik mellplasztikai módszer lenne az ideális.
Tudd meg, hogyan zajlik egy ilyen műtét, mik a kockázatai, mit kell tenned előtte, mire számíts utána a regeneráció során és főleg, hogy mennyibe fog kerülni a beavatkozás.

Ezekre a kérdésekre nem tudunk neked üzenetben, vagy telefonon válaszolni, mert szükség van a személyes konzultációra, hogy a méretedhez, alkatodhoz, stílusodhoz és igényeidhez megfelelő megoldást ajánljunk!

Mivel minden test más és más, mindig rád szabva teszünk javaslatot, veled együtt tételesen végigbeszélve a részleteket.

Fontos, hogy biztos légy a döntésben, ezért kérjük tájékozódj és szánj időt egy személyes konzultációra!

  Dr. Marjas László
  ‘Az ember a fehér köpeny mögött…’
  Dr. Marjas László
  sebész, plasztikai sebész főorvos

  “Minden páciensünket az M2Med Plasztikai Sebészet családtagjának tekintünk. Büszke vagyok arra, hogy sok boldog pácienst segítettünk esztétikai céljaik megvalósításában. A sikeres beavatkozás ismérve az elégedett ügyfél.
  Hiszek abban, hogy valóban egy egész életen át tartó kapcsolatot alakíthatunk ki a betegeinkkel…”

  Az orvostudomány gyors fejlődésével a mellplasztika ma már nagyon fejlett módszerekkel, innovatív technikákkal áll az sebészek rendelkezésére.

  Akár a látványos változtatásokról, akár a finom korrekcióról legyen is szó, Klinikánkon kellő tapasztalattal és készséggel állunk rendelkezésre, hogy valóra váltsuk pácienseink álmait.

  Ha mellnagyobbítást, mell korrekciót vagy más plasztikai sebészeti eljárást fontolgatsz, weboldalunk segíthet a témával kapcsolatos információkban és a lehetőségekkel kapcsolatos fontos döntések meghozatalában. Ha még vannak megválaszolatlan kérdéseid, vagy még bizonytalan vagy, kérj időpontot személyes konzultációra Dr. Marjas László plasztikai sebész főorvoshoz.

  M2Med Plasztikai Sebészet - Mellplasztika
  #Review
  PÁCIENSEINK ÍRTÁK…

  MELLPLASZTIKA

  KÉRDEZZ BENNÜNKET A TÉMÁRÓL EMAILBEN

   GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

   A legtöbb mellimplantátum operáció nagyjából 1 óra alatt befejeződik és a nők néhány nap múlva már visszatérhetnek normál tevékenységükhöz (bizonyos korlátozások betartásával). Az M2Med-ben Miskolcon végzett mellnagyobbítási eljárásainkat ambulánsan, általános vagy helyi érzéstelenítéssel végezzük.

   Teljesen természetes, ha aggodalmaid vannak a mellimplantátumok biztonságával kapcsolatban. Sebészeink elkötelezettek abban, hogy segítsenek megérteni a kockázatokat és megalapozott döntéseket hozni az eljárással kapcsolatban.

   A legelterjedtebb mellnagyobbító műtétek során implantátumokat használunk, amelyből választhatsz kerek, vagy könnycsepp formájú szilikon implantátumokat és sóoldatos implantátumokat is. Alternatív megoldás is létezik: egyre népszerűbb a saját zsírral való feltöltés.

   Konzultálj az orvosoddal, hogy a vágyott formák elérésére számodra melyik módszer lenne az ideális. Tudd meg, hogyan zajlik egy ilyen műtét, mik a kockázatai, mit kell tenned előtte, mire számíts utána a regeneráció során és főleg, hogy mennyibe fog kerülni a beavatkozás. 

   Sok nő szeretné megnövelni a mellei méretét.
   Ha te is ezek közé a nők közé tartozol, és elmúltál már 18 éves, fizikailag egészséges, érzelmileg stabil vagy és reális elvárásaid vannak a plasztikai műtétekkel kapcsolatban, akkor alkalmasnak bizonyulhatsz mellnagyobbításra.

   Mivel egyénenként változó, kinek melyik módszer a legideálisabb, nem tudunk fix árat mondani. Aktuális áraink az ÁRAINK menüpontban találhatók.

   A megfelelő sebész kiválasztása a legfontosabb döntés, amelyet a mellnagyobbítással kapcsolatban meghozhatsz. Csakis szakképzett plasztikai sebész orvosra bízd ezt! Járj utána, milyen szakmai tudással és gyakorlattal rendelkezik, milyen referenciái vannak, milyen emberileg. Fontos, hogy megbízz benne.